34

Не така мисли

преди 3 месеца

Не така мисли като министъра активистката от Центъра за изследване на демокрацията/ ЦИД/,Отворено общество и съдържателка на джендърски сайт Светла Енчева. "Аз съм българче" пречи на 100-те хиляди мигранти,която квота ни е тропосана от менторите и от САЩ. ЦИД е първият американски тинк-танк нахлул в България да ни зомбира с мека сила.

33

мак

преди 3 месеца

Скоро ще отпадне цялата бг литература, ще я замени укр. и на народи, от които идват мигранти. И това ми било български министър и други български експерти. г..нус.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Какво ли още ще измислят рашистите....

31

Кърджали

преди 3 месеца

До Някой Тогава когато на Шипка се издигне паметник на Сюлейман паша .

30

Реалист

преди 3 месеца

5 пари не давам за чуждите ученици и тяхната интеграция. Интересуват ме да са добре само българите и българския народ! Ще дойде ли някой на власт, който да го интересува само това, а не хиляди други глупости и простотии!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Някой, имаш съчма в главата! Прадядо ти, да не е казвал-аз съм турче?

28

Някой

преди 3 месеца

Турците в България кога ще кажат аз съм българче, ако не го кажат бегом към Турция никой не ги спира!!?

27

Да си го кажем

преди 3 месеца

Винаги съм го казвал .Мъртвият евроатлантик е спасено българско дете

26

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 3 месеца

*** АЗ СЪМ ТУРЧИН*** И ОБИЧАМ - НАШИТЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ И МАЙКА БЪЛГАРИЯ - ТУРЧИН ДА СЕ НАРИЧАМ - ПЪРВА ГОРДОСТ Е ЗА МЕНЕ.....ДА ТЕ Е.... БА У ГААЗА ... ..ПЕЕЕДДДЕРАСТ НЕЕЩЩАССТЕН.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА,

25

Тези против Вазов

преди 3 месеца

да се скопят за да не могат да се размножават и да мърсят българската ДНА!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Защо се връзвате на Костадинов? Не разбрахте ли че до юни няма да млъкне. Онзи ден за Шипка, после за измисленото ни 3то място по молби от бежанци,сега за това - и трите се оказаха лъжи и то само за една седмица. Той врънка срещу Европа, жена му, която не му е жена само данъчно, пере американски пари

23

Анонимен

преди 3 месеца

На който не му харесва "Аз съм българче" да си събира бохчата и да се пръждосва от родината ми

22

Анонимен

преди 3 месеца

Коста пак вдига фалшиви аларми. Идват избори и се почва. Що една крайно дясна националистическа партия иска да влезе в лошия, предателски европарламент? Никой от възрожденците не се замисля колко са нелогични и непоследователни шефовете. Най-големите уръфляци гласуват за Копейкин

21

Анонимен

преди 3 месеца

Иван Вазов е руски агент, заклет русофил! Драсканиците му трябва да бъдат забранени! На негово място трябва да се изучава Марк Твен!

20

Делиорманският край

преди 3 месеца

Не искаме децата ни да рецитират това смотано стихотворение!Махнете това и подобните нему творения на расисти и шовинисти произведения !Оставете тия бай тошовски мераци да асимилирате малцинствата!Рецитирайте си стихотворението в кьщи сред домочадието и се радвайте!Ние не желаем и не се радваме!

19

до 17

преди 3 месеца

Ми то и сегашното поколение са овце ако мислят, че Русия не влиза като ОКУПАТОР след ВСВ

18

Анонимен

преди 3 месеца

Абе и Аз съм Българче.... Ама хич не ми харесва. Искам да съм Швейцарче.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Цоков казва, че са предложили промени в учебника по история, но обсъждането предстояло. Знаем всички какво са предложили- да се изтрие че сме освобождавани два пъти от Русия! И ще напишат че великите сили са ни освобождавали от турско робство, и от фашизмът. Целта им е да няма в следващото поколение мислещи хора, а овце.

16

Благоевград

преди 3 месеца

Да се премахне от учебниците ,, Аз съм българче,,.

15

В русия съм

преди 3 месеца

Всички знаем тия спекулации и тромбони от кого идват. От Костадин. Идват евро изборите и той сън не спи да вкара възможно най-много руски шпиони в Брюксел - има мисия сигурно. Жаден за евро, макар да събира подписи и ЕГНта срещу него. Чакам избирателите му да изтрезнеят и да прогледнат