29

Азов

преди 15 години

мои приятели бяха неотдавна в Прага и там спаха в хостел. Е, не е като "Риц", но останаха доволни. Хубаво е, че ги има тези местенца, обаче мен лично ме притеснява хигиената, както и сигурността на багажа ти. Някак не мога да се преборя с това. Иначе според мен такива места са хубави, защото не всеки може да си позволи, да наеме хотелска стая, все пак хотелите в София са доста скъпи и то може би е нормално, обаче....

28

az

преди 15 години

Da vi i xostelite! I nai vethe Desi Tomovaq koiato e tolkova nedoebana the se thudi kade da se zavre i kakvo da si zavre! Nema li koi da i go turi v nekoi hostel the da miriasa s neinata psevdojurnalistika!

27

DEAL

преди 15 години

Абе хора, тези които плачат ,че хостел не бил българска дума, ми то и хотел не е, *** го употребявате, а кампинг, а конференция и тн, що сте толкоз смешни, хостел е дума с международно значение, и не е евтина спалня а начин на живот, така е то комунизмът е мъртъв, но духът му още броди в главитe на хората, еех но идват ново мислене слава богу!

26

ВГ

преди 15 години

еее баси, сега като се популяризират тези места, ще се напълни с *** софийски навлеци ... а Арт Хостел е любимото ми място в града, едно от малкото приятни човешки изобретения в София...

25

БКП

преди 15 години

Тези западняци нали са много богати, защо не ходят по хотели ами се навират в тези дупки наречени туристически спални за соц труженици!

24

биг бенг

преди 15 години

де-що чужденци са ми идвали на гости все са и намерили по свои си начини да отседнат в хостела "Караван хостел" - в една уличка успоредна на дондуков - много е свеж - има вътре колекция от стари радиа - Но тук странно няма и думичка за този доста добър и стар хостел. Явно рекламка правим на няколко приятелчета. Деси - или по известна с артистичния си псевдоним с който иска да я наричат - Франческа - от Арт хостел всъщност е наела почнти цяла кооперация на Ангел Кънчев ама я дава нелегелно под наем на чужденците - третия и най-горния етаж, а официално твърди, че дава две стаи.Никола Миладинов от Би май гест, който е с прякор Птицата, и преди години в духа на прадядовците си братя Миладинови издаде нелоша, макар и наивистична, книжка е пич, ама доста често е на черешата.За другите не знам ...

23

бай ху

преди 15 години

мен ме издразни "да си ЪНДЪРГРАУНД се превръща в МЕЙНСТРИЙМ" - верно се прават на лили иванова, ама па точно за ХОСТЕЛ ако ми кажеш адекватна българска дума, ще съм впечатлен.

22

-

преди 15 години

Хостел а? Вие кви сте? На англичане ли се прайте..тцтцтц то бива бива ама..хостели...много сте интелигентни като ползвате такива думи ама направо...има си български думи....

21

GB

преди 15 години

Има световна верига хостели, наречена "The Generator" През 2007 г. със съпругата ми отседнахме в Лондон в този хостел, намиращ се в близост до "Saint Pancrass" и "Kings Cross". Там отсядат предимно млади хора, студенти от цял свят, но и такива като мен и съпругата ми на по 57 г. не правят изключение особено от по-бедните страни и най-вече 0т бившия соц. лагер. Освн безплатната закуска, която никак не е лоша ( и е на "Шведска маса") имат и друга много по-ценна безплатна услуга, осигуряват всеки ден гидове за пешеходни турове из града! В смисъл, че се ходи пеша на групи и з центъра на града, като се ползва и метрото, билетите за което ние си плащаме. Обясненията са много компетентни и поднесени по изключително интересен начин от гидовете, млади момчета или момичета, студенти във ваканция! Атмосферата е прекрасна и не може да се сравни дори, с автобусните турове на скъпите хотели, които не могат да постигнат това при все солените си цени! А самият хостел е с много интересен дизайн. Обзаведен е в промишлено-индустриален стил (за да отговаря на името си). Дискотеката е зад "блиндирана" промишлена врата с надпис "Generator Room"! Звуко изолацията е такава, че по стаите и коридорите не се чува нищо от "промишлената гюрлутия"! Просто би било прекрасно и в София да има нещо такова.

20

djasta prasta

преди 15 години

мн се дразня като се хванете за чуждиците. абе серсеми, половината ни думи са с турски произход (чанта, баклава, гьол, демек и незнам си още колко), голяма част са френски или с латински произход, а вие сте се хванали да се заяждате за тези, които още не са въведени в речта. но ви казвам, че и това ще стане. както стана с компютър, апартамент, телевизор, театър и така нататък и така нататък.аман от писклив и вечено недоволен народ!

19

GB

преди 15 години

чин

18

balkan-budala

преди 15 години

Абе кат гледам май ши я 2,30лв нощувката в тия хоСтели.Някой да знаИ нещо по въпроса,щот са забравили да пишат цените?

17

бай Ганьо

преди 15 години

Ти ша ми каиш на меня , чи низнам тиории за българити и за тракити! Тракити много са тракали и за туй ги викат траки. пък българити са имали многу бълхи и от там бълхари, та станало българи...Ади , със здрави , и да не противоричити на бай ви ***, чи мечка ша ва гази, ей!

16

pingvin

преди 15 години

Забелязвам, че ви радва да мърморите за нещо постоянно. В статията били използвани чуждици - ами те вече са нарицателни. Дразнещо е, че именно такива "патриоти" като вас не знаят дори 3 теории от къде произхождат българите или бита и културата на траките, обаче се бият в гърдите по Бай Ганьовски

15

бай ви Ганя

преди 15 години

Това ,"хостелуването" и "бекпакуването", де, не е за нормалния българин! Някой пъпчив тийн (б.м. юноша си вика по български :) може и да се излъже веднъж, ама българскот ще надделее и следващия път ще иска да се шета из Европата с на "тате количката". Абе , българинът вече и до клозета не ходи без автомобил, а камо ли да му туриш самар на гърба (бек пекър, де!) и да го пуснеш като метилява овца да се лута из Европата. Айде, не ти я на нас Българьето...

14

Аньо Нимен

преди 15 години

Абе вие нищо не разбирате, момата просто се е опитала да придаде по-приключенски привкус на платената рекламна статия :) Айде проявете малко разбиране, много ви се молА! :)

13

преди 15 години

Е, как ще обесните на баба Пена от Бусманци какво е хостел ? Абе, напишете хо хан,сложете една едрогърда застаряваща труженичка, малко ракийка и кисели краставички за вечеря, включени в цената и ще опознае чужденеца по-лесно нашата хубава страна.

12

травълър

преди 15 години

Хей анонимний, кой казва че изразите е задължително да се превеждат с една дума, може да се пообясни малко или пестим време и клавиатура? Освен това думите на английски са две :)

11

МАРКО

преди 15 години

Д, Е Б АА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ - ХОСТЕЛИ, МОСТЕЛИ - АБЕ ВЪРВИ В НЯКОЯ СЕЛСКА КЪЩА ИЗПИЙ ДВЕ РАКИЙ И ОФРАСКАЙ МОМАТА БЕ КАЛПАЗАНИНО НЕДЕН !!! ХОСТЕЛ - ДЖИДЖИ БИДЖИ !!!

10

Петя

преди 15 години

Ако търсите приятен хостел в София с уникален стил и гостоприемство, посетете хостел Керван на ул. Росица 3, до бул Дондуков.П.С. Не съм собственика, а просто доволна клиентка!!!