25

ясно като 2+2

преди 3 месеца

кючек версията е явен опит за подигравка и гавра с всичко българско , а не кражба на авторски права. И като такова деянието трябв а да се порицае с един хубав бой по ченгене кратуната

24

ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН

преди 3 месеца

НЕ СЪМ ПОЧИТАТЕЛ НА ПРОООСТАЩИИИНАТА НАРЕЧЕНА ЧАЛГА,НО БИХ ЗАПИТАЛ ЕМИЛ ДИМИТРОВ-СИН,КАТО ЗАЩИТНИК НА АВТОРСКИТЕ ПРАВА КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМА ЗА ЗАКОННО ИЗПОЛЗВАНЕ НА House Of The Rising Sun НА АНГЛИСКАТА ГРУПА The Animals ОТ ЕМИЛ ДИМИТРОВ-БАЩА И АКО ОБИЧА ДА НЕ НИ ЗАГЛАВИЧКВА, ЧЕ ТОВА БИЛА НАРОДНА ПЕСЕН ОТ ИЗТОЧЕН КЕНТЪКИ!!! АХ,СЛАМКАТА В ЧУЖДОТО ОКО!!!... А,В КЛИПА НА ФАРАОНА ВЪОБЩЕ НЯМА КЮЧЕК - 90% ОТ БЪЛГАРИТЕ В ДИСКОТЕКИТЕ ТАНЦУВАТ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН...

23

Анонимен

преди 3 месеца

Няма ли кой просто да го пребие и да се спре това харчене на пари за глупости?

22

Тая песен

преди 3 месеца

Е хо добра от оригинала

21

Анонимен

преди 3 месеца

Ха хаа!Неофициален химн! Написана по комунистическо време през 1973г това беше Тяхната страна,Тяхната България...Да се върнеш в Концлагера,голям кеф...Друг е въпросът,че никой нямаше и да те пусне до границите на 15 км без открит лист.А пашапорти за преминаване йок

20

malgiorno a tutti

преди 3 месеца

"... да повърна, да повърна. Там, под синьото небе, да напълня кофи две, да повърна, ..." :]

19

Критик

преди 3 месеца

А бащата на чалгата Тодор Колев беше посланик в Канада. Нещо някой?

18

Музикантини

преди 3 месеца

Нека хита на фараона да представи България на Евровизия и стига злоба и завист. И фалшива скръб по честа на Емил Димитров . За пари е всичко.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Сръбското не е чалга, поне не беше навремето. А относно кавъра, тоя гйотверен прекалява. Всеки може да си прави кавъри. Гадното е, че опитва да играе на патриотична вълна и да настройва хората.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Ние сме балкански народ и тези ритми са ни в кръвта -----////----- Аз искам да съдя този пидалзки син, защото тези ритми не са ми в кръвта.

15

Чалганатор

преди 3 месеца

Българите някога са били бели хора, светли и не са слушали чалга, а сръбско, така поне разправя баба ми.

14

kiko

преди 3 месеца

Мяза на жив талибан. Дано не го срещна в тъмното.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Ромката отзад е доста сгодна.

12

Зозо

преди 3 месеца

................"тази песен е определяна от милиони българи за неофициален химн на България".................. Хахахааааааа, айде нема нужда!!!! Тая песен я пускат само на Бузлуджа и на яз. Копринка пoдчoвeцитe :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 3 месеца

До до 11-На какъв "език" си писало??????????

10

Динго Шувара

преди 3 месеца

Моя Страна е псевдопатриотична песен за химнета! А Песента на Фараона създава настроение, що българки съм клецал по дискотеки и хотели, брат ми.... Обичат лилавото твърдо парче, за разлика от масовката българистанци с нискъ тестостерон и меки пацонки, които търсят мен и братята ми, за да ги задоволим качествено.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Моя страна, оп саааа, моя Българияаааа въртиииии како, чок яшааааа!

8

Патриот на ракия

преди 3 месеца

каварът на Фараона е по - добър от оригинала!

7

Анонимен

преди 3 месеца

До истина-да те подсетя че Емил Димитров беше от твоя "вид"

6

истина

преди 3 месеца

България и съд!? Бин Ладен искаше да бъде съден в България!!! .......Моя страна моя Германия това е истината за всички българи ,,прекрасна песен и видео клип ..Емил Димитров е КОМУНИСТ значи убиец.