32

Бай Иван

преди 4 месеца

Нищо правене е да си затваряш очите и ушите ,което също се плаща, че после може да излезе много скъпо.

31

Анонимен

преди 4 месеца

До Чая , ама не Драго Има наследници! Споко! Има сестра и племенници. Те от години я чакат да деде фира, понеже ЛИ беше милионерка още по татово време.

30

Анонимен

преди 4 месеца

до 33 Личния шофьор на Бил Гейтс взимал по 50 000 долара на месец само да го разкарва по мероприятия. И той нищо не прави но взима 50 000 долара. Такива места не са за случайни хора бе!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Типична комунистическа ответна реакция...

28

Чая , ама не Драго

преди 4 месеца

Много ми е интересно таз дъртуту кат даде фира на кой ще завещае всичко ....Ей така щот цял живот не си намери един свестен мъж , и наследници няма.... а продължава да е алчна.Ша си ги отнесе тия пари в гробу както са казали старите хора....

27

И

преди 4 месеца

И 2000 са много срещу нищонеправене!Капиталист дава 1200 заплата по фабрики,цехове и всякакви мръсни дупки!

26

Ъф!

преди 4 месеца

"иконата на българската поп музика"??? Айде сега... икона! Повече отива към вещицата на българската поп музика!

25

Анонимен

преди 4 месеца

Най-великата ни певица и дотам! Тази е толкова алчна че нямам думи. Точно преди 20 години януари месец 2004-та годинина при Кеворк Кеворкян гостува Слави Трифонов. Кеворкян направи конферентна връзка с Лили Иванова и я пита: При мен има един гост с който бих искал да разговаряте. Слави Трифонов. Искаш ли, Лили? Тя: Всичко си има цена. Кеворкян: Каква е цената? Тя: 100 000 долара! ...Жалкаааа жалкаааа ....

24

Мисир ама примат

преди 4 месеца

Докъде стига културната импотентност! . . . поискал от примата . . . Под npимaт се разбира човекоподобна (резус) мaймyнa! Тук е място за въпроса кой е npимaтa тук, певицата (не ме интересува) или мисирът с лоботомията и липсата на интелект? Четете новите висини на неграмотността, тук в днесбг без редакторна намеса!

23

Мисир ама примат

преди 4 месеца

Докъде стига културната импотентност! . . . поискал от примата . . . Под *** се разбира човекоподобна (резус) ***! Тук е място за въпроса кой е примата тук, певицата (не ме интересува) или мисирът с лоботомията и липсата на интелект? Четете новите висини на неграмотността, тук в днесбг без редакторна намеса!

22

Хах

преди 4 месеца

Тая неприятна бабичка ми стана още по неприятна, когато по време на пандемията "дари" цветята от някакъв неин концерт на болничен персонал, само да се отърве от тях.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Той и жиголото поискал увеличение на заплатата... На него обаче му дала, така се говори в светските среди...

20

Анонимен

преди 4 месеца

бро хората дето имат имат пари имат щото са стиснати.

19

хм

преди 4 месеца

В София с 2 000 лева ми е чудно как се живее. Още повече си шофьор на звезда - от теб се иска не да си *** шофьор, а човек, с усет, такт. Не караш картофи. Плаща ти се не само да возиш, но и да си държиш устата затворена, за това което виждаш и чуваш.И друго - за къде ги къташ тези парици, бе, Лили? Гледам около мен, хора богаташи. Клиенти са ми. Колкото повече имат, толкова по-свидливи. Чак грозно ми става като тръгнат да се пазарят за 5-10 лева. Грешни пари не им се давали, ама иначе вземат

18

Анонимен

преди 4 месеца

Ама уволнила ли го е или се е чупил, защото аз когато взимах 6500 и не ме повишиха се чупих. Най доброто ми решение в живота до сега.

17

Аt Graves

преди 4 месеца

Кажи баба, тенкю;))))

16

Анонимен

преди 4 месеца

ЕГН-то и годинките са на път да "уволнят" тоя динозавър,лошото ще дойде когато нямаш близки хора около теб и вече си пълна развалина!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Е как може да си поиска увеличение на заплатата? Тц, тц, тц...

14

Анонимен

преди 4 месеца

А готвач има ли тая дърта бабушкера :)))

13

Анонимен

преди 4 месеца

трябва да съм бил на 5 години, когато помня концерт с Лили. Сега съм над 50.