108

Анонимен

преди 4 месеца

Балон няма, само дядо мраз йойо

107

Някой

преди 4 месеца

Обаче заплатите не искат да постъпнат повече от Ню Йорк и Сингапур , много странна работа !!!

106

Анонимен

преди 4 месеца

А само преди 2 седмици в София в няколко квартала гасна тока с часове. Че и на едно място и светофар и улично осветление нямаше. От София съм, но ако не бях не бих купил тук имот.

105

Рюхо

преди 4 месеца

То алчността и глупостта са болести дето са само по хората. На София и требе още един локдаун.

104

Аз

преди 4 месеца

Брокерите и строителите си поръчват подобни статии! Продължават да надуват балона. Запушват устата на тези, които казват истината, че балонът ще се спука! В един картел са банките, брокерите и строителите! Реалната цена на жилищата е много по-ниска! Не купувайте! Оставете ги да се удавят в собствената си лакомия! Като гръмне балона, тогава ще ги гледаме и ще ми се смеем! Събрал съм им един буркан омния със жълти стотинки. С тях ще си купя мезотен в Бургас и ще гледам морето от високо! Айде!

103

Анонимен

преди 4 месеца

И докато има такива ,жалко за България и.Не знаят защо са на тая земя. Да се учат и израстват .Работа е нужна на ученика.ВСЕКИ ДЕН УЧЕНИКА - ЧОВЕКА , ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЗАЩО Е ТУК! ЗА ДА СИ УЧИ УРОЦИ светът.УЧЕНИКЪТ ВСЕКИ ДЕН ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЗАЩО Е ТУК-ДА СИ УЧИ УРОЦИТЕ! ,е казал ВЕЛИКИЯТ ПЕТЪР ДЪНОВ. Но те не знаят и страдат с болести и мъчнотии до които сами се водят. Вървете да работите *** безделници.Егати самочувствието на грозници.

102

Анонимен

преди 4 месеца

.. на телефона в интернет по заведения ,но навярно е колкото и красив външно толкова и вътрешно и притежава големи добродетели и качества ,в които не се и съмнявам.. тея откъде имат пари ,а сигурно от работа или спестявали да карат скъпи коли и какво ли още не.Докато известни личности актьори учители лекари мед. сестри са на ниски заплати и безработни. Лицето на новата България създадено от също толкова красиви умни и духовно осъзнати родители. Това са бедните и нма теосъзнатите хора.И докато

101

Анонимен

преди 4 месеца

ЧНГ 2024! ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА! С пожелани за духовно осъзнаване на хората което им липсва и раждане на Христос в тях защото той се ражда в човека не на др. място!И като гледам как електронните медии (смях ), информират населението на изстрадалата но богата д-ва България. Как мис България някаква украинско бг пикла дето не е виждала работа в живота си и мотика абсолютна лигава и безлична някакъв видно грозноват *** с парите на мама и тати,защото човек на тея години който по цял ден виси

100

Milan

преди 4 месеца

Имотите в София могат да поскъпнат единствено в проценти в сравнение с тези в Сингапур.Но не и в себестойност.Не е логично,в най-чистият град в света където за да намериш фас на улицата,ще ти трябва да наемеш частна детективска агенция за поне пет дни,да го сравняваш със пост-комунистическа София,опушена и накъртена,без инфраструктура и широко вихреща се пресъпност и корупция от най-ниското стъпало на власта(чистачката) та чак до Примиера.Такива статии са за простите бивши ТКЗС-ари.

99

Анонимен

преди 4 месеца

Когато има балон хората не знаят, че има такъв докато не се спука. Елементарно.

98

Реалист

преди 4 месеца

Ръст на цените като процент е едно, а ръст на цените като сума е нещо съвсем друго. В проценти нарастването на цените в София може и да е високо, но сумата, с която нарастват цените в София е доста по-ниска от сумите в Ню Йорк и Сингапур.

97

Анти сф

преди 4 месеца

До:Някой Тия довод с липсата на културна дейност в малките градове ме кара да се смея. Абе вие в сф сигурно всеки ден на кино, опера и театър ходите. Докато се приберете от работа, напазарувате и вечеряте - то станало време за лягане. Стойте си у сф, изплащайте си заема за кутийката цял живот и си мислете, че имате висока заплата.

96

Анонимен

преди 4 месеца

С ниските лихви е като да бирата да е по 10 стотинки. Това изглежда добре. Но народът започва да пие много и в един момент започва да се чувства зле.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Докато се раздува балона всички се чувстват сигурни и забогатели. Както беше през 2008 г. Но в един момент балона се спука.

94

Анонимен

преди 4 месеца

Вижте от 37 минута някъде: https://youtube/watch?v=TD-2ySqV0IE

93

Анонимен

преди 4 месеца

За 1500 евро на квадрат в София си купува само човек който има торба с пари и не знае какво да ги прави. Нормалните хора дават по 1000 евр макс.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Цените на имотите в България предизвикват единственно смях !

91

Анонимен

преди 4 месеца

Сингапур е само за дръпнати джуджета. Много ясно,ч е ще е по-скъпо в София.

90

Подобно нещо

преди 4 месеца

Може да се случи в Балканско котило. Трима лапат-триста зяпат. Територия, наречена държава с най-добрата селекция от роби за всички времена на човечество. Трето хилядолетие, в територи, където перверзни психопати ,добрали се до власт, присвоват всички ресурси на територита чрез власт, плчкосване и грабеж. Единствено тук може да видите ***.-л,ом.ник богаташ-който не прави нищо друго с ресурсите. Осигурява си копелдаците до девето колно да лежат , консумират и замърсяват. Територи, наречена държава

89

До Някой

преди 4 месеца

Е то затова се вдигнаха цените, има търсене а предлагането е недостатъчно...