66

Ангелина

преди 3 месеца

"Вълкът козината си мени ,но нравът никога"- това е вождът на ГЕРБ. С едната ръка "хвали- гали " - "уж" Асен Василев, а с другата ,чрез придворния си лакей - дал му ролята да се прави на "бунтар" ,което е повече от смехотворно атакува ПП и конкретно Асен Василев ,защото той го ненавижда и прави всичко възможно с всякакви методи и средства ,които са в неговите "запазени марки" ,за да му отмъсти и унищожи.

65

Кокорчо

преди 3 месеца

Кокорчо, нека ти припомнят и илевън "подвизите" ти? Заслужава си! Нагъл мошеник, с опулени очи от лакомия и простотия. Просто Кокрчо.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо на се разбира.

63

баба мара

преди 3 месеца

ами 100 000 долара дадени за лобизъм на кого са дадени кои стои зад тази фирмакакво ще лобира кои знае къде се намира българия и това е някакво мошеничествос наши пари пак гласуваите за тях докато продадат територията ни на някои други сега къде им е щаба като продадоха къщата си

62

Анонимен

преди 3 месеца

Абе досега всички били министри влизат скъсан, като ***, а излизат мултимилионери от министерството. Не ми се изброяват всички, но нема един читав да е свършил нещо за народа осен за себе си

61

Анонимен

преди 3 месеца

Какво има толкова между Дилян Добрев и Асен Василев че Добрев постоянно да му скача.. Или пари или жена или мъж . Друго няма какво да е. Добрев да изплюе камъчето.

60

Шопендар

преди 3 месеца

На сащ са им полезни такива субекти,с такава характеристика,корумпирани,продажни,престъпници,както виждаме,те продават България ,и изпълняват послушно волята на господарите си от посолството.по всичко си личи че са летели на над 8000 метра височина без кислородни апарати, но завзеха държавата заедно с герб и дпс.

59

Ме

преди 3 месеца

Аз пък знам един продава софтуер с регистра на БЪЛГАРИЯ и ЕГН на всеки който има фирма и кой как е свързан с други фирми

58

Това, което

преди 3 месеца

намеква Добрев е, все едно аз да си продам апартамента, да нямам задължения за ток, вода, парно и данъци, и да ме обвиняват, че имам задължения, които е направил следващия собственик.

57

Този от

преди 3 месеца

дете мрази Асен Василев, и всякакви помии лее отдавна. Фирмата е продадена от Асен Василев, така че след него какво се е случвало, не ни интересува. Той се е издължил за кредита. Може да се провери във всякакви регистри. Всичко е прозрачно.

56

Анонимен

преди 3 месеца

ББ е хванат за топпките, и а е мръднал а са ги скъсали, А Асан и Киро ще берлебействат както си искат, българският народ си е виновен, на тия постове не са дошли без негова помощ.

55

.

преди 3 месеца

Аз помня когато този плъх беше забърксн в корупционен скандал и тиквата се наложи да го накара да си оусне оставка , уж от морални подбуди , или паметта ни е къса или наглоста не знае граници , сигурно и двете.

54

Анонимен

преди 3 месеца

52 - да не би е "винената кралица" Роза Георгиева доколко съм чувал.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Точно затова е финансов министър! Щото е компрометиран.

52

Така

преди 3 месеца

Намалете децибелите, ей! А бе вие глухи ли сте? И при Станишев беше по-тихо. Алоооууу, действия ли искате?

51

НЯКОЙ

преди 3 месеца

Делянчо мамин много си прав, ама що питаш хората, по-добре питай Баце може ли да имаме такъв министър. И да знаеш само Баце знае дали Василев ще е министър и след ротацията. А е възможно Баце да каже, че този Василев не го познава, това се оправяй сам, щото той и Влади Горанов не го познаваше.

50

Така

преди 3 месеца

ПП-ДБ да намалят децибелите. А бре, комунисти, докога ще ни тормозите с шум бе? Кои сте вие бе, да ни налагате шум, да не можем да мислим, кои бе? Левундери, вие като не мислите и само крадете, има хора, които искат да работят.

49

Анонимен

преди 3 месеца

КОЙ Е "винетната кралица"?

48

Така

преди 3 месеца

Преди някакви фирми за десетки милиони долари, а сега България за десетки милиарди. Съд, затвор, линч.

47

Така

преди 3 месеца

Съд, затвор, линч. Никаква милост за РЕЗИДИВИСТА Василев.