33

Анонимен

преди 3 месеца

Според мюсюлманите, в корана никъде не пишело за наркотици и значи са позволени. Всички араби се друсат. И мъжи, и жени.

32

емил

преди 3 месеца

Бяхме наивни , бедни но щастливи Западът ни донесе Моловете, наркоманията, извретеноста когато бандитите станаха - бизнесмени, простутутките елити на обществото парите смисъла на живота когато хората станаха врагове един на друг без никаква духовна ценност. Когато милиони пенсионери които строяха тая страна ,оставени на произвола на съдбата .Бандитите повече от 30 годиния грабят , когато унищожихме и бъдещето си --младото поколение . Понятията като Родина, Отечество, Националните ни герои , културата , традициите , историята са без никакво значение - единствено е важно парите и пак парите.

31

Боби Турбото

преди 3 месеца

Аз дойдох, видях, ПОБЕДИХ!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Бъдещия електорат на ОПГ пп-дб-сс

29

Само за пари плачат!

преди 3 месеца

Колко е процента на полицаите, които трябва да ми пазят здравето, живота и имуществото ??

28

комунист

преди 3 месеца

Капиталистически упадък и морално разложение.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Горките учители!

26

Може да ги

преди 3 месеца

Тестват . Винаги наркоманите се крият .

25

До 27

преди 3 месеца

Лошото образование не е бонус! То е причината за абсолютно всички проблеми. Всички проблеми започват в семейството и в училището.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Страшни условия за решаване на демографската криза, цигари, алкохол, дрога и комар за всеки подрастващ. Като бонус и лошо образование.

23

Спомням си какво

преди 3 месеца

прочетох в статия за Афганистан преди години - произвеждат опиум, но употребата му е забранена и се наказва тежко, дори с екзекуции. Затова се питам какво всъщност искат афганците? 1) Да тровят останалите нации, но да печелят добре; 2) Не желаят да се трудят на нивите с пшеница, защото печелят по-марко, отколкото когато произвеждат отрови за други народи; 3) В такъв сучай, защо прииждат към Европа, нали тук няма да им плащат щедро за нискоквалифициран труд? За живот на соц.помощи ли? Нахално е!

22

sdf

преди 3 месеца

Ползвали е силно казано. Изключете тревата от проучването, че кой не е пробвал.

21

Падате от Марс?

преди 3 месеца

Алкохола, цигарите и кафето също са наркотици! Компютърните игри, социалните мрежи, хазарта, порното....и това също са наркотици. Отделно другите унищожителни зависимости, например много жени са пристрастени към шопинг, мания за изкуствено "разкрасяване" и отслабване, диети, здравословно хранене и др.. При мъжете пък има пристрастени към стероиди, хормони и всякакви химии.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Доколкото разбрах от текста, половината от хората в България, които са на възраст 15-30 г. са пробвали наркотици. Въпросът е каква част от тях са пристрастени. Ако някое nuшлeмe е пробвало веднъж наркотик от любопитство, това не е беда. Най-опасно е несъзнателното пристрастяване, когато наркотикът е сложен в друг продукт - бонбони, дъвка - а хлапето дори не подозира това.

19

Не е чак толко зле

преди 3 месеца

Можеше да станат американ0роби

18

Анонимен

преди 3 месеца

Да, бе, 27%... По-скоро към 72%

17

Бай Иван

преди 3 месеца

На ви демокрация, на ви евроценности ;) !!!

16

ххх

преди 3 месеца

Само като прочета румен петков и елена йончева и се надрусах... няма отърване от тия наглеци...

15

Лаборанта Костов

преди 3 месеца

Над половината са. Изниква въпроса защо хората пращат децата си на училище. Да станат наркомани?

14

Всички са зависими!

преди 3 месеца

Всичко е наркотик в днешно време. Ако не вярвате просто им вземете им всички компютрите и телефоните, спрете им нета и джобните пари а на дъртите им спрете и цигарите и ракията и гледайте каква драма ще настане! Гаранция че само за 5 дена престъпността в страната ще скочи с 1000%. Ще се избият!