43

1234

преди 3 месеца

Денков да каже колко плати държавата за да е послушник и присъства на двата часа " наливане на мозък" -лекция.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Денков е Гордост Чест и Почитания

41

its me

преди 3 месеца

в конференцията участват президент на Европейския научноизследователски съветomg, плюс че за награда ме набиха за този патент вчера, и даже от Фокус нюз лъгаха, че съм в Пирогов с тежки травми

40

its me

преди 3 месеца

omgс едно медицинско микро-изобретение в световната слава чак в Давос, но го потентовах в чужбина, сори, с лелките тука да се оправя друг, сега вече и "европейски иновации"

39

Анонимен

преди 3 месеца

На Давос трябва да се обсъди главната заплаха за ,,демокрацията,, и тя е - ,,Нема кадри,, Единственото спасение за световната ,,демокрация,, е комунистически Виетнам . Проблем е че виетнамците са само 100 милиона . Как ,,демокрациите,, ще си ги поделят ? И защо ,,демокрацията,, е невъзможна без комунистите от Виетнам и Китай ??? И ако не стигнат марсиянци ли ще внасят ? Това е най голямата заплаха за ,,демокрацията,, :) На ,,демокрацията,, все и липсват кадри .

38

Анонимен

преди 3 месеца

Да привлечем таланти от Пакистан и Афганистан :)

37

И kвooo?

преди 3 месеца

Begнara ли да изpиrнeм в бypни нecтиxвaщи anлaycи, nogckaчaния, npиkляkвaния и възтopжeни възkлицaния, или nъpвoм ga noтичaмe нa мяcтo?

36

Анонимен

преди 3 месеца

ДАВОС ВЕЧЕ НЕ Е ТОЗИ ДАВОС ОТКАКТО ТАМ ХОДЯТ СМЕШНИЦИ И ***

35

Анонимен

преди 3 месеца

Краля на сапуна ръси глупости.

34

донос.бг

преди 3 месеца

Камелий Цветанкоолу с поредна порция старателно 06ли33ване на кафявата вXодна канална тръба на Шорош Денк0ФФ за нЕкое друго евро... На всеки кръгъл час - маниакално подробна статия за съсела! ГнYсн0!

33

Анонимен

преди 3 месеца

Имам чувството, че всички световни "лидери" бълват само глупости на поразия. Тези срещи би трябвало да се осъществяват за да може "лидерите" да вземат някакви решения а не да словоблудстват.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Голям срам и резил ще бъде , ако не го ПОТУПАТ по рамото !

31

Анонимен

преди 3 месеца

Само си харчим парите , за турнета !Поне да имаше малка файда , а то ЗАТРИВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ВЪВ ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ !Управник който е добър за чуждите държави , е ЛОШ ЗА СВОЯТА !?

30

пасквили 24/7

преди 3 месеца

Камелий Цветанкоолу с поредна статия за съсел Денк0ФФ,през час ги произвежда по една и съща тема и с еднакво съдържание... Или е влю6ен0 в $0р0$оида или е на хранилката на рептила! Толко3 по темата за "българската независима журналистика" (каквото и да значи това). Толупий 404 ви го каза в очите М-И-С-И-Р-К-И!!!

29

Анонимен

преди 3 месеца

КИСЕЛО ЛИ Е ГРОЗДЕТО, КОПЕЙКА? ПУТИН ГО НЯМА В ДАВОС. ИГНОРИРАН. ЛУЗЪР. ОТХВЪРЛЕН. ХАХХАА

28

Боко с дупето широко

преди 3 месеца

Денков е първият български премиер поканен в Давос. Боко не говори английски. Боко има вишу за физкултурник. Боко има речников запас от 300 думи. Боко е изборът на глупаците.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Това соаре на снимката " форум " ли се казва ?

26

До 7

преди 3 месеца

Седял съм няколко години в аудитории 65 и 272 на Софийския университет, докато завърших право. Сред десетократно повече хора. Повечето от тях много по-умни и стойностни от тези на снимката. Разбира се, излишно е да ти разказвам, за теб това е друга вселена...

25

БРАВО!!!!!!!

преди 3 месеца

ДЕНКОВ ВЕЛИК, РАВЕН С ИЛЮМИНАТИТЕ! БРАВО ГОСПОДИН ДЕНКОВ! БРАВО!

24

gogo

преди 3 месеца

от тръна та на глог - предния умопомрачително глупав ***.ьо... този читанката на класа, която никога не е била сред хора ,а само сред библии... и на всичкото отгоре се е научила да декламира каквото й се каже : )