35

Анонимен

преди 3 месеца

ПРОМЕНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА СА КАТО КУРСОВА РАБОТА НА СТУДЕНТ ТРЕТИ КУРС В ЮГОЗАПАДН/АЛ/ИЯ УНИВЕРСИТЕТ В БЛАГОЕВГРАД

34

Анонимен

преди 3 месеца

ВНС е учредител на държавността чрез гласуване и приемане на Конститицията от народните движения изразители на народна воля за промени по същество за начини на развитие осъществени от тези промени взаимно съгласувани по разбирания на модели на управления изразени от тях,взаимнодопълващи се,като прогресивни в платформи развити,носещи развитие на всички нива на обществен икономически и научен живот,и на всички слоеве участващи в негово изграждане по взаимно разбиране за траен период на развитие.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Славов вие сте зависими страхливци .

32

Анонимен

преди 3 месеца

До 6 Те това е свобода на словото и демокрация по американски! Наслаждавай се на "свобода", "независимост" и т.н. ... залъгалки с които ни вкараха в тоя капан преди 30 г. и закопаха България

31

Анонимен

преди 3 месеца

Главестия негоддник - конституционалист, неспособен да организира правна форма на исканията на посолството и сглобката за промени в конституцията, комуто се наложи да иде в САЩ та да му ги напишат в правна форма? И той решил да ни прави "малко ала-бала" в стил Киртака Парапетов: "С промените в Конституцията НС пое отговорността за развитието на България"? Какво развитие, става дума за узаконяване на порочни практики и намерения.

30

Безимен.

преди 3 месеца

Европейска правова Държава,ако убиеш 3 г в затвора .Ако откраднеш пари от банката 15 .Ако откраднеш 1 хляб да нахраниш детето 20 г.А и със тез новите ни Европейци направо сме номер 1.За каква Конституция пишета като дори и вие не я спазвате?

29

Анонимен

преди 3 месеца

Е всички министриот ПП имат голям мерак да останат при ротацията ,ми,чакайте бря власта поема Борисов ,нужно е всички министри да се от герба ,така е правилно ,не вярвам герба ще ги остави )

28

От хората

преди 3 месеца

Какво ще разбере от промените бедният българин?

27

Анонимен

преди 3 месеца

Колко пъти все национални предатели ще я поемат тази отговорност?

26

Анонимен

преди 3 месеца

"С промените в Конституцията НС пое отговорността.." Каква отговорност - тройна коалиция няма отговорен,ротационен филм,няма и да има отговорен ! Национални Предатели !

25

6

преди 3 месеца

Преди минута написах " С тази сглобка демокрацията в България е поставена на карта!" и ме изтриха!?

24

Тоя абажур

преди 3 месеца

Защо ни го показвате?От него няма никаква полза!Единственно може да свети като соларна лампа!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Освен с Деса да вкарат в КС и Надете секретарката на Ристьо, която я беха направили правосъден министър и съдебната реформа ще бъде завършена а КС ще има един високо нравствен и професионален състав

22

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно е това как пази равновесие с тоя "акъл"

21

Анонимен

преди 3 месеца

Канадското едноклетъчно промени Конституцията за да обслужи собствените си нужди, а този клоун разтяга локуми как тези промени били необходими за развитието на страната.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Дали целува ръка на шефа си бойко

19

Алооо

преди 3 месеца

Вместо да триеш коментара ми, че не се пише юрЕдически инструмени, да си беше поправила грешката!Неграмотници!Слаб 2

18

Адвокат

преди 3 месеца

Махайте се! Псевдо юристи, схемаджии и национални предатели! Такива креатури не са ми колеги! Срам, същества с купени дипломи!

17

До 21

преди 3 месеца

До АнонименАма е с юрЕ дическа диплома!Ако не беше баща му, щеше да пощи въшки!

16

Чудя се

преди 3 месеца

Чудя се ако всички напуснат бьлгария и емигрират и няма кой да работи този откаде ще получава заплата - бойко и пеевски дали ще му плащат да ги вьзвеличаваЩото емигрантите дето е договорил с останалите си дружки надали ще работят