16

До 18 Бай Дрън

преди 5 месеца

Намерил се е накой следобедно надрусан софиискиПендел и ти е маркирала минуси

15

Бай Дрън

преди 5 месеца

Предните години държахме фронта заради валутния борд, макар и почти в несвяст, но с тая еврозона ще го лапннем като Гърция навремето.

14

Бай Дрън

преди 5 месеца

16, те нашите цени са добре, но в Германия протестиратт и заради високите цени на горивата.Май ония я закъсаха, а ние както винаги, ще разберем, че сме изкклате и, чак след половин година. После ще и държи 10 години.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Дано се включи, за да има поне една причина да си обясняваме високите цени.

12

Боби

преди 5 месеца

До АнонимеН Цената на петрола се определя от ОПЕК+ - Плюсът е РФ. И точно ОПЕК+ миналата година за пръв път се споразумяха въпреки мнението на Целокупния Запад. От тогава Бай Дънчо дори когато не е с ума си и когато има проблясъци с пени за цената на Нефта.

11

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонимеН Ти не си фактор,свиквай,а не да си пишеш простотии

10

Анонимен

преди 5 месеца

На ПП преди когато бяха на власт 7 месец нафтата бе 5 лв.а олиото 8 лв и отново се оправгюдаха с войната в украинс сега ще се оправдават с Иран )

9

Анонимен

преди 5 месеца

10-ти, абсолютно си прав, но за болшинството от БГ няма да те разберат (причини много). От доста време краварите се опитват да провокират Иран, но много добре знаят, че там могат да настъпят мотиката. Иран не е Ирак, не са камилари и хич дори няма да им цепят басма и както казваш, отговора е непредвидим.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Целта е Иран и те добре го знаят! Ще има още провокации от САЩ и Израел и света отново ще замъчи ,както вече стана и с Палестина! На прага е трета световна,понеже отговора на Иран ще е мащабен и ще засегне доста голяма територия ,може да се използва и ядрено оръжие!

7

АнонимеН

преди 5 месеца

ИРАН НИКОГА ДОСЕГА НЕ Е БИЛ ФАКТОР НА ПАЗАРА ЗА ПЕТРОЛ И СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ! ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО РЕШАВА НА КАКВА ЦЕНА ЩЕ Е ПЕТРОЛА Е САУДИТСКА АРАБИЯ КОЯТО ГО ДОБИВА ПА 10 ДОЛАРА НА БАРЕЛ И ДВА ПЪТИ ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА НАМАЛЯВАШЕ КОЛИЧЕСТВАТА КОИТО ПРОДАВА ПО ЗАРЪКА НА ОПЕК ЗА ДА СЕ ДЪРЖИ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА ВИСОКА КАТО В МОМЕНТА! 80 ДОЛАРА Е МНОГО ВИСОКА ЦЕНА ЗА ПЕТРОЛА НО СЕ ДЪРЖИ ИЗКУСТВЕНО НА НЕЯ ЗА ДА ПЕЧЕЛИ ФАЩ И САУДИТСКА АРАБИЯ

6

Анонимен

преди 5 месеца

Русия има огромен проблем. В град Тюмень, в Западен Сибирь не могат да открият милиардера, който спечели от лотарията.

5

Анонимен

преди 5 месеца

"Военната мощ на Великобритания и САЩ е значително по-голяма от тази на режима в Йемен." Тези оракули и пророчици къде ги намирате ? Йемен изобщо не е сам и немощен !

4

хаха

преди 5 месеца

И колко бързо ще се справят САЩ с хусите? Да не стане като в Афганистан.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Хусите не нападат всички кораби, защо отново лъжете и манипулирате? Атакуват само еврейски и то с цел да се спре геноцида в Газа. И вместо САЩ да се намеси и спре Израел, те какво правят, стрелят ракети по *** с джапанки и калашници. А че американският Конгрес не е одобрил това нападение над Йемен и че така Байдън е нарушил Конституцията на САЩ, защо не пишете?

2

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ купуват петрол от Русия, в последните месеци въобще изнсут на Русия за САЩ се увеличав с всеки месец и на други стоки. Но тук , в България населението се държи в неведение, включително народните преставители, които най-вероятно не успяват или не могат да следят всички новини по света, но са длъжно да имат представа за световните процеси. Тук се пънат да спират руския нефт, а ако стане запор и поради война, увисваме.

1

БАНко

преди 5 месеца

СЕГА ЗАВИСИ ОТ ГЕРМАНСКИТЕ ФЕРМЕРИ !!!