137

На една заплата не

преди 3 месеца

Тя заема няколко поста, с което доказва, че на една заплата не може да се живее :)

136

Анонимен

преди 3 месеца

до toti - Стига си дрънкал глупости

135

toti

преди 3 месеца

Те отдавна се срамуват от баща си и са се отрекли от него завинаги и само чакат да свърши курса и войната и да се чупят от тая дивашка държава !!!щом и те са завършили и живяли в чужбина явно за Путин държавата му го мрази повече от дъщерите ,но се стражуват за живота си както илионите там .!!!

134

Антоним

преди 3 месеца

До Имам въпрос А може би искат да избягат от известната си фамилия. У нас в БГ например писателят Михаил Вешим е син на писателя Георги Мишев. И е приел като творчестки псевдоним написаната наобратно фамилия.

133

Анонимен

преди 3 месеца

До Имам въпросАми и двете са омъжени и това са фамилните имена на съпрузите им. Какво чудно има в това!?

132

Деди

преди 3 месеца

Кое му е странно на интервюто? Говори за неща и по теми, по които е повече от компетентна! Защо да говори за неща, по които се изказва кьораво и сакато в медиите. Чест и прави, че "заобикаля" тези теми - само да "налива" още "бензин" в "правилните" медии?

131

Руский философ

преди 3 месеца

Вярно е - Русия е човекоцентрична. В центъра е човека с главно Ч Владимир Владимирович Путин.

130

Анонимен

преди 3 месеца

Гледах интервюто в Интернет. Във всеки случай дъщерята на Путин е много крсива и интелигентна жена, направо ме очарова. Иначе интервю като интервю и то научно интервю, за потиженията на съвременната медицинска генетика, няма какво да се търси под вола теле. Като работех в списание Читалище и вестник Доктор се занимавах с точно това - правех интервюта с професори и особено с професори-медици, светила на бг медицината.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Странна е цялата им фамилия. Не е толкова интервюто . Казано и е какво да коментира. Можело е повече и за Вселената да говори . Но за детството и до пълнолетие не трябва да споменава

128

Имам въпрос

преди 3 месеца

Ако това е така, защото са омъжени, ОК, разбирам, но имам чувството че там са на някакъв по-различен принцип относно фамилиите, отколкото сме в Бг.

127

Имам въпрос

преди 3 месеца

Добре де, на какъв принцип са фамилните имена при руснаците. Имаме баща Владимир Путин и дъщери Мария Воронцова и Екатерина Тихонова. Защо не са Мария Путина и Екатерина Путина (или Путинова, или както там). Някой може ли да ме светне... :) ... ще съм благодарен.

126

Верен евроатлатик

преди 3 месеца

Не видях нищо смущаващо и СТРАНО в статията .Ако това е ,,шокирало " швабите страни кое би ги възхитило ? Може би сегашния бунт на земеделците който се криеше усърдно от родните бг соросойдни медии .А ,,днес " кажете нещо за психарските изказвания на Тагаренко в САЩ ,за това как бил готов да нахлуе в Русия

125

Анонимен

преди 3 месеца

Те са очаквали на Кашчей безсмертний щерката да е баба Яга , канибал , кръвопиец. Пък то се оказало , че е човеколюбец. Всъщност Русия воюва за руснаците в Украйна , кой разбрал , разбрал. Също така и жената на цар Александър , силно възмутена от издевателствата над българите , провокира освободителната война. Тоест била е човеколюбче. Мъжът и бил хванат в изневяра и не смеел да възразява на жена си. Това е историята драги ми англофили, кой разбрал , разбрал.

124

Анонимен

преди 3 месеца

Няма почивен ден за антируската пропоганда.

123

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Анонимен 130: И положи началото на още по-голямо такова. 'баси!...

122

anonimen

преди 3 месеца

И сега очаквате от по-интелигентните жени на България да не оценим тази жена, а да сме съюзници с некви от пустинята, дето са смо забрадки и веднага биха ни ги нахлупили и на нас, щом могат? Ясно, че е пробила с връзките на баща си, но е ясно, че няма да е плява

121

rambaldievskievich

преди 3 месеца

"Кремъл държи в тайна всички подробности за членовете на семейството на Путин." А къде отидоха т. н. гласност и преустройство (на руски: гассност и перестройка)?! В канала, май (дане кажа в к....а). 'баси!...

120

Анонимен

преди 3 месеца

Това ЩЕРКА някакъв диалект от селото на авторчето ли е? Защото в БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК думата е ДЪЩЕРЯ.

119

Много шум за нищо.

преди 3 месеца

Театрална пиеса. Такива гръмки заглавия, а толкова посредствено съдържание.

118

Анонимен

преди 3 месеца

Киевските фашисти безнаказано убиваха жени и деца цели 8 години (2014-2022) в Донецк и Луганск, но на 24.2.2022 г. ВЛАДИМИР ПУТИН сложи край на това.