28

IQ 3.14

преди 3 месеца

от тоя до безруков дето игра саша белия колкото от уфа до сан франциско. а сценария същия.

27

Ямбол

преди 3 месеца

То половин България е яко във филм!Жанра е драма!

26

Чуденка

преди 3 месеца

Чудя се как са го взели у ВИТИЗ този щампаджия. Този освен престъпник друго може ли да играе?

25

Анонимен

преди 3 месеца

С една дума, изиграл себе си във филма.

24

Анонимен

преди 3 месеца

някакъв изпаднал алкохолизиран бараба,фъфли,нищо не му се разбира,играе точно "***",каквото си е.

23

Анонимен

преди 3 месеца

То кой знае колко акъл не се иска да се изиграе тази роля. Алкохол, ама много , наркотици също и к,урви. То това им е ежедневието. Стоичков на няколко пъти 90те години съм имал възможността да бъда на место където е и той. Уникално ***! Той е и неграмотен, дори и български език говори като ц,иганин, не може да изговори елементарни думи. Лансират ми го тука арменците Халваджиян в някакви реклами, да фъфли, но и те са толкова акълии , особенно сина. Пропаднало общество сме!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Ами, като бат ицо му е кумир, да отиде с бат ицо да направят още няколко реклами за хазарт и скапани супермаркети.....че бат ицо от лакомия утре ще рекламира дамски превръзки на гол гАззз.

21

От бореца

преди 3 месеца

ЧИБА мишок!

20

Във сериала са па--

преди 3 месеца

--родия на мутри , А тези от гдбоп ги изкарват някакви чавдарчета -- Във филма само се загатва за наказателни бригади и всичката работа си я вършат самите неприличащи на мутри шефове -- само за корупцията са улучили ! Филма си е точно филм едва едва има нещо общо а а разни садисти и психота да им се създава и ореол не е много правилно ,че има млади подражартели !

19

Анонимен

преди 3 месеца

Сериалът в който едната мутра си говореше с дргата мутра за моташни етика, па трвтата мутра бил завършил информатика, ама станал кука ... Ахаааа....

18

Анонимен

преди 3 месеца

Само склададжии в Лидл и Кауфланд може да се кефят на мутренски сериали, чалга и цинизми!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Е те този е чист нар ко ман, драги зрители!

16

Ивайло Шопски

преди 3 месеца

Тоя повече от 10 години не излизал от тая роля... А що се отнася до Ицето, сега повече ще му трябва охрана с тази натрапчива реклама на хазартни залози! Май е по добре да си остане при кренвиршите в Кауфланд, и да се разкара.

15

Антикюрд казинар

преди 3 месеца

Кауфланд кюрда казинар, кой знае в какви далавери покрай Бойко са е забъркал, щомс автомат се налага да му пазат скъпоценните златни топки;)))

14

питанката

преди 3 месеца

Толупа от Бнккя в кой филм ще играе и каква роля ще му бъде поверена да играе.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Сериал за възхвала на мутри. Гледан единствено от тях и от милиционери. Тотална простотия. После защо обществото било такова. Ами, заради зрителите на такива сериали. Вдъхновяват се от тях и се чудят каква простотия да измислят.

12

1

преди 3 месеца

Набора изглежда много зле. Дано се стегне и почне да живее по здравословно. Инак не съм го гледал този сериал и не мисля да го гледам. Достатъчно ме натоварва простащината и лайнарщината в реалния живот та да я гледам и на кино ....

11

Анонимен

преди 3 месеца

Марианчо го бил охранявал с камуфлажни дрехи и с автомат Калашников на Панчарево. А знае ли да стреля? Може ли да улучи тиква от 5 крачки?

10

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Стоичков е хасковски турчин. Пръв приятел на сръбската чалга туркиня Лепа Брена. Какво му е българското на тоя? Нищо! Аз съм ..аз съм фен на ЦСКА със замразени временно фенство,но за мен няма съмнение,че точно Стоичков е съдия изпълнителя ,който унищожи духът и славата на Армейците. С генерацията на Георги Димитров-Джеки ,Ради Здравков,Джони Велинов(към на плешивия),Стойчо Младенов се свърши с величието на клуба. Същият като Сираков в Левски-убийци на Сините и Червените.Турци !

9

Анонимен

преди 3 месеца

Този по си мечтае да е мутра, отколкото актьор.