31

Анонимен

преди 2 месеца

И аз тествах този bggpt за съжаление се провали тотално . Тествах го с анализ на *** програмен код за сведение само chatgpt 3.5 се справя блестящо с същия тест и то на Български език. bggpt дори не може да приеме целия код веднага изписва съобщение за грешка моля опитайте по късно и така поне 10 пъти. Зададох му въпрос има ли ограничение на броя синволи които може да приеме каза че няма

30

Анонимен

преди 3 месеца

Аз се опитах да го използвам и ми каза елате следващия месец.

29

Анонимен

преди 3 месеца

До 23: Не е вярно. Ползват вариянт на Mistral-7B. Сами го казаха в LinkedIn-a си. С Apache2 лиценз е и е Open source.

28

Анонимен

преди 3 месеца

За неразбралите: BgGPT не вика зад кулисите ChatGPT API-то и не използва модела му. BgGPT използва модифицирана версия на Mistral-7B модела, който е с отворен код. Тренирали са го изцяло с български текст. Реално и вие сами бихте могли да направите нещо подобно, ако имахте стотиците часове време да правите данни в тренировъчен формат, и ако проучите как да модифицирате модел. Mistral-7B може да се свали и разцъка от всеки - има го на сайта им и в HuggingFace. Горе-долу е еднакъв с LLama2 на FB.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се оправдае милионното финансиране на института на наши приятели с некое ботче интегрирало api то на openAI И сме ще вземе некой да попита защо се дават милиони с нулев резултат. А ето сега рецептата на таратора е вече цифровизирана.

26

КаскетЯ

преди 3 месеца

Най задааваните въпроси в БГ са: кои са най новите Далавери и как да краднем без да ни Фанат!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Да знаете, че User Interface в ИТ средите съкращаваме като УИ(това, което цензурирате). Много ми е интересно каква е причината да се цензурира :)

24

Анонимен

преди 3 месеца

Изкуфелите комунистически пенсионери ще ни управляват с помощта на бг гпт.

23

преди 3 месеца

Не било компютри ами компоти? Създатели на ЧатГПТ отказаха да публикуват информация как работи, въпреки че отначало обещаха. Няма нищо "опен" и едва ли ще има. А тия 4укундури на кое казват че е "опен"? И какво създадоха? Мижавото уебсайтче и отзад викат профилирано ЧатГПТ апи. Важното е доктора по сапуни да си направи ПР. А колегите създатели на това сайтче трудно ще си намерят работа извън университета. Дори на интервютата за работа задачите са по сложни от това сайтче. Поздрав от Сидней Австр

22

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да има чатгпт и на ромски, вторият най-говорен език в страната.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Т.е.имплементирали са 2 АПИ-та с ***? Някъде може ли да видим код? Силно се съмнявам. Някакси ПР ми се струва на нещо кухо.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Денков го позлва още от алфа версията му, което си личи в неговият неадекватен подход към политиката.

19

Богатите програмисти

преди 3 месеца

До 17 Трябваше да ви дадем работя, предо да ви я отнемем.

18

Анонимен

преди 3 месеца

"тогава бъларския не беше сред официялно съпортваните му езици." - И из твоите не е, да ти кажа аз!

17

ИТтата обраха народа

преди 3 месеца

Това реално ще доведе до безработица защото много хора в администрацията могат да бъдат заменени. И всичко това за няколко стотинки повече в джобовете на и без това богатите програмисти.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До Излейте си душата! Ако нема работа дава ли заплата. Нема с какво да си купа леп.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Денков е там да види, ако ии разкрие тайните на верото за съдове, да му срита лампите.

14

Анонимен

преди 3 месеца

А може ли да интерпретира какво означава този цитат от песента на азис - напипай го: "с влажни устни пий ме, със задни части бий ме"

13

Излейте си душата!

преди 3 месеца

Споделете личните си проблеми, личните си данни, бизнес разработки и проекти, бизнес препятствията. Дайте информация, на която ще ви отговори ТОЙ! Изкуственият интелект! А не някой младеж от кол-център? Никой няма да злоупотреби с нея, гарантирано. Това да не е НАП? Това е BgGTP! :))))))

12

Анонимен

преди 3 месеца

Не се вижда какво ново право този гпт. За таратора го има вече. математика има също и тн. Само са усовени и откраднати милиони от професорите а няма резултати. Напр. създаване на работни места с високи заплати, намаляване на цените и мн. др. които са от полза.