58

Прагматично

преди 5 месеца

Един лидер трабва да е достатачно глупав за да бъде дърпан за носа, но не прекалено като Карадайъ да не знае на кой свят е :)

57

Ангелина

преди 5 месеца

Жалък *** си ,Карадайъ! Доган ти показа още на рождения ти ден ,че си "пътник" Скри се ,в "зайчарника" и се показваш сега да ръсиш отново глупости ,но вече не с този брутален тон ,като по време на твоето издигане от Доган на пост ,който не ти е "по мярка". Сега отново придоби "смелост" !Правиш се на "мъж" ,но винаги си знаел ,че си поредната "мъжка секретарка". Същият е и Пеевски ,въпреки икономическата си "уж независимост" ,защото и той е "зависим"от своите "създатели".

56

до 40

преди 5 месеца

До Анонимен::така е.ДПС е собственост на Пеевски с парите на майка си от Тотото,но те пък са собственост на ДС.Те пък се препродадаха на посолството за да продължат да са на власт.А от Козяк хич не ги интересуват от партии,а кой слуша и провежда тяхна политика.А,опитайте се да си купите ТЕЦ "Варна"?

55

чума

преди 5 месеца

Само заради изказването пред Ердоган за майката родина заслужава чадър с рицин.Кой създаде тази партия на етническа основа?Да,майката е ДС,която беше юмрука на БКП.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Няма ли рицин за тези двамата и цвъкащия сокол!?

53

Анонимен

преди 5 месеца

ДПС има недостатъци, но ако не балансира нещата, тези алчни партийци и чужди марионетки, ще се изтрепят помежду си, че и с населението си играят, разболяват хората и ги убиват(това не е само в България).

52

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам дали Кировите или Боковите мътят нещата, Бойко е неспособен за лидер, страхливец и винаги ще си остане мутра. Някой създаде ли план за развитие в бъдеще на България и населението, както правят останалите държави, партии? Едва ли. Свеждат всичко до порции, крадене, корупция заедно с външни фактори, подгъзувне на чужди интереси.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Карадъйъ е симпатично момче, израстнал в бедност, защо го махат?

50

Боби

преди 5 месеца

Оставката е, за да направят Пеевски лидер.

49

Анонимен

преди 5 месеца

ДПС се подкрепя от американците ,но като дойдат афганци и пакистанци мигранти може и да се отложи тази подкрепа и да се вложат средства в афгано-пакистанска партия !Трябва новите малцинства да се представят в политическата картинка . Докато агент Сава е жив -добре. После не се знае. Новите мигранти ще са новото статукво , лека по-лека лидерите им се обучават и подготвят сега . Първо в Кърджали Разград, Търговище и Силистра после цяла България. тук се заражда подмяна на населението и етноса .

48

ИСТИНАТА

преди 5 месеца

Доган вижда накъде духа световния вятър и понеже е по-умен, а нашите ***...или от ПП+ДБ+ГЕРБ+ДПС не виждат повече от носа си, е наясно че светът ще става многополюсен и ако искаме да сме добре трябва да сме добре със всички и взима урок от шефа му Ердоган. Не може, когато дори и САЩ се дърпат от Укрите, ние да сме и от папата по-по-най. Доги е кат хитрия кумчо вълчо и се ориентира навреме, а неговият кумир от югоизток доста спечели ит Украйна - дронове и от Русия - евтини суровини за препродажба

47

ПРЕПАТИЛ

преди 5 месеца

Досега слушах каквото ме съветват от тв и гласувах за кой ли не. Първо за ГЕРБ, после за ПП+ДБ. Не съм мислил да гласувам за Възраждане никога, щото казваха, че са Путинисти. Да де, но след като слушах по тв техните хора всичко за което говорят е ние да сме добре. Нишо в полза на Русия не съм забелязал. А сега вече съм бесен, защото сметката ми за м. декемри е двойна, при условие, че за коледа и нова година сме били на гости и вместо по-ниска сметка мръснишкото ЧЕЗ ме сурваква с двойна СМЕТКА.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Приказки за пред хората. Усетил се е Доган, че феноменът Пеевски не се нрави на масовия депесар. И затова сега та двойно председателство, та пазим партията да не стане корпоративна, та и Карадйъ да покаже единство. Така ще говори, иначе все едно си рита трудовата книжка.

45

Българин

преди 5 месеца

Тоди се усети първи от лидерите на партии, че станаха за смях. Говорил е с другото посмешище от ДС партията им почетния. Той се е опитвал да го убеди, че не е станал за смях, а ще води партията им към светли бъднини. Така ги водеше и другарят им на тези от БКП. Дори и Борисов го охраняваше, а Нинжова сигурно е била млада комунистка. Честита 2024.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Шиши ви е цар, но криза в ДПС нямало.... към светли бъднини ли ще ви повежда? И двамата с Джевджет Чакъров не стават...

43

До 41

преди 5 месеца

Така е, а ти си утайката и мръсната пяна, която булгарише племе е изхвърлило от себе си!!

42

М'глата

преди 5 месеца

До 43.Прятелю...никой няма да е в затвора- на бас?Твърде много залагах на влизането ни в ЕС...какво се оказа- крадат ни с европарите,и дават комисион на еврогейте....а ние сме страхливи,и с орУжие и сопи няма да излезем...

41

Климбо

преди 5 месеца

И аз ни щъ оставката ти защото сички смъ ДъПъСъ...поне е понаучил български ....дано не ме изтрият,което е често явление тук...свободна медия,бате

40

Защо ми изтрихте

преди 5 месеца

Коментара до 23? Страх ли ви хвана ей затова ще ни тъпчат от ДПС. Май вие от днес бг сте на хонорар от тях. Триете коментари които не ви изнасят. Скоро вашите шефчета ще бъдат по затворите до живот. Народа няма да им позволим да се гаврят с историята на България. Вие какво си мислите че вие сте специални? Скоро време ще ми пишете статии само за бежанци. Но няма кой да ви коментира ако станем малцинство. Тез от чужбина? Ха те дори няма да им тръгне този сайт.

39

Йонко

преди 5 месеца

Шопара Шиши е Велик.Той е българския Илон Мъск.