125

Ъхъ !

преди 4 месеца

Какъв съд , какви 5 стотинки ! Та предстои голямото крадене на милиарди ! Има за крадене много и ще има за всички, но трябва да се краде заедно и сигурно ! Еми, позволихме им , наша простотия ! Суверенът си бърка в носа и пърди доволно покрай печката с ***. Маа пръжки с лук и не му дреме , че скоро и въглища няма да имаме и трябва да внасяме за много евро за тон !

124

въйй

преди 4 месеца

същински самодиви, "па плеснат с ръце та се прегърнат"...що па и да не се вземат, много ще си подхождат и ще се "сгадат", както казват бабите.

123

Анонимен

преди 4 месеца

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно, но ние сме виновни, че търпим и не им строшим главата. Направиха ни на маййймуни, някакви, които не сме избирали, и които сами си взеха властта. Явно трябва по идея на латинските демокрации да започнем да формираме ескадрони на смъртта и да ги чистим до девето коляно. То е ясно, че българия вече е в кофата, поне и някои самоояли се да си заминат.

122

Анонимен

преди 4 месеца

ФАКТИ ЗАЩИТАВАМЕ КРАДЦИТЕ И БАНДИТИТЕ АААААА

121

Анонимен

преди 4 месеца

така де случва между партньори, та дори и некоалиционери! Взаимно уважение!

120

истина

преди 4 месеца

да не се следим, че ще вземе да се хванем!

119

Гамен Грипенов Ветов

преди 4 месеца

Здраствуйте Паляци!Тъй ва искам!Когат управлявам аз и ва скубя кат патове,да ми съ радвати и да ми дигати рейтинга безплатну!!Най обичкам таквизи п,ростакендели кат вас!Ние дубре в Курица не птица да има мир,а трябва да ръчкаме аз от горе,вий отдолу и да става по интиресен мачът!!Най важнуту дет съм гепил от КГБ е,чи многу е важну да внушаваш,че ти си честен и си върхът,а видиш ли другити правят блатуту щот крадът,нищу че за минутки ви натоварих с 20 милАРДА ЧРЕЗ БОТАШ.Ша плащати кат попове!

118

левски

преди 4 месеца

Петков кога ще напуснеш българия доброволно или искаш принодително ? Срок до края на януари 2024 год

117

Деди

преди 4 месеца

На това се казва "чисто" сглонена сделка!

116

Шопендар

преди 4 месеца

Всички са безпринципни,а ние им гласуваме цялото доверие.тия двамата си подписаха присъдите.требе да си ептен будала да гласуваш пак ,за някой ит тях

115

Курти

преди 4 месеца

....подки непоръбени ......

114

Анонимен

преди 4 месеца

Сгодихме се...ура!

113

Кочо

преди 4 месеца

Цирк Борисов&Петков отвори врати.

112

Анонимен

преди 4 месеца

Горката дРъжавЪ , все от управници си пати , нИ сЪ наядоха !!

111

Анонимен

преди 4 месеца

Народе , народеее , пак ги изберете !

110

Гошо

преди 4 месеца

Няма начин Лена да не се е намесила....

109

Анонимен

преди 4 месеца

И въобще не се ИЗПРАХА !ПП-Дб , ОТИВАТ В НЕБИТИЕТО , КАТО СДС и НДСВ !

108

баба мара

преди 4 месеца

вие младите видяхте ли сега какво става в името на кокала няма ляво нямадясно следващия път пак гласуваите без да мислите

107

Кире

преди 4 месеца

Цялата пушилка, арести, лаене беше само, за да се докопат до софрата. Всъщност това е промяната, имаме си нови лапачи на масата и сега трябва да се доли и с тях.Иначе си работят със същите схеми създадени от Герб, Арнаудова им снася милионни подкупи чрез имотни сделки на 5рни цени и купона си върви. А шушумигите чакат промяна с надежда :)

106

Обективен

преди 4 месеца

И държавата няма да ги съди , и лъжата за двойното гражданство и имота в Барселона са замазани дела - нали службиците са си наши я .....