13

chiva

преди 15 години

Защо обиждаш? Ето какво е казал Макиавели за хора които нагрубяват: " Само *** е способен на оскръбление от което да се оттегчиш, защото няма нищо по жалко от безсилието на грубия"

12

..

преди 15 години

:)))

11

lili

преди 15 години

No 10 нали осъзнаваш, че пишеш големи глупости. Нямат никаква връзка със статията.А освен това преполагам, че те карат да пишеш Croatia, а не Groazia . Всичко друго, което си подложил на безумен български спелинг са имената на тези държави, както се използват по международните стандарти. А Oesterreich, ами това е Австрия на немски. Българският език определено не е с определящо международно влияние.

10

chiva

преди 15 години

това работя. Хърватски превозвачи изискват да изписвам името на държавата им по следния начин Groazia. Наричат си държавата Гроация. Чудо. И не само те. Абревиатурата на Гърция по Интрастат и ТАРИК е ЕО (Еладое това сбърканото е) Австрия-Йостерейх, Германия Алемагне, Великобритания-Кингдом, Холандия-Нидерландия, Китай-Чайна и н.

9

Nikola Yordanov

преди 15 години

Национал е (дано остане) наистина много хубаво списание. В Хърватия мафията се захрани по време на войната и е свързана с много техни "герои." Затова е трудно да се справят. Ако сте следили събитията последните 4-5 години в Хърватия, знаете, че няколко генерали и полоковници (бивши предимно) извършиха тежки престъпления и се оказа, че са се занимавали с рекет, наркотици и т.н.

8

преди 15 години

А за нашите мутри Серго ще се погрижи ли.

7

100jan

преди 15 години

Държавата се казва Хърватия. Или вече и при нас сърбохърватския е официален език?

6

Емо

преди 15 години

Много си отворен докато не не срещнеш някой мутроподобен, нали? *** аз не мога да ги набия всичките, но досега не съм срещал проблеми, а ти? Вярвай ми, че далеч повече правя отколко мънкам! Сигурно като види лъскав Мерцедес на 1 метър от тебе и спичаш нали?

5

от леглото на

преди 15 години

3 имам в предвид.

4

леглото на Етем

преди 15 години

До Емил Коен - 1Драйфа ми се от жалващи се мъже- . Като не ти отърва - емигрирай. Така правят . Който може да стиска - ще си живее в Родината и ще е болен националист.

3

Емо

преди 15 години

На Балканите? Докога тези мутри и ще диктуват събитията? В една съседна Словения почти всичко е наред и от Хърватска до границата с Турция само едно и също.. Омраза, мутри, убийства, болен национализъм, чалга и разделение. Българите разбирам защо си мълчим, защото сме си *** и винаги сме гледали да минем по мекото, но сърбите, босненците и хърватите толкова са преживяли и защо ги е страх от тези мутри и не направят нещо срещу тях?

2

преди 15 години

ами защото сме съвестни,пестиме пари на правителството и групировките му

1

преди 15 години

...а тук се самоубиваме