10

Анонимен

преди 4 месеца

В Гърция огледалата са масово по кръстовищата особено в малките населени места. Предотвратяват до 75% от произшествията на пътишата. В България вместо да се грижим да оправим пътищата, да сложим табели където има опасен завой, да предупредим за неравности по пътя итн нашите КАТ и Пътна Инфраструктура знаят само 1 нещо - камери и контрол на скоростта. Мен какво ме топли, че оня дето ме блъска напречно се движи с 40 вместо с 60км/ч като бронята на джипа е между 2 и 4-ти прешлен на ВРАТА МИ?

9

Къде са огледалата?

преди 4 месеца

Преди 1989 на много места по пътищата имаше поставени огледала, но след 1989 година,те изчезнаха, а са си необходими. Къде са огледалата и защо ги махнаха?

8

Алекс

преди 4 месеца

Върши работа.

7

тъй.....тъй

преди 4 месеца

А сега да ги глобят за самоуправство!

6

Те това е

преди 4 месеца

Има изисквония Пътните кръгли огледала да бъдат монтирани на височина минимум 2,0 м от нивото на настилката. Те се използват на опасни кръстовища, в тунели, паркинги с ограничена видимост и в други точки, считани за опасни.Пътните огледала разширяват зрителното поле, което позволява наблюдение на труднодостъпни места. Монтирането на пътни огледала е просто и евтино решение.

5

Реалист

преди 4 месеца

Поставят се пътни Сферични огледала, а не като това недоразумение.

4

Това е пълна глупост

преди 4 месеца

Това огледало може да заслепи водач на МПС при слънчево време и да предизвика пътно транспортно произшествие! Огледалата, които се постават от органите за пътна сигнализация не са проски, а извити, така че разширяват ъгъла на видимост и помагат да се види и оцени правилно ситуацията предварително. А това просто огледало от портманто по-скоро ще навреди и този, който го е поставил трябва да го глобят за произола!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Ми ако на общината не й харесва, че е домашно огледало, да го смени със специално предназначено за пътища. Какъв е проблемът?

2

Лоли

преди 4 месеца

Драги варненци,вземете знаци,огледала и многото корупция от Узунджово. Там всичко е по много.Може и от бившия, Портата,има за няколко млн. огледала!

1

Пешо тъпoто

преди 4 месеца

Огледалото НЕ Е пътен знак! Личи си кой няма СУМПС!