54

РЕШИпроблемДНЕС !

преди 3 месеца

В Швейцария няма жени с бурка на лицето! Който не харесва ВЪН ! Ако емигранти крадат или не работят, ги екстрадират! След 2 криминални прояви нарушителят е предупреден! След трета криминална проява изчезва! Там затворите са полупразни! Икономисват хората! Всеки работи и допринася за нарастване на стандарта! Нарушителите ВЪН ! Гражданите уведомяват полицията за всяко забелязано нарушение и законът гарантира анонимността им! Така се поддържа ред и стандарт! Затова богати чужденци инвестират там!

53

РЕШИпроблемДНЕС !

преди 3 месеца

В Швейцария няма жени с бурка на лицето. На който не му харесва му показват границата да си ходи. Ако деца на емигранти търчат и крадат по пазарите, цялото семейство го екстрадират. След 2 криминални прояви нарушителят получава последно предупреждение. След трета криминална проява изчезва. Там затворите са полупразни. Икономисват хората, затова им е висок стандарта. Гражданите уведомяват полицията писмено за всяко забелязано нарушение и законът гарантира анонимността им. Така поддържат стандарт.

52

..?

преди 3 месеца

Някой разбра ли я Тая ,защо ако не сме получили всичко, трябвало да искаме ...НИЩО? Май и тя самата не е наясно, какви глупости плещи?

51

До 60

преди 3 месеца

За Сирия - Путин и Ердоган се разбраха, както винаги, както си разделят и БГ на сфери на влияние!

50

За 59

преди 3 месеца

За "нормалния" живот на някои в ЕС трябват други, на които да набутват "евра", за да правят каквото им казват. Иначе, отдалеч прилича работата на чист расизъм. Украинците хем са по-красиви, хем по-образовани и амбициозни, т.е. работливи. Затова е тази пушилка с по-първите мигранти. Какво стана в Сирия, така и не разбрахме. Май тихомълком НЕ СПЕЧЕЛИХМЕ войната срещу "диктатора" Асад и Путин. А пък американците се изтеглиха от Афганистан.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Държавите, на които им харесва само да крадят евра и не харесват нормалния живот да си вдигат гълъбите от ЕС, стига са мрънкали, а в същност се натискат да са вътре, защото с кражбите им не може да се справи и самата Кьовеши!

48

Анонимен

преди 3 месеца

Аз предлагам, тези държви, които с политиката си на изнудване на всички останали, разполагат така да се каже с излишни мигранти, да си им дадат по 20 хил евро, да си ги качат на самолети и директно там, откъдето са дошли. Казвам "излишни" мигранти, защото тези същите държави отчитаха растеж дълги години, и си канеха още при всяко възможно събитие в ЕС. Въобще ЕК да не се прави на наказателна бригада към държавите, които не искат мигранти. Сигурно не искат, защото има защо.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Късно е, чадо, мандалото хлопна!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Направо трябваше да излезем от ЕС, след като не ни позволиха достъп до сухопътен Шенген! Или всичко, или аут и право към Русия. Така щяхме да ги уплашим! :)

45

До 48

преди 3 месеца

Хамерикански Д.ж.ендър, марш при извратеняците... Имам в предвид либерал УСА.... хахаха

44

Анонимен

преди 3 месеца

Е па те ни дадоха НИЩО, може да е доволна дамата.

43

анонимен

преди 3 месеца

Айде бе! Тази червена бабичка на европарламентарната заплата по-добре да замълчи, че не се усеща колко нелепо звучат критиките точно от нейната уста.

42

f

преди 3 месеца

червените бабундери на бузлуджа оредяват

41

Анонимен

преди 3 месеца

Руска филия обяснява как и кога България да влиза в Шенген. Марш в челябинск!

40

Анонимен

преди 3 месеца

Русия, Йончева, България, Свобода!!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Аха, трябвало да кажем, Нема оставете нека проверяват народа и по летищата. Така ли *** куч ко? Поске щехте да кажете, че правителството е антинародно и тям подобни.За тези които незнаят на Словакия, Чехия и др. също поетапно са влезли в Шенген.

38

ссс

преди 3 месеца

Ленчето се изряза... марш в канала ***

37

Я-я-я

преди 3 месеца

Милиончева я няма-няма пък вземе , че се изходи нещо

36

Анонимен

преди 3 месеца

Тази рашистка какво се обажда?!!! Още пет месеца и е аут от европарламента.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Персона нонграта в Шенген!