59

Даааа!

преди 4 месеца

Грешка ! Човекът е бил абсолютно прав ! Вече не е "моя" България - подарихме я на канадски бръмбар и турска *** ! Вече не е страна , а колония ! И вече не сме държава , а клозет! И вече не сме народ , а племе ! Дори в Африка дивите племена си избират най-достойните люде за вождове ! Тук избираме най-глупавите, продажни, безотговорни и крадливи екземпляри!

58

Георги v.

преди 4 месеца

Този ме кара да се смея. Кои са тези "специалисти", които са му казали, че неговата е друга песен и няма нищо общо с песента на Емил Димитров. Кантото е 1:1 преписано. Но това не ме учудва тъй като това е практика без последствия в България.

57

Justice for the Man

преди 4 месеца

Тази кавър версия определя много точно политическото и икономическото състояние на държавата.Дори дава предства за демографското положение в което се намира ,,моя страна,моя България".Който разбрал,...разбрал.Останалите да пасат трева!

56

ХИЧО

преди 4 месеца

Тоя ме е гнус даже да го гледам...

55

Анонимен

преди 4 месеца

За такава *** , такива музики , Румъния е светлинни години напред

54

Анонимен

преди 4 месеца

Пф, те българите не знаят оригинала бре, кой ще го съди? Същите пропаднали чалгари като него ли? Жалка картинка е тая държава.

53

Монк

преди 4 месеца

Това е нелепо! Съдят го за проява на лош вкус а Тагарев, Киро, Асен, Пеевски, Борисов и Доган просто управляват въпреки, че са престъпници и национални предатели!

52

Анонимен

преди 4 месеца

Синът на Емил Димитров би изкарал много повече пари от песента на Емил Димитров ако продаде правата на пайнер. А щом има права може да докладва клипа на фарана вместо да се занимава с дела които дори и да спечели нищо няма да получи като пари понеже фараона е беден музикант.

51

Ердоган

преди 4 месеца

Моя Страна, Мой Дунавски Вилает! Гответе се за приобщаване към Тюркийе Джумхюриети!

50

Некъф

преди 4 месеца

Да го вкарат в затвора за 2 месеца и ще се научи да пее с задните си части

49

Магистрално

преди 4 месеца

Заченатия е некаствен мат'РЯЛ и е необходимо да се оберат с различните депесари и във Белене за лечение с АК-47.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Има много песни с изтекли авторски права и фараона следващия път може да използва някоя бг народна песен и няма да го съдят.

47

От бореца

преди 4 месеца

УДРИИИ нихната баба!

46

Единствения начин

преди 4 месеца

Е идентифициране на индивида,черен печат и се обявява за турист и се извозва извън граница.При завръщане се стреля и се освобождава от данъци.

45

Анонимен

преди 4 месеца

47 Приготви си мнооого голяма сума за глоба, особено за плагиатствана песен на Лили Иванова.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Евала, тия в парламента така я играят тая песен от 30 години вече, някой поне го е направил официално.

43

На ибрахима като

преди 4 месеца

Му спреш помощите,сам си отива в майчината си родина,защото при нарушение в частен имот става на кокален.

42

Какъв Българин

преди 4 месеца

Е Ибрахим с турско знаме във фейсбук,слуша на майчин език турски кючеци и вие от джамията четейки курбана?Само паспорта му е на Български понеже е регистриран,останалото е анадолско.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм рапър решил съм да направя песен на Емил Димитров в рап вариант. Като приключа с неговото творчество се насочвам към творчеството на Лили Иванова.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Ако песента "Моя страна моя България" с версията на кючек на Фараона я пееше Филип Киркоров, сега щяхме на Путин да поднасяме цветя!