11

От личен опит

преди 4 месеца

Мъжът сам решава дали да има такова отношение спрямо жената до него. Всеки мъж е способен на такова отношение, но не си въобразявайте, че можете да го накарате да се отнася така с вас, ако той не желае това и не ви е избрал вие да бъдете постоянната му спътница.

10

Абориген

преди 4 месеца

тук само добри момчета пишат :)

9

Бай Илийчо

преди 4 месеца

Ако ридовну ви дааа пари,издържа ви и ви мандръса кът за последно Начи сте намерили правилния балък

8

Анонимен

преди 4 месеца

До Петя////// Купи си магаре. Няма да скучаеш.

7

Петя до 6

преди 4 месеца

Ами да, не предизвиквате пеперуди в стомаха. Скучни сте, такива смотанички и не изглеждате като мъже. Няма как жена да ви хареса. Като се налудувам до 40 годишна възраст, може и да замая главата на някой добричък скучен сухльо и да го взема да ми гледа децата и мен и да му пускам един път годишно.

6

Реалист

преди 4 месеца

Търсете си лошите момчета, с тях е интересно, умеят редовно да ви бият, което е много възбуждащо за вас, накрая щв ви изхвърлят, както ви се полага. Вие ще продължите да го желаете и да се възбуждате от него, но най-непредвидимо ще си получите поредния бой. През това време скучните момичета ще са заели всички свестни мъже, а вие ще твърдите, че мъжете не са мъже в днешно време.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Петя, ами точно заради това, че добрите мъже са "скучни", "предвидими", не могат да ви "разтърсят" и да ви предизвикат "пеперуди в корема", си падате по "лоши момчета", "батки", "позьори", които рано или късно си показват истинския характер, съответно почват да "кръшкат", почва също домашно насилие и си задавате въпроса защо става така, но вече е късно, особено ако има и деца. Иначе според вас точно тези бабаити са генетично най-добри за децата. Докато не съжалявате, когато вече е късно...

4

Петя

преди 4 месеца

Добрите мъже са много скучни. Да, стават за баща, ще се грижат за децата, ама такъв не може да те възбуди и да го желаеш. Просто са скучни и предвидими.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Най-верни са гейовете богаташи, жените са им държанки за парлама!

2

звездите ми говорят

преди 4 месеца

че сте попаднала на баламурник поради липса на посестрими заети с фейса

1

Идеалният

преди 4 месеца

Той си е прехвърлил цялата банкова сметка на ваше име.