36

питанка

преди 3 месеца

До Анонимена питаш ли се защо става така в Уктайна... защото вси1ките им изгонени бивши свешенници са настоящи офицери на ФСМ и на всякаквите му там руски тайни служби... ето затова заслужават тояга.... не трябва да се смесва религия и тоталитаризъм заедно.. както правят в Блатная

35

Анонимен

преди 4 месеца

Сериозно ли пускате такава новина? А защо не пускате новини за пребитите свещенници в Окраина? За изгонените миряни? За превзетите църкви? Тази седмица излезе клип как укрите разбиват врата на храм със строителна машина, вадят свещенника и го пребиват. Пред охранителна камера! А видети ли, в Русия щели да наказват попа с мъмрене и натирване! "Християни срещу войната", как не! Harла, двyлична craн.

34

До 32

преди 4 месеца

Свещеникът да се моли за победата на неговата страна, когато тя води свещена, отбранителна война, а не когато самата тя е агресор.Слава Богу, че в Русия все още има разумни люде, които са против варварството, тиранията и убийствата.

33

Анонимен

преди 4 месеца

По-добре да се моли за победа, отколкото за чада от еднополови бракове. Толкова за либералния свещенник.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Либерален свещенник - що е то? И такива ли трябва да има?Всеки свещенник трябва да се моли за победа на армията на неговата страна. И нашият патриарх прави аодосвет на бойните знамена. Изобщо, голяма статия със съмнителна фабула.

31

Атмаджа

преди 4 месеца

Безбожниците наясно ли са,че за нечестивеца дори благословията се превръща в проклятие?Никакви трикове няма да спасят лукавия.

30

Лагрестин

преди 4 месеца

Никой не може да отлъчи някого от Божията любов,особено когато правдата е на негова страна!Никой не може да принуди другиго да благославя нечестиво дело,каквото е войната.

29

Гризел

преди 4 месеца

Много скоро Бог ще унищожи враговете си,които подтискат Неговите истински и верни служители!

28

Лагрестин

преди 4 месеца

Блажени миротворците,защото те ще се нарекат синове Божии!

27

недоизмисли ройтерс

преди 4 месеца

че самите те са католици и какво става в православната Русия не им е работа.

26

предаде Ройтерс.

преди 4 месеца

ХА ХА ! Сатанистите са се загрижили за богослужение!

25

malgiorno a tutti

преди 4 месеца

В римската католическа (в превод от латински вселенска / универсална) църква е добре дошъл, никой няма да го върне или изгони.

24

Аноним

преди 4 месеца

Всичко си е правилно. Откъде накъде няма да благославя. И повиквателни да им дадат да раздават на входа на храма. И още двама светци да въведат Свети подполковник Путин и Свети подполковник Гундяев. Ама ха

23

Анонимен

преди 4 месеца

Ако някой иска да служи най-добре е да си основе протестанска църква или да разпита в някоя протестанска църква дали има възможност да замести главния пастор ако той отсъства.В православието един църковен служител за да не го отлъчат трябва да боготвори властта.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Няма православие, а сталинославие в Русия.

21

Анонимен

преди 4 месеца

До Кога ще видя А ти къде си, не можа ли да изкараш достатъчно от постове, та да се преселиш при "лидерчето" на "свободния" свят Бидона?

20

Кога ще видя

преди 4 месеца

Поне един от прославящите Путин,живеещ в България да се пресели в Русия при Путин. Досега само към омразния запад бягат....

19

Анонимен

преди 4 месеца

Украинските фашисти забраниха православната църква в Украйна, всекидневно пребиват свещеници и миряни, затварят ги по затворите заради вярата им, тормозят ги по всички възможни начини, палят църкви, нападат грабят църковна утвар и книги плюс свещени предмети и ги продават на Запад. Обаче във Фейк БГ нито ред за това, обаче пускат крокодилски сълзи за американските агенти в руската църква?

18

Ти да видиш..

преди 4 месеца

Само като прочетох заглавието и веднага ми стана ясно че става въпрос за Русия. И какво ще прави сега този низвергнат от църквата свещеник . Без вяра в Путин не се живее.

17

БАНко

преди 4 месеца

НАПИШЕТЕ ЗА СВЕЩЕНИЦИТЕ В ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА , ОБРЕЧЕНИ НА СМЪРТ ОТ ЗЕЛЬО !!!