73

Айде бе

преди 4 месеца

Ааа как така бе , нали англо - американските юрдеци крякаха оглушително че в Русия замръзвали от студ защото нямали газ ?

72

баба мара

преди 4 месеца

гласуваите за баидън даваите оръжие да се бият по света и не се боите от студа

71

Анонимен

преди 4 месеца

е това е хубава новина

70

Анонимен

преди 4 месеца

А, какъв студ бе, нали имахме рекордно глобално затопляне? Харп, пръскане, гео-инжинерство, @бавайте се още с природата пък ще видим какво ще излезе накрая.

69

Да ходят в Сибир

преди 4 месеца

Там е по- топло!Има и атракции, може да вилите Невалски, как рине сняг

68

Иелоу стоун

преди 4 месеца

Трябва да се охлади щото може да стане като в Исландия

67

Нищо им няма

преди 4 месеца

Щом могат да крякат против Русия, ще търпят. Пък ако не им харесва, да се оплачат. На арменския поп.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера бяха руснаците, днес американците. Все едни и същи си патят. Що ли.

65

Анонимен

преди 4 месеца

До Пропаганда 35. В Русия ходят по къс ръкав в жилищата си бе, приятелю. Ние тук мръзнем.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Кеф еднополовите студуват

63

мнение

преди 4 месеца

Ай стига с тая пропаганда, само в Русия стоят на студено

62

от ЮАР

преди 4 месеца

Няма спор за това дали има или няма затопляне. Затоплянето е ФАКТ. Числата са ясни. Спорът е в това, дали затоплянето е причинено от човешка дейност или не. Засега, предвиждането, което метеоролозите даваха преди 30 години по отношение затоплянето, се оказват верни, а именно, че затоплянето (повишение на СРЕДНОГОДИШНИТЕ температури) ще доведе до метеорологични екстремуми, т.е. големи горещини, големи студове, резки преходи между голяма суша, последвана от наводнения. И се оказа горе-долу така.

61

от ЮАР

преди 4 месеца

До АнонименЗа глобалното Затопляне. Редно е, преди да пишете нон-сенс, малко да се образовате. Измерва се и отчита СРЕДНОГОДИШНАТА температура. Откакто се провеждат такива измервания (около 200 години назад започват в Гринуич лабораторията край Лондон), а особено от 1900 година насам в много места по света, средногодишната температура е нарастнала с над 1 градус. Нараства и температурата на водата в океаните. Това, което не е категорично ясно е, дали нарастването се дължи на човешка дейност.

60

Кръц-Кръц

преди 4 месеца

България се затопля. Вече можем да гледаме домати по-дълго и също маслини и цитруси. Много хора вече направиха ферми за лимони и нар. България вече стана с климата какъвто беше в Гърция, Турция и Южна Италия. А там става пустиня. Сега е момента на хубавата българска храна, правете ферми, докато не сме станали и тука на пустиня.

59

Ха-ха

преди 4 месеца

Като се помръзнеш, почваш да си мислиш за глобалното затопляне, Г. Тунберг, дедо Сорос и ти става едно топло и хубаво на душата.

58

Грета Трънберк

преди 4 месеца

Ми да, Глобалното Затопляне докара шоково затопляне от -50 градуса.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Война с HAARP. Руснаците пращат студ на американците и обратното.Тия изпозамръзнаха.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Нещо за глобалното затопляне

55

от ЮАР

преди 4 месеца

До АнонименНе разнасяй откровени лъжи. Мнозинството Американци живеят в ЕДНОФАМИЛНИ къщи с двор. Собственост на обитателите. Сравнението с панелка е просто нелепо. Това, че къщите са дървени не значи евтини. Правят се от висококачествен материал, дъските са Орегон Пайн. Целият Беверли Хилс над Холивуд е дървени къщи, само че, много от тях отвън изглеждат като Италиански Барок. Имат фантастични материали. Такива къщи са топли и добре изолирани. Ако няма ток, мнозина имат фотоволтаици, камини...

54

Анонимен

преди 4 месеца

Изместването през хилядолетията е циклично. Столетия на ледников период се сменят със столетия на затопляне. Земята е жива и диша.