25

Анонимен

преди 3 месеца

В България десетки хиляди неваксинирани починаха след уж оздравяване от Ковид-19, но ги регистрират като починали от инфаркт, инсулт и т.н. Няма починали заради ваксинирането.

24

Анонимен

преди 3 месеца

големи хора от една маска или една ваксина да ги изстрах - пфуууу - и той ми било възрастен човек - чичка стегне се малко стга си дращал глупости из форума - слагай една маска и не се вей кат муа без глава

23

Анонимен

преди 3 месеца

В България уж са 38706 починали от Ковид-19, но реално са 2-3 пъти повече, като почти всички починали след появата на ваксините не са били ваксинирани.

22

ефективни и безопасн

преди 3 месеца

До Анонимен "ей го пета година и още мърдаме" -------------- хахахахаха, мърдате вие, да.. мърдате, докато някоя сутрин просто не се събудите. До момента 14 милиона чинно сиропирани морски сфинчета се сдобиха с "климатични промени" и миришат здравеца откъм корените, което е 2 пъти повече от почииналите С кромид! Ае честито!

21

НЯМА ДА СЕВАКСИНИРАМ

преди 3 месеца

.. и не ме е страх! Теб страх ли те е? Има защо.

20

по 6 на ден

преди 3 месеца

Две малки ваксърчета на опашката седяха. Свлече се едното, на земята се сгърчи. Едно малко ваксърче останало само. Турбо рак го застигна и ето вече, че няма ни едно.

19

по 6 на ден

преди 3 месеца

Шест малки ваксърчета излъгаха се добре. Шест малки ваксърчета до късно поседяха. Заспа едното непробудно и вече бяха пет. Пет малки ваксърчета на мач отидоха. Инфаркт получи едното, върнаха се четери. Четери малки ваксърчета подскачат на брега. Арест го сполетя едното, такава му била съдбата. Три малки ваксърчета легнаха да спят. Едното не се есъбуди, садс го писаха.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Който го е страх от ваксините да продължи както досега заключен с три катинара в мазето и от там да си пелтечи - няма да се ваксинирам, няма да се ваксинирам...

17

Анонимен

преди 3 месеца

аааа - тъй лиии - ще ти казвамеееее - трябваше навремето всички като тебе да ги строят в една редица като по бай тошово време и да ги наБодат, без хънта-мънта, няма не искам , няа нИдей - ши играй иглата - ако не ще слагате маските и ще мълчите - АЗ КАЗАХ

16

Анонимен

преди 3 месеца

Който го е страх да си сложи ДВЕ МАСКИ и да не излиза от тях. Който го е страх да си НАБИЕ 10 ВАКСИНИ! Няма да казвате на останалите какво да правят!

15

Анонимен

преди 3 месеца

А така - кажи им на антимасквакс конспираторите. Само знаят да лаят и мяткат вируси, бацили, сап0ли и от една маска ги е бъз- направо като видят човек с маска и им се подкосяват краконджулите. Брррррррр МАСКАаааа. Пъзльовци. Който го е страх от маски да си стои дома.

14

Анонимен

преди 3 месеца

овцата си ти защото не си спряла да блееш - нас нормалните хора не ни е страх от маски, ваксини, да си проветрим вирусите и знаем как да си измием ръцете - а вие на основни здравни и хигиеннни навици не можехте да се научите, елементарни сте и знаете са мо да лаете - пръскат ни, бил гейтс иска да ни чипира, готвят ни нещо, гущери, червеи, наноботи - пфууууу сбъркана работа - пихтиести мозъци

13

Анонимен

преди 3 месеца

АХОЙ, да ти кажа ли още няколко "конспирации": следва евро, после дигитално евро, после дигитална цифрова идентичност,после ликвидаране на селското стопанство и пържоли от 3D принтери, после данък въглероден отпечатък. После върл трансхуманизъм и *** пропаганда. А за догодина: мистериозната болест "X", за която очакваме пак да има ваксинка. Айде да видим колко от тези конспирации ще станат истина, овца такава!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Ваксинисти, хайде малко по- чевръсто да се бодете, за вас са купувани тия сиропи с милиони народна пара... Вчера една "ваксина" поставена, днес една... С това темпо пак ще изливат в тоалета прокиснали сиропи.

11

Анонимен

преди 3 месеца

кое стана истина - всичко се опроверга, то не беше че тези които се ваксинирахме щяхме да фърляме топа след 6 месеца, после стана след 1 година, после след две години, после след три години - ей го пета година и още мърдаме - а антиваксърите главоломно пълнт моргите и болниците - всеки ден драскаме по няколко хиляди

10

Анонимен

преди 3 месеца

АХОЙ, те всички "конспирации" досега станаха истина. Дали след 3,6 месеца или година.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Ахой общество НЕлюбимо антивакстрско. ХАахаахах - днес отрано сте започнали с конспирациите и сега чакаме само "Айзък- гущера" да се появи и оня с коспирациите за ваксините - ама него баба му го буди към 10 часа и затова още го няма тука.

8

До 4

преди 3 месеца

То и да не се тествамемеждудруглто нямам нито един тест пак ни заливат с помия след всеки ден с ония следи по небето носа ми се запушва и не мога дишам тъкмо се оправя за известно време и пак! Интересно е че кабинетите уши нос гърло ще се пръснат по шевовете но има нещо което помага разтвор на кислородна вода или солен разтвор както и хлорен моментално прочиства синусите излиза някаква *** вижда се с просто око черни частички

7

Анонимен

преди 3 месеца

Чухте ли на срещата в Давос за новата болест Х?За подробности може на сайта на Бил Гей да прочетете какво е планирано.Всички тези,които се занимават с лабораторно създадени вируси говорят за "съкращаване" на свръхнаселението и са от списъка на Джефри Епстейн.Те са някаква секта.Бил Гей е създал даже център за намаляване на населението.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Днес.бг продължават всеки ден да показват бабички с маски в статиите за ковид. Картиката със шипчетата омръзна ли или няма ефект?