11

У БеГето

преди 3 месеца

Никога не са арестували такъв

10

Браво на Бойко!

преди 4 месеца

И с тази хитра маневра, Домуза вече не дължи 500млн на картела. Тиквата е велик, някой ден след 20-30 години ще има сериал за него "Narcos Balkans" и хората ще го обявят за легенда, като дон Пабло.

9

Гина

преди 4 месеца

а,бе !Ама този да не е от нашия парламент?От ДПС-то на Бойко,Кирчо и Асенчо?

8

Мафията ГЕРБ

преди 4 месеца

Погнаха ги в Италия, Гърция и Турция но България мафия няма само дето МВР и Прокурори пият и ядат с Румен Николов Пашата и дебели роми свързани с дрога и бели жени!

7

Веселинъ 7212236860

преди 4 месеца

Този случай е следствие на случващото се на границата между Египет и Израел,където вчера израелските бойци изпоизтрепаха маса арабо-турски трафиканти на дрога. Ердоган може да бъде наречен и бос на световната нарко-мафия. Испания и Турция са арабски складове за дрога.Не мога да помогна на тези,които не знаят къде да намерят добри извори на информация. Нито мога да накарам някого насила да знае няколко езика като мен. Фейсбукът ми е Веселинъ Канъ Български. Да заповядат само Българи.Не турци.

6

Полицията са престъп

преди 4 месеца

В България кога бе, например Старши инспектор Емил Димитров държащ депо за дрога и цигари или Румен Николов Пашата разпределя убийства и гонения!

5

А нашите са

преди 4 месеца

добре облечени,в луксозни лимузини бизнесмени.

4

а е тоя е ударил

преди 4 месеца

гръка вчера . деата сега му рови в папките . за 3 милйона евро 2 килъри професьонални се престараха . с 2 калашника и 2 зигзауер стреляхя 1 минута и нещо по незаключена врата и вероятно въоръжен също човек в кола, едвам не се изпозастреляха . гръцкия си вика аз съм номер 1 и хваща пистолета , ама с два автомата губи битката . не бяга, щото е на крег и кока . там не правят друг чек и се крият от изстрели както е навсякъде . хахаха

3

Муждународен

преди 4 месеца

Ех тия ''муждународни'' картели

2

Highlander

преди 4 месеца

Това да е е брата на шотландския премиер. Защото и него го арестуваха в Турция за нарко-дилърство. То само като му видите снимката на този Премиер ви става ясно, че е психо на наркотици..

1

Недоволен

преди 4 месеца

А едни 240 човека кога?