16

Алекс

преди 3 месеца

И със шейните са направили предостатъчно за пишман катерача.

15

Анонимен

преди 3 месеца

За какъв хеликоптер бълнува този,след като линейки няма за мнозинството от хората! Много често дори и в София те не достигат! А в по-малките селища изобщо ги няма,населението е оставено на произвола на съдбата! Нямат линейки,нямат аптеки,нямат лекари! Това е огромения проблем,а не,че нямали хеликоптер за тези,които тръгнали адреналин да избиват! Като искат да задоволяват собствения си кеф,да си купят хеликоптер,останалите не са длъжни да плащат за прищевките им!

14

Чобан Бою

преди 3 месеца

Какви шейни,какви хеликоптери да плащам бе?Някакъв си льохман паднал от там където не му е работа..тръгнали да го спасяват!Аман от софийски панелни герои навиращи се навсякъде като шугави овце!Не си стои у панелката а тръгнал да се качи по леда!

13

Министърка ДБ-ПП

преди 3 месеца

Требе да развиваме туризма. Затова нон-стоп пущаме реклами, къде д аой електората, по кви бърчинки са мота, а изпусне парата, да олаби жилата, съботата и неделата и понеделника починал и рад, отново - в работен наряд! И така, дорде мой;))) Вчера гледам, един младеж са съблече, а моржува в енд арека, аз спрях колата и снимах напърченият му в слипчетата;))) Беши мноо секси;))) Ша пусна фотката във Фесбук и ша са тагна;))))

12

Коко

преди 3 месеца

До Анонимен Практикуващите подобни екстремни спортове и правят планинска застраховка.

11

Явно

преди 3 месеца

Явно се е катерил по образувалия се лед на водопада. А ми е интересно, като как са стигнали моторни шейни до водопада. Може ли снимка?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Преди 25 години, като студент ходихме да го катерим по леда. Нямаше инциденти.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Айде сега тоя същия кре те ноид да си плати разходите по спасителната операция! Всякакви оли го френи правят простотии, а службите ще тичат да ги спасяват за наша сметка!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Ей сега ше ви купя хеликоптер Кугар :)))

7

Дядо Стефчо

преди 3 месеца

Чета по долу възмутен гражданин се оплаква че човека катерил водопада на отрицателни температури. Ми то сигурно на 15 градуса ще е доста трудно за катерене. Хахаха. Или поне така мисля. Все пак това е водопад.

6

Любо

преди 3 месеца

До АнонименА около какво се върти бе льохман? До седене на софрата и ядене и пиене ли ? Тоя живот трябва да ти носи щастие по някакъв начин, всеки си намира неговия, откъде накъде ще съдиш чуждите решения. Утре ако колабираш на масата и линейката се забави, ще надигнеш ли вой?

5

аз

преди 3 месеца

Имаше една песен на времето- да видиш що е катерач , че да ти дойде чак до плач.

4

Анонимен

преди 3 месеца

А кой ще плаща хеликоптерите? Имахме 2 медицински хеликоптера. "Армеец"се принудиха да ги продадат, защото по 60лв. на година не искаха да плащат, тези, дето са потенциални им ползватели. Те една"туристическа"застраховка не искат да си направят! Шмммекерите и сега задръстват спешните кабинети за една кашлица, за да не плащат здравните осигуровки. Иначе за цигари и алкохол имат пари.

3

Бай Илийчо

преди 3 месеца

*** си дири там? Шапшал,!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Някакъв xaxaвелник ходил да катери водопад на отрицателни температури и сега голям peв: защо са ни одрали кожите само за моторни шейни, като може да ни одерат кожите за хеликоптери, че да спасят по бързо xaxaвелника... Стига бе хора, стига вече. Живота не се върти около катерачи, кучета и осемнадесети ремонт на жълтите павета.

1

Анонимен

преди 3 месеца

може РР да шофира хеликоптера, тамън ще свърши полезно нещо и няма да вриди.