17

М'глата

преди 4 месеца

Точно този мишок коментира.....

16

Ангелина

преди 4 месеца

Прокуратурата и съдебната система отдавна са "политизирани" и за това причина са не само политико- икономическите кръгове ,а и личностните качества на служителите ,които са придворни лакеи на всяка власт,заради собственият им комфорт, привилегии и кариеристични болни амбиции за власт и злоупотреба със служебните правомощия за лични цели.Това отдавна е "норма за поведение" в тези среди и не само ."Новата конституция" просто узаконява незаконните до сега действия.

15

Накратко :

преди 4 месеца

Радев играе своя собствена игра,уж балансьор,а всъщност очаквам той да е в основата на новия проект спуснат от Козяк. Заиграва се с русофилския електорат,докато приема всички трансатлантически щуротии на марионетките на Посолството.Народа го избра,защото в сравнение с Плювню дори и жаба да сложиш изглеждаше смислено.От началото на т нар "демократичен преход" (каквото и да значи т'ва) не сме имали сериозен,добре балансиран,защитаващ интересите на България президент.Дори и Гошко беше агент...

14

Анонимен

преди 4 месеца

Близнашки нищо не каза за ПП подмяната ,конституция да им подхожда ,МВР ,служби,водещи техни политици с далавера с апартаменти и милиони ,говори се че бившата ЧЕЗ е купена от човек на ПП ,далавери колкото искаш но иначе иупорито мълчат ,Козлодуй е строен 74 г точно 50 г.и как до сега бяхме износители станахме вносители ,като дойде ПП на власт ,на кой подаряват нашия ток

13

хюго капет

преди 4 месеца

Миризливият продажен мазник близнашки на амбразурата в защита на миризливата зелена партенка. Хубаво начало на деня, няма що...

12

Анонимен

преди 4 месеца

ГРУХИ Я КАЖИ КАК НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА КАТО ОТНЕ ХРАМ-ПАМЕТНИК АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ ОТ НАРОДА!!!...

11

До Слава на САЩ

преди 4 месеца

А и казвахме на кpyBъта да не те събира от земята с вилицата бе тpaH 3истор рaзч ekнат

10

Анонимен

преди 4 месеца

КС приветства новите си членове, които некоалиционните партньори лидери : Боце Милиционера от ГЕРБ, Делянчо юриЗДа от ДПС, Кико Петков и Кокорчо от ПП, Генералчето от ДСБ и Ристо от ДБ предложиха, а гл.асистент, отскоро доцент Славов озакони като министър на МП от 6,5 месеци! И така, КС чака така желаните си Деси Атанасова с 3 (три) виШи образования и пенсионера Белазелков! Да са им живи и здрави, и най-вече Десито, която няма 1 ден стаж като съдия, но е натрупала 15 години стаж като депутат!

9

Въпроска ?

преди 4 месеца

Радев няма да има следващ мандат , нали ? Така ,че промените, които творят настоящите конституционалисти в Парламента касаят техните бъдещи президенти .

8

Анонимен

преди 4 месеца

Време е за Възраждане!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Ку-ку

6

Анонимен

преди 4 месеца

Близнашки е политически труп.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Опозицията е 1/4 !А тая пародия на Слави, никой не разбра!

4

Дон Кикот

преди 4 месеца

Радев гледа като теле в железница и не знае за какво става въпрос.

3

мак

преди 4 месеца

Пореден изваден от нафталина, пореден, който грачи по Радев. Да не би Радев му е шепнал в ухото, че подкрепя промени в конституцията?

2

Анонимен

преди 4 месеца

Радев не подкрепя конституционните промени и ясно го е заявил! " Правителството с най-ниската легитимност, не може да се заема, с конституционни промени" Тези думи нищо ли не говорят на професора Близнашки?

1

Анонимен

преди 4 месеца

Борисов тихо се изпусна.