125

Анонимен

преди 5 месеца

Кой беше тоя Свиленски? Баджанака на радев и слави? Русофила със синче в Америка.

124

Анонимен

преди 5 месеца

тагаренко е за оставка и затвор

123

Случая Емин?!

преди 5 месеца

Помните ли когато в писмото до Пирогов, поиска имената на администраторите на фейсбук страницата на болницата?! Да му се чудиш на акъла- запас ли мислеше да ги взема, какво?Лоша новина - тоя наистина си е повярвал:-((( Сега се е амбицирал да прочиства учебници и социални мрежи. Мани мани.....

122

Гамен Грипенов Ветов

преди 5 месеца

Здрасти Баджо!!Така та искам!!Аз докат оправям жена ти, Ти са мятай под върбите и надувай рузката с,вирка,че мойта е заета!!

121

emigrant

преди 5 месеца

Тагарев,един достоен министър и човек,за разлика от зеления чо,рап Радев,дето рути и събаря България,за което му плащаме от собствените си джобове!!Интригите и проблемите в БГ ги натвори именно руското прокси РАДЕВ!!!Той докара на власт Киро и Асен,а след това после се гуца и плюе и по тях!!

120

Малко за политика

преди 5 месеца

Корнелия Нинова каза за министър Тагарев това, което аз съм писал още преди той да стане министър: Тагарев е най-голямата заплаха за нашата национална сигурност. Последната му "блестяща идея" беше участие на България в коалицията за военните действия в Червено море. Добре че някой навреме го дръпна назад.

119

Тон

преди 5 месеца

Тагарев, жалък!

118

Анонимен

преди 5 месеца

Safe news публикува Военният министър Тодор Тагарев зове за проследяване на медии и социални мрежи. Това стана ясно от публикувано видео по време на посещението му САЩ.Ако е истина магаренце. чи те пак следят коментираме. А ние зовем за отваряне на досиетата който стоят все още в Русия за бившият соц блок кой бил Бкп кой не. И всичките който са били и са заемали високи политически постове след 1990. У морето както чеушеску. Мислете че като запалихте партийният дом в София Ората не ва зная

117

Анонимен

преди 5 месеца

Консуматорът е демосът. Стараят ли се да угаждат на демоса да е сит, облечен, с парно? Ми, стараят се и знаят, че това е демократично. Това, че демосът се превръща в г*ъз с уста и уши без мозък, е друга история.

116

Анонимен

преди 5 месеца

Путин спокойно може да бъде наречен нацист, но фашистите са други. Фасция означава сноп, пакет, и Северноатлантическият пакт не е на Путин.

115

Страхливият

преди 5 месеца

Свиленски поддържа терористичния фашистки режим на Путин

114

Анонимен

преди 5 месеца

1.Живеем в диктатура на консуматора и управляващите го знаят.2. Управлява ни Кабала и масовото издигане на юдеи на ръководни длъжности е видно.3.Тагарев и сие са вярващи. Вярват, че техният път на унифициране на човека през призмата на консуматора е правилен път. Вярват, че консуматора е лоялен, докато му се предлага достъпна консумация, вярват, че консуматорът е управляем чрез СМИ, вярват, че консуматорът е конформист и тъ*п и това е така.

113

Сата НАТО

преди 5 месеца

Очевидна е координираната атака срещу Тагарев от страна на пропутинските играчи.

112

Анонимен

преди 5 месеца

Борисов , Пеевски, Радев, Свиленски срещу Тагарев. Нещо им пречи.

111

Крум

преди 5 месеца

Я докара американци я не,но сигурно ще си изпере паричките от комисионните за самолетчетата дето я ги видим я не! А докара ли американци,ще докара и някоя и друга руска ракетка и от сглобката няма да остане нищо.Лошото е,че и човешкият материал ще пострада!

110

Знаеме я

преди 5 месеца

ваща алтернатива. Ще направите пак всички милионери. Той професор Гечев 28г се самоосъвършенства. Не разбрахте ли че вече нямате живи фенове, останаха само някакви пиянkи по cелата, ама и те свършват и сте чао. Няма как да се докопате до власт вече, свиквайте. и Лъотчико ще замине след мандата и имаше една песен едно време я въртяхме, последен валс....нормалните хора имат хубав работа взимат добри парички и си живеят живота, пътуват си и видяха къде е истината. Па вие си въртете оная плоча....

109

Анонимен

преди 5 месеца

Откъде у Тагаренко има толкова злоба срещу Русия?

108

Анонимен

преди 5 месеца

МОДЕЛЪТ БАДЖАНАЦИТЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ- ИНФЛАЦИЯ 27,7%- СЛУЖЕБНИ БАДЖАНАЦИ САМО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!

107

Центаджийче

преди 5 месеца

Бой по магарето хохолско.

106

Анонимен

преди 5 месеца

Ехе.. Магаренцито или магарица е