566

сс

преди 5 месеца

Рашистите много рекорди поставиха. Падат самолети, потъват подводници, морския флот го няма никакъв. Даже Китай не ще да чуе за руско оръжие

565

БТА

преди 5 месеца

Ще има отговор и ще им го изкарат през носа.

564

Деди

преди 5 месеца

"Ройтер няма данни за начина по който са свалени самолетите"!? Как така бе, всезнаещия и всевиждащ Ройтер да "няма инфомация"? Льошо Ройтер, льошо! Стегни се с инфото си, иначе ще "мислим" че няма свалени ! Как да вярване на гейския Франспрес?

563

Анонимен

преди 5 месеца

Падне ли бункерния,тези за една нощ ще се преобуят. Както партийните секретари осъмнаха бизнесмени и демократи

562

Анонимен

преди 5 месеца

Вие pycoфилите сте обикновени пaчaвpи, предаващи страната си в ползва на чужда държава. Това се нарича национално предателство и който мисли, че ще избегне справедливото наказание, много се е объркал.

561

Анонимен

преди 5 месеца

А в Москва знаят ли въобще, че я някаква българска медия пише за техни свалени самолети?

560

Анонимен

преди 5 месеца

При война има загуби, но напишете нещо и за украинските загуби, де!

559

Българин

преди 5 месеца

Айде и останалите да свалят, че да се мирнем...

558

Да допълня...

преди 5 месеца

Злите езици говорят че, тайно е внесен един брой Ф-16 в Украйна , да се види как ще се справи. Ако е добре Норвегия ще им даде още.

557

Анонимен

преди 5 месеца

Американците досега 4 пъти са спасявали Русия от глад. Когато тия вдлъбнаточелите отново се разпаднат, ще ги спасят и пети път - хора сме, макар и на рашистанците да не им личи много...

556

Анонимен

преди 5 месеца

Каква гражданска война? Това им е народопсихологията - да търпят. Седят на студено,без ток,жестока инфлация,мъжете на фронта и записват видео с "дорогой ВВП",мизерниците. Освен това вовочка вдигна заплатите на росгвардия и закупи ново оборудване за разгонване на тълпите.

555

Така е но

преди 5 месеца

До ПУТИНЕЕЕЕЕ путинистите дори на черното казват бяло. Промити моз..ъ...чета са заради руската пропаганда. Още не виждат реалността но и това ще стане. Щом започне гражданската война в Раша лека полека ще осъзнаят че дж..у..джето е съсипал Раша.

554

ПУТИНЕЕЕЕЕ

преди 5 месеца

какво стана чи...чееее дикт..атореее. 2г не можа да превземеш 20% от Украйна. Руската икономика е пред фалит, стотици хиляди русначета измряха на фронта, тока и парното спря в Москвето и в още поне 20 големи града... Уж Европа щеше да замръзне без руския а газ а накрая Руzzия замръзна без Европейските пари.

553

Анонимен

преди 5 месеца

Европа дълго време смяташе,че нищо не я застрашава. Е, путин им дойде като мокър *** по лицето. Но Европа започна да се въоръжава, прекъсна нефтени доставки и газ. Да,става бавно и мъчително. Но едно е сигурно: ссср издържа зад желязна завеса 40 години с варшавския договор. Колко ще издържи ерефия със съюзници Иран и Ю.Корея? Китай не го броя,защото той се грижи да спечели от тази война.

552

А

преди 5 месеца

Ако САЩ се оттеглят от Европа, тогава ще бъдем изненадани да видим слънцето да изгрява над мирна планета. Емамнуел Тод

551

Анонимен

преди 5 месеца

А на Ила двама двеста и двама триста. Версията за грешка на ПВО я пускат самите руснаци. Иначе пилотите ще знаят,че всяка тяхна мисия може да бъде "патриотична"

550

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна воюва от 2 години,половината страна е "руски мир" - пустиня. Обстрелват ги ежедневно. И наглостта ви да обяснявате,че са фалирали? Не,те се борят за оцеляване срещу по-силно враг,който даже не обясни какви са му целите

549

Не е баш тъй

преди 5 месеца

А се оказва, че Ил-22, който уж бил свален, всъщност е само повреден и е кацнал на летището в Анапа.

548

Не е ли ясно?

преди 5 месеца

И да е вярно и да не е, това не променя положението на фронта. Украинската армия или е в отстъпление, или в глуха отбрана. А и пари няма, кранчето взе да пресъхва. Украйна е фалирала държава.

547

Анонимен

преди 5 месеца

Фильовците ще обясните ли,как при положение,че всички знаем за унищожения самолет,вие продължавате да отричате?Какво ви става?