21

Анонимен

преди 3 месеца

Преди повече от 30 години пътувам с един от първите частни автобуси между София и моето село след Сандански, по Е79, тогава магистралата още не я и сънувахме. Изпревари ни един гръцки "Мерцедес", след което от него хвърлиха вафлена кофичка от сладолед, която - "бам" на предното стъкло на автобуса. Шофьорът, така, че всички да го чуят: Да ви***майката гръцка, и вие сте си кат нас! Иначе в Канада не може да пушиш в колата, ако има дете не под 12, а под 18 години!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Първата държава ,която в новото време ,ще бъде каторжническа .Как го допусната този да управлява.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Гърците са едни от най-невнимателните шофьори. Особено по-възрастните. Там не минават медицински прегледи на 10 години, не се преиздават книжките. Веднъж взел книжка тя е за цял живот. И естествено възрастните шофьори със нарушено зрение стават опасни.

18

Ганьовската

преди 3 месеца

тиква не знам дали ше увре някога... На него никога копче не можеш да му кажеш, щото той е най-важен и все всичко знае и не му дреме от нищо! А че е *** на N-та степен, даже и не му пука! Абе, *** му кажи и тва е...

17

Супер

преди 3 месеца

яко! Браво! А тук кога?!

16

ббб

преди 3 месеца

Тея гръцки хомосексуалисти съвсем откачиха

15

гъркиня

преди 3 месеца

в колата е забранено да се пуши, ако има деца в нея. ако караш по джапанки или бос, наказанието е същото. 4 хубави шезлонга от дърво, два чадъра и масичка на плажа са безплатни за едно семейство в района на кавала, но струват 15 евро, като неписано правило ги даваш за две фрапета, 2 бири и два сладоледа или каквото си изберете на същата цена.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на гърците! Така трябва.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Ходете да видитв в Шотландия как е. Всички си изхвърлят *** на улицата и е като сметищи, което го правят в знак на протест за високите данъци. Гледам и тук де готвят да ги вдигат.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Евала на гърците!

11

Shark

преди 3 месеца

Дали гърците реват както *** ревна, като разбра, че ако пие ще му отнемат колата и че тол камерите ще отчитат скорост? Едва ли гърците търсят под вола теле, за да могат да не спазват правилата!

10

ицо

преди 3 месеца

дано и тук стане така, мама ви селска.

9

G. I. Joe

преди 3 месеца

Под терасите на панелките какви ли не *** изхвърлени. Това не са хора а мръсни твари.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Тролящите за Кутин веднага отнемане на гражданството и депортация във великата им Россия да се мобилизират за специалната операция.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Никога не хвърлям цигара през прозореца на автомобила. Има си пепелник за тази работа. Като се напълни пепелника го изхвърлям през прозореца. Заедно с празни бутилки от минерална вода, салфетки от дюнер и обелки на банан.

6

Анонимен

преди 3 месеца

1,ти може да си пушеш в колата, но имаш пепелник. Като спреш на паркинг, го изхвърляш. Това е системата. Между другото, когато пушеш и се опитваш да хвърлиш фаса през прозореца, има голяма вероятност вятърът да го отнесе на задната седалка. И ако не забележиш, част ата ти собственост може да стане частна собственост на автоморгата.

5

:

преди 3 месеца

Браво на гърците, трябва да се въведе и у нас , опушвай си колата Барба Ганьос ама си купи и един пепелник , не си хвърляй фасовете през прозореца , в Гърция действат срешу пожарите , тук имаме нужда от мерки срещу простащината.

4

Бай Дрън

преди 3 месеца

И тук трябва да стане така. Допълнително да се взема книжка и за хвърляне на *** от колата.

3

да съберат пари

преди 3 месеца

от туристите . Все не им стигат . Значи са видяли нашенци с шише вода докато шофират и мятат фасове през прозорците . хахаха Като си на почивка е така . Да глобяват и за вирнати от прозореца крака . хаха

2

Анонимен

преди 3 месеца

Браво! Видя ли някой да си изхвърли фаса, на първия светофар му правя забележка.