9

Анонимен

преди 4 месеца

Това дето си го правят тия на снимката не е ли болезнено и противоестествено? После как аккат?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Всички мразят фитнеса!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Джогинга е за леки хора. Ако си тежък ти разбива ставите на краката. Също и в залите за фитнес с големите тежести.. гледаш наоколо планини от мускули, а твойте не растът, затова все по-големи тежести, после и разни субстанции. И на старини пак проблеми със здравето. Най добре са колело, плуване, танци дето пишат. Натоварват се главно мускули, а не стави и сърце, освен това повишават издръжливостта. Друго си е да изкачиш до 8мия етаж през 2 стъпъла и да не се задъхаш.

6

Анонимен

преди 4 месеца

какво е фитнес адски тъппи журррналя? Не знаете превода? Затова сте бедни и прозти татари бухахха бухахахахах

5

Анонимен

преди 4 месеца

Бяганетото е за дебелaци. Джей Кътлър никога не е правил кардио когато спечели 4 пъти Мистър Олимпия.

4

до 3

преди 4 месеца

Да.. сега така :), най-вероятно си на 20-30 години. Като направиш 40 ще започнеш да се замисляш че само с чашата няма да завършат добре нещата. Към 50 вече ще си дроб.. я изкараш 60, я не. Спорт си трябва, но лек спорт - за здраве и без химия.

3

Пияница

преди 4 месеца

Аз тренирам като вдигам чашата

2

Георги

преди 4 месеца

Бягане, плуване, тенис на корт на маса и т.н. Фитнеса съсипва тялото.. казвам го от опит. Ходя по фитнес залите вече почти 20 години. В момента правя упражнения с малки тежести и основно бяхам и карам колело - както в залата, така и навън. За 20 години съм видял много неща - от хора които са умирали от химия, хора със сърдечни проблеми - супер атлети, хора с репродукционни проблеми. Големите тежести ви правят като боримечки. Накарайте един културист да преплува 100 метра или да избяга 1км.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Логистика в строителството, чрез подсигуряване на тухли, вар и киреч. Степени на интензивност - за един, двама или трима майстори.