221

Нищо ново

преди 5 месеца

До Анонимен 236: България в хибридна война с Русия? Хибридни г'лупости на нашенските евроатлантици са това.

220

Словакия каза:

преди 5 месеца

Премиерът на Словакия Фицо каза: "Ние не сме съгласни с всички глупости, които излизат от големите държави. От началото на конфликта примирие може да бъде сключено два пъти. Но Западът забрани на украинското политическо ръководство да сключи примирие с Русия в началото на войната, защото се надяваше, че след като налее милиарди и оръжие в Украйна, тя ще им предаде ранената руска мечка на тепсия. Не се получи. Но ако някой мисли, че ще инвестираме 50 милиарда и ще решим нещо, няма да решим нищо.

219

Еее

преди 5 месеца

Аз искам яхта

218

Анонимен

преди 5 месеца

България е в хибридна война с Русия ако не я спечелим идват бомбите и танковете и руското блато от което едвам се измъкнахме

217

до 235

преди 5 месеца

За вас фашистите и нацистите Русия е трън в очите !

216

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да си много глупав човек за за не разбереш че путин иска да си върне СССР С тази Русия няма как да живем в мир на една планета ако окупират Украйна Путин сам отвори кутията на пандора Българите трябва да осъзнаят че Русия за нас винаги е била вълк в овча кожа

215

Анонимен

преди 5 месеца

За непросветените в Давос ,зеленото се срещна с шефовете на блекрок,авангард,джи пи морган, бриджлотър,блакстоне.....лидерите на какво... на войната разбира се ! Нито една мисирка няма да напише за това !

214

Анонимен

преди 5 месеца

229 - "Украйна не е искала тази война" - искаха я издуханите НАТОВЦИ и САЩ, и си я получиха. Европа почна да фалира, Германия даде началото. Краварите ги треска тресе със дългове вече 34 трилиона долара. Ще я разпродават на парче. Говори се че длъжниците ще почнат да си искат заемите.

213

Анонимен

преди 5 месеца

до 227 - ами сваляй ГА"ЩИТЕ и се навеждай щом е всичко.

212

Анонимен

преди 5 месеца

"дейли мейл" пише за ДАВОС! - "ТЪМНАТА страна на ДАВОС".-кокайн,скъпо шампанско и тайни "бунга бунга" забави последвани от всякакъв вид разврат. А на наркомана квадратен във ауспуха.

211

До Агент 008

преди 5 месеца

Ти съвсем си издухал !

210

ЛЪЖА

преди 5 месеца

Украйна никога не е искала тази война! Както казваше Пригожин, никога Украйна не е обстрелвала Донецк! Никакви "фашисти" и "нацисти" не е имало ! Биели се украинскали с руски банди! Просто Путин искал да назначи своя кумец Медведчук на мястото на Зеленски ,и да раздаде Украйна на свои олигарси !

209

Анонимен

преди 5 месеца

Агент 008, Вие сте ***! Има една поговорка "Ако бе мирно седяло, не би чудо видяло"! Украйна искаше тази война и я получи. Сега нека се оправя сама. Да не иска зцял свят да влезе във война и да я защитава. И още нещо - Кога ще има "военно надмощие" над цяла Русия? -Никога! Това е империя, а не страна!

208

Агент 008

преди 5 месеца

Трябва да дадем всичко на Украйна иначе ние с Румъния сме следващите.

207

идо го та го разбери

преди 5 месеца

Някъде Командос Зеленски да е дал рекапитулация за дадено-попучено-използвано-постигнато???? ЗелениятГлист планира, твори, действа и обещателно мрънка, но не и, не и, не и, не да си признае че се е цанил парт тайм за Генерален Секретар на Нелеганата Украинската Коминтерна'2024. Темата е всеки западняк да ни издържа във войната със Западооооо - каза Зеленски Командир"

206

Анонимен

преди 5 месеца

::Някъде да е дал рекапитулация за дадено-попучено-използвано-постигнато????

205

toti

преди 5 месеца

МНОГО ,МНОГО ЗАКЪСНЯ ДРАГИ И ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ !!! ТАЗИ ВОЙНА НЕ Е НАША ,НИТО НА ЕВРОПА,А САМИ СИ ВКАРАХТЕ ТАРАЛЕЖА В ГАЩИТЕ ....НАТО,САЩ и ЕВРОПА НЕ ИСКАТ ТАЗИ ВОЙНА И ПРИЕМИ ФАКТА ,ДА НЕ ЗАГУБИШ РЕАЛНОСТА !!!

204

Хххх

преди 5 месеца

Замразен конфликт...абе тоя на какви наркотици е...

203

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя наааркоман поне веднъж да оцели нещо - ДА, Путин няма да се съгласи на замразен конфликт и ДА - ще продължи с атаката над 404! Всичко останало написано е или тотална лъжа или пълна глуппооост!

202

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя пак ли е тръгнал да се моли?А американците като са му пратили помощ,къде са изчезнали два милиарда долара ?