42

Българин

преди 4 месеца

Айде сега англосаксонските па.ра.зи.т.и да защитят държавицата която им се Д,р,УПИ.Айде джендари започнете да се молите и се мазните да се спасят Българските граничари.

41

Злоба

преди 4 месеца

Когато си гранична полиция и получиш заповед да браниш границата .Кой е виновен този който е нарушил.Забравяте Румъния колко рибарски кораба на български рибари са задържали и са на съд техните капитани. А за убития бг граничар от турски бракониери на българската полуса защо не ги дадоха на български военен съд.

40

Спонсор

преди 4 месеца

Присъединявам се също към този бивш офицер! Аз също съм се клел и служил на България! Късам си личната карта и горя знамето! Достатъчно съм дал на ТЕРИТОРИЯТА!

39

СДС-ЧУМАТА е жива

преди 4 месеца

Ако. Асфалт паша сега беше властимеющ, щеше да ги пусне на пързалката без да се съобразява с българския Съд,защото е над тЕя неща и най- вече за да не " изгорят" паричките му, които е инвестирал при един от многото си господари в майка Турция.

38

Спонсор

преди 4 месеца

Ако отида в ТУРЦИЯ и хвърля камък срещу полицай или аскер, кой ще е виновен! Ша *** пуснат ли както нашите техните рецидив исти в ТУРЦИЯТА! КОМШУ, КОМШУ, ама сиренето е с пари!

37

Спонсор

преди 4 месеца

ЗАЩО ТУРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ УКРИВА ПРЕТЪПНИЦИ? КОЛКО ОТ ТЕХНИТЕ ШОФЬОРИ УБИЙЦИ СЕ УКРИВАТ В ТУРЦИЯ?

36

До34

преди 4 месеца

А в България човеци има ли? Това важи за 99% от човечеството!

35

от ЮАР

преди 4 месеца

Три риби не са основание да се убие човек. Човека си е изкарвал прехраната. Това си е хладнокръвно убийство и тия трябва да се предадат на истинско правосъдие. Не може да се убива човек за три риби, нито дори за трийсет. Тия са престъпници.

34

А

преди 4 месеца

Турция, кога ще екстрадира шофьорите, които избиха сума ти българи и избягаха?

33

Анонимен

преди 4 месеца

Хасан *** ти не си от Турция. Не знаеш ли ,че Турция, България и Румъния пазят Черно море от мините на Русия . Хасан е сигурно от Чечня

32

Анонимен

преди 4 месеца

Тези момчета изтърпяха достатъчно унижения да ги съдят,вместо да ги наградят за изпълнение на служебните си задължения

31

Анонимен

преди 4 месеца

Турчина не е като човека. Човека от веднъж разбира.

30

Петко

преди 4 месеца

Дайте им ги, че Ердоган е голям приятел на Путин и утре Русия може да прати сарматите.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Я да не се правиш на Хасан бе ***...вски гащ...ник!Марш при евтината ракия и при косматата ти Г...инка!

28

Хасан

преди 4 месеца

От това българско правителство което е предателско предаде българската история език всичко предаде въобще предадоха цялата държава в ръцете на чужденците Тагарев иска да хвърли България във война срещу РусияТези некадърници и предатели могат да екстрадират момчетата

27

Анонимен

преди 4 месеца

Екстрадиция и да седят там в занданите да им дойде акьла в главите!Да осъзнаят,че човешкият живот е ценен и,че всеки посегнал на него ще трябва да отговаря пред правосъдието!яТука да не ви е Сибир ,бе!

26

майор Деянски

преди 4 месеца

Тези момчета изтърпяха достатъчно унижения да ги съдят,вместо да ги наградят за изпълнение на служебните си задължения.И всичко това под давлвние на ДПС,които 2008г бяха във властта.Ако сега гаврата продължи,ще си скъсам българската лична карта и ще запаля Българското знаме,в което съм се клел като Български офицер.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Вие,булгарите все се правите на умни и хитри лисици,но нали знаете кьде свършват подвизите й-в магазина за кожуси...

24

Анонимен

преди 4 месеца

До 20 Турчин ми говори за морали... АХАХАХАХАХАХАХАХА! Добра шега

23

Анонимен

преди 4 месеца

До 20 Бракониерите унищожават цели гори и екосистеми заради собствената си алчност. Абсолютно е оправдана смъртта му. Даже е малко. Всеки ден трябва по няколко такива да отсрелват за профилактика