59

Анонимен

преди 8 месеца

До 333 Мисля, че това беше задкулисна борба на ГЕРБ,представляван от загубилия изборите ББ, и неопитните младоци от ПП-ДБ. Милиционерът от Банкя не можеше да се помири с факта, че неговият представител не стигна до балотаж. Използва верните на ГЕРБ служители в СОС и в различните служби на общината и направиха разногледи победителите от изборите. Така работи ГЕРБ + ДПС. ББ трябваше да бъде озаптен заради минали прегрешения и да бъде държан далече от управлението и политиката.

58

Анонимен

преди 8 месеца

До опетков,к.60 Любимият ви проф.А.Цанков беше с хитлеристите през ВСВ и накрая офейка с тях,формирайки Дунавско правителство ако не се лъжа във Виена. Сетне следите му се загубиха.А си беше истински професор, не такъв от БАН.Интересно как не го откриха руските военни от Смерч. Съдбата му щеше де бъде урок на някои сега негови последователи.

57

абе

преди 8 месеца

СОС след като не рабптят НЕ трябва да взимат заплати - оставка и нови избори -улиците София са на дупки и фандъкови кръпки аре чиба

56

опетков

преди 8 месеца

До Анонимен *** анонимен. Любимият ти СССР беше съучастник на Хитлер в разпалването на ВСВ и никого не е освобождавал, а зароби за 45 години половин Европа, с помощта на полезни ****оти като тебе.

55

ххх

преди 8 месеца

Тези хора няма ли да се засрамят най накрая. То бива ламтеж за власт но вече 6 пъти се събират и не могат да изберат председател. Е как работи общината тогава? Този кмет интересува ли се изобщо за проблемите на хората. Бонев като вижда че никой не го иска да си седне на *** вече а не да прехвърлят вината на старата управа. До кога ще се мотаят. Ами щом няма подходящ човек сменете ги всички избете нова за да се реши проблема.

54

шоп

преди 8 месеца

Какви избори кви 5лв.?Избирателите едни и същи.И какви по точно ще изберете???Тия да не би филанкишията да ги е избирал???

53

333

преди 8 месеца

Правилното действие е да си подават незабавно оставката, и нови избори. Очевадно тези не стават за нищо.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Да карат по закон - ОСТАВКА и нови избори, за да изберем РАЗЛИЧНИ от тия.

51

анонимен

преди 8 месеца

Така е,защото някои се изхвърлиха като войнишка ч-ик-и-я, че ще изолират ГЕРБ, а се разбра , че без тях нищо не става.

50

????????????????????

преди 8 месеца

Очаквахте ли ГЕРБ и БСП да запретнат ръкави и да работят в наш интерес. За да може да има нова линия на метрото, ЕС пари за училищата или София да стане по-добро място за живот. Или очаквахте да саботират процеса, за да сме по-зле от преди, да не напредваме и да викаме ами при Фандъкова беше по-добре. Запиши си някъде. Не гласувай за хора, които искат да си по зле от преди

49

Нирвана

преди 8 месеца

Всички мошеници и подлеци които грабиха и унищожиха тази държава от 1989 година до сега, няма да избегнат съдбата на своите роднини от 1946 година,съдени от Народния съд ! Някои от тях ще успеят да избягатпри своите ментори в чужбина, но по-голямата част ще бъдат хванати в България !Като болшенството от тях ще бъдат изпратени в Колима (до живот) с руски товарни вагони, за да правят компания на чифутина Навални , който е осъден за присвояванияв . . . особенно големи размери

48

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя горе на снимката си мечтае да стане Султанбабаитлъ! Султане знаеш ли как се прави кирпич? *** със своята свита от бабаитлъци при българският народ да те научи! Там той - народа ще ви покаже, че в чичовата слама не могат да се *** бабаити двама! Киргиз мутларъ бабаитлък, кюндере *** сурфалък дамаджан не става за бабаитлък!

47

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 8 месеца

Какво ви пречи ГЕРБ да бяхте събрали клоните от бурята никога не е било такава мръсотия безхаберие Бонев Излез с твоите работете все някой ви е виновен алчни неможаци

46

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 8 месеца

Нови избори София заслужава политици София заслужава Демократи

45

Анонимен

преди 8 месеца

Има изход - ГЕРБ да започнат да посещават заседанията, като зрели и отговорни хора. Но те няма да го направят, затова трябва да има нови избори и да ги изнесем от властта веднъж завинаги.

44

тате Янчо Таков

преди 8 месеца

Изберете Лили Иванова и решавате проблема

43

Анонимен

преди 8 месеца

закривайте я тази театрална трупа

42

Анонимен

преди 8 месеца

В демокрацията има много варианти за изход от каквато и да е ситуация, като най-естествената и нормална е избори. Камъкът се дяла докато пасне. Страх от избори може да имат само тези, които купуват гласове и тези които лъжат, мажат и влизат в сглобки, некоалиции и беззаконни и неморални сделки.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Голям СОС забъркаха в София.

40

Анонимен

преди 8 месеца

нови избори-не искаме сглобки да ни управляват