13

Черно море

преди 4 месеца

Каква провинция? Тя цялата България си е една бедна и изостанала провинция на ЕС .А не се напъвайте толкова, господа от мръсната и опушена столица София.

12

до 5

преди 4 месеца

Човекът коментира интелекта на живущите, а не красотата на града. И е повече от прав. Защо в провинцията са ниски заплатите, при условие, че 99% от квалифицирания труд се полага дистанционно днес? Защото масово са обслужваща класа. С редки изключения. Манталитет. Така са възпитани от родителите си ТКЗС-ари. Какво правят провинциалистите в София? Обслужват кореняците. Разбира се- изключения колкото щеш. Но масовият провинциалист е стряскащо неграмотен.

11

Турист

преди 4 месеца

До Анонимен Абе , чешит аз не живея в София. Къде го прочете бе, *** ?

10

Веско

преди 4 месеца

До Анонимен 10 . . . . . Ама софиянци сте си виновни за това бе! Концентрирахте цялата власт и пари в едно голямо село, после другит били виновни, чр не искали да си стоят бедни в провинцията.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Не е нова, поне от 20 години е...само че е осъвременена с ползуване на талафон

8

Анонимен

преди 4 месеца

Не се знае как са и капали лигите, мълчала си е и си е викала на акъла " ше видите вий кат пипна парата"

7

Анонимен

преди 4 месеца

Българите винаги са били глупави но едно време нямаха пари и не ставаха такива неща. Сега всеки има кеш а който няма ей го къде е бързият кредит, на една ръка разстояние. Кеф то Максо БеГе, кеф ти изи кредит или пък някоя друга залъгалка за балъци. Вземаш и бягаш. А после РИВЕШ. И те така. Един мъдър човек преди много години ми повтаряше, Дай на глупав човек пари или власт и му гледай сеира. Ей го Боко-Банкя, направо се оака!!

6

Анонимен

преди 4 месеца

До Турист (6) София СТАНА грозна откакто провинциалисти като теб я полазиха и осмърдяха!!! От 1990 насам София няма нищо общо с градът в който съм се родил. А след 2009та когато Банкянски я заграби направо замириса!!!Нямаш си идея какъв прекрасен град беше преди 1989.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Глупостта е по рождение и е за цял живот. Няма измъкване. 90% от българите са безнадеждно глупави. Тоя народец е обречен да загине. А малкото разумни да бягат с 200 от тая прокълната земя.

4

Турист

преди 4 месеца

До Анонимен 3. Да те светна само, че София е най грозната столица на Европа. Едно Скопие по -добре се представя. А ти си крякай за прованс,глупчо.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Тъкмо тоя номер го разправях в статията за африканските измамници. И тая се е сетила само че е прибавила историята с блокиране на номера за да не изглежда особено глупава. Кой ще ти събира пари няколкостотин хиляди евро без изобщо да те познава и да ти ги даде понеже си много убав бе ? Вие нормални ли сте да се хващате на подобни неща ?

2

Анонимен

преди 4 месеца

Мале, мале... Родителите ми на по 82 се смеят на подобни глупотевини и инвестират като млади ИТ спецове във фондове, злато, акции, критовалути, а тази млада жена да се хване... В прованса е така... Акъл не вирее...

1

баба мара

преди 4 месеца

на 62 години и толкова глу-па-ва