35

това неможе да бъде

преди 3 месеца

този комунист час по скоро да се махасамо вреди на българските земеделци срам за народа си

34

Анонимен

преди 3 месеца

В Швейцария няма жени с бурка на лицето! Който не харесва ВЪН ! Ако емигранти крадат или не работят, ги екстрадират! След 2 криминални прояви нарушителят е предупреден! След трета криминална проява изчезва! Там затворите са полупразни! Икономисват хората! Всеки работи и допринася за нарастване на стандарта! Нарушителите ВЪН ! Гражданите уведомяват полицията за всяко забелязано нарушение и законът гарантира анонимността им! Така се поддържа ред и стандарт! Затова богати чужденци инвестират там!

33

РЕШИпроблемДНЕС !

преди 3 месеца

В Швейцария няма жени с бурка на лицето. На който не му харесва му показват границата да си ходи. Ако деца на емигранти търчат и крадат по пазарите, цялото семейство го екстрадират. След 2 криминални прояви нарушителят получава последно предупреждение. След трета криминална проява изчезва. Там затворите са полупразни. Икономисват хората, затова им е висок стандарта. Гражданите уведомяват полицията писмено за всяко забелязано нарушение и законът гарантира анонимността им. Така поддържат стандарт.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Преди хранехме Съветския съюз. Сега внасяме от Македония и Албания. А за цигарите да не говорим . Шiшко като барна табака и каput. Сега бара държавата.

31

toti

преди 4 месеца

Няма тържища,борсите са монополи,частника е зависим от големите производители и освен за себе си нищо повече не му дават супсидии да печели и продава на големи вериги ,щото за там нямат стока

30

баба мара

преди 4 месеца

нашите пишман земеделци да се запознаят с опита на германските какви сдруженияи как се деиства

29

Анонимен

преди 4 месеца

Имаме зрмеделски производители, а всичко внасяме. Абсурт е, че ябълки, картофи, лук, спанак също са внос. А имаме плодородна земя.

28

Териториален

преди 4 месеца

За нищо не става тоя министър... Аз незнам прости ли са нашите земеделци.... Какво стоите бе гледайте германците....като ще ни тъпчат градовете с чужди вериги да се продава нашето производство!!!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Как ще се намалят разходи, като всичко се увеличава. Отопление, вода, препарати, техника, труд ... и т.н. И ти си един министър. Ще се здружат .... и какво ще стане. Ще отидат в магазина и ще им кажат, о вие сте сдружени, торовете ще ви са без пари.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя министър ще е най-добре да застане до стената и да започне да си блъска главата докато тази гениални мисъл не изпадне от там!

25

Да се здружават

преди 4 месеца

И да довършат българското земеделие така ли?Големите които са ясни работещи за Западните фашисти ще избият по-малките,което вече е факт?Чрез манипулации ни съсипват ТИПИЧНО АМЕРИКАНСКО УПРАВЛЕНИЕ!!!

24

Киро Кхмера

преди 4 месеца

Ей кхмер, ние ТКЗС-тата ги разтурихме още 1994-та , кви ги бълнуваш.Ти що не се сдружиш с "Градус" -дай личен пример и тогава плямпай небивалици.

23

Анонимен

преди 4 месеца

За да има конкуренция закриха коперациите ТКЗС, сега за да има конкуренция па трябвало да ги връщат. Шизофренни.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Щом е казАл веднага започвайте дружбите

21

маалатъ

преди 4 месеца

Видиму нашту министър не е чувало народното приказката - "Орташката работа и кучетата не я ядат"! -)))))

20

Анонимен

преди 4 месеца

te ako se syidinjt ti letis kym kosmosa zarvul do mart njma da iskaras

19

Анонимен

преди 4 месеца

Дърт комунист промяна не може да прави - пак за ТКЗС-та бълнува :)))

18

У нас кога !?

преди 4 месеца

Започна най-мащабният протест на германските фермери - стотици трактори в Германия блокираха пътища в цялата страна, включително Берлин.Хиляди фермери донесоха няколко хиляди тона тор, който го разсипаха в германската столица.Холандските фермери ще се присъединят също към германските си колеги днес, в блокирането на пътища и консолидирането на протестите срещу германското правителство.Фермерски асоциации във Франция и Белгия също обявиха протести и бойкот, в подкрепа на германските фермери.

17

кирил дебил

преди 4 месеца

До ДА СЕ СДРУЖАВАТ..не бе, да се укропнят в АПК, както навремето, ама тогава бяха номер 1 в соц.лагера- сега няма кой да сгриба, кокошките, свинет и овцете ги убиха, кравите ги подлудиха

16

Анонимен

преди 4 месеца

До15 . Напълно е прав студента. Освен ,че са пенсионери , но са и крадливи жени администраторки.