37

SS

преди 3 месеца

Честит ви подарък от еврогейския съюз ! И по лошо ще става, много скоро

36

Алоу

преди 3 месеца

от много акъл от износители станахме вносители на ток ?!! тея *** глави само блеят!!!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Гражданите за европейско развитие на България продължават промяната. Към Централна Африка.

34

Фелпс

преди 3 месеца

Мммм да, "края" на края, на ... територията.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Понеже съм tъп българофил искам да попитам умнокрасивитета- каква аджеба е идеята да се унищожи изцяло икономиката на една държава от собствените й евроатлантически политици пред безучастния поглед на населението, обитаващо територията?

32

Анонимен

преди 3 месеца

Консумацията се увеличава, а производството намалява. Какви могат да бъдат последствията?

31

Е,нищо...

преди 3 месеца

Важното е психозеленясалите екофаши3ита от жълт00паветната секта да са доволни!Те ще спасят климата,похапвайки вкусни брашняни червеи,щурци и скакалци по заповед на Урсулю Фродолайнена и ще яздят розови понита под дъгата,неотделяйки въглероден отпечатък,ще стоят на тъмно и студено,некъпани,но щастливи в измисления си разноцветен свят!Добрата новина е,че светът се събуди и ще измете цялата самопровъзгласилата се за спасители на планетата глобаляги сGан...

30

Анонимен

преди 3 месеца

Кот кажат германците. Нали са свръхчовеци де ...

29

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС е вреден за вашето здраве. Ще разберете поетапно...че живеете в модерна колония. Но вече няма дори кой да ви освободи. Този път е последния.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Народен съд!

27

Анонимен

преди 3 месеца

А спрете и ТЕЦ-овете! 5Ra3и. Нали живяхме добре и просперирахме! Ква стана тя? Подарихме си атомните реактори на укри-те, само щото сме много богати, искаме да затваряме ТЕЦ-овете. Ами дайте направо сами да се бомбардираме, че потомците на Чърчъл да насадят територията на България с картофи.

26

даже

преди 3 месеца

и датите не можете да напишете правилно,какво падение само

25

mgs

преди 3 месеца

До ЖалкиЩо не се обърнеш към Доган, Ковачки и останалите борци да си намалят цените та да им купуваме електроенергията.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Това е и реалният икономически прираст. Другото е просто инфлация, надуване. Надуват балона, надуват, защото друго няма.

23

Жалки

преди 3 месеца

Това мили сънародници е истината, ПП/ДБ:ГЕРБ и ДПС затриха и българската енегетика, от регионален износител на балканите се превръщаме във вносител който ще чака подаяние от други страни да ни продадът ток, и то на цена която те ни кажат. Плюя на всички тези които се продадоха !

22

Анонимен

преди 3 месеца

Да пускат фотоволтриците :) Ко чакат ? За кво беше целия зор да купуват хората фотоволтрици ама германски за 20 бона при положение че китаеца ги прави малко по добри от германските за 7 бона . Ааа да ще накараме простия народ да ти плати 15 000 от 20 000 та да слезе цената под китайската и да си купиш германски с парите на простите дет искат еврочленство като ги надупим с евроакцизи зелени сделки . Народа пр.ссс и медиите наши . Жермани далаверинг .

21

Статистик

преди 3 месеца

България употребява между 3.5 и 7 гигавата на час. Не е особено голям консуматор.С тези меки зими дори 7 гигавата доближаваме рядко. Няма особен смисъл от свръхпроизводство при положение, че и съседите произвеждат и продават евтин ток.

20

До 18 Реалист

преди 3 месеца

Ако разбереш каквиГлупациЗомбирани има в София и провинцията ще ти стане лошо. Народа е толкова ***, че ти е бедна фантазията

19

да ни е

преди 3 месеца

честите "зелената енергия". Тя нито е зелена, нито рентабилна. Поредна измислица за баламите. Ако се реши де се заплаща реалната цена, а не измислената за зелена енергия, собственици на ветрогенератори и фотоволтаици ще фалират. А сега умишлено фалират електроцентрали в тяхна полза

18

Лазар

преди 3 месеца

И защо е нужно да произвеждаме?Нали внасяме скъп ток!Изнасяме евтин ток ,и купуваме скъп.Това е положението.