44

Анонимен

преди 3 месеца

Да се учат дронове да управляват, казарма не трябва на никого, без дронове са пушечно месо. На всеки мъж навършил 20, държавата му подарява дрон и го обучава 10 дни на полигон за дронове.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Военната служба само по желание и платена. Не всички Бг мъже искат казарма и автомати, но има и много, които ги влече, това са хората за казарма.

42

malgiorno a tutti

преди 3 месеца

Военните така и не разбраха, че са просто парчета месо срещу съвременните оръжия за масово поразяване. Нищо не би издържало на масирани атаки с химически и биологични агенти (особено генетично препипани патогени), още по-малко срещу малки "посолени" ядрени глави, чиято цел е единствено да произведат и пръснат изключително активни изотопи (пример 60Co) чрез облъчване с неутроните от ядрената реакция (малка, контролирана, с чудовищен неутронен флукс) на иначе неактивни ядра (от примера 59Co).

41

Анонимен

преди 3 месеца

Ако има военна подготовка, трябва да е част от училищния процес. Не някакви съмнителни *** да си чешат егото на гърба на дечурлига и това да се пренася в обществото.

40

Ходил в казарма

преди 3 месеца

Не съм привърженик на казармата,но е хубаво да имат някаква военна подготовка!Месец е достатъчен.

39

мизерията

преди 3 месеца

да ходиш да гинеш за елита на бг боко Т делянко фиданката и останали те престъпници 90 % хората просто живеят нещо като живот другите 10 % са от елита . Няма как да стане тази математика

38

Турция

преди 3 месеца

Турция поддържа огромна армия . Има редовна военна служба. Бивша империя , владяла части от Африка, Азия и Европа. И да, няма бивши империи !

37

Анонимен

преди 3 месеца

До Минуващ 38 - Нама значение дали хората искат казарма или не. Преди години пак не искаха казарма хората ама беще задължителна. Трябва да има казарма поне 6 месеца.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Няма никакъв смисъл. Съвременните войни се водят с дронове, балистични ракети, самолети, високотехнологични оръжия и бомби. Как ще се противопоставиш на всичкото това нещо с кашимерия? Хората директно веднага ще загинат зян. И никъде не е казано, че щом си се родил с определен пол, задължително следва да се биеш с калашник бадева. Сега нещата са такива, че от калашник файда няма. Който иска доброволно да работи към воентите, да му плащат, да работи. Но не и да задължават всички...

35

На генерали

преди 3 месеца

Соц фат маци те отдавам чест

34

ъъъ

преди 3 месеца

В България няма. Така и трябва да си остане. За мераклиите има платена - ей на тая сутрин четох, че набират военослужещи - "минимум 1400 заплата, осигуровки и други облекчения". Да им завидиш направо.

33

Бих се радвал

преди 3 месеца

Ако бях грък да служа в гръцката армия

32

Минуващ

преди 3 месеца

"Посолството не дава в България да има военна служба. Темата е закрита" -- Хората не искат казарма бе човек, не е нужно посолството да си мърда малкия пръст. Ти искаш ли да работиш 12 месеца безплатно за МО? Искаш ли децата ти да си губят времете 6 месеца да набиват крак по плаца? Толкова ли не можеш да ги възпиташ на дисциплина сам? Айде мерси, няма нужда шкeмбe вoйводи да ми дават нaклон в живота. . .

31

Анонимен

преди 3 месеца

На Балканите а даже и в самата Европа не остана сериозна държава освен Турция!Тя се разраства с всеки изминат ден и полага огромни грижи и финансови ресурси във всички браншове на живота-образование,туризъм, спорт,военна промишленост,строителството, социалната сфера та даже и в космическите изследвания!Единствения й враг е негативизма на Природата! А вие,българите все още сте в заспалата епоха на тошко селянина със замъглени от пропаганда мозъци и мания за величие без покритие!Ами...прав ви път

30

той

преди 3 месеца

Най-върховната глупост-казарма. Няма такова нещо, като "задължителна служба" това е измислица от средновековието. как могат да те задължат да правиш нещо против волята , човек има задължение , само и единствено към семейтсвото си.

29

Анонимен

преди 3 месеца

България няма армия няма оръжия но има доста тапуци който дръжкат по форумите че се овладеем Северна Гърция,сте разгромим Вардарците или сте унистожим сърбите.Къде тръгваш бос по асфалта бе българино?

28

Анонимен

преди 3 месеца

Имаме силен защитник.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Посолството не дава в България да има военна служба. Темата е закрита

26

Прокурора на Пелишат

преди 3 месеца

Моля Ви върнете редовната военна служба в Р България! Мотив на искането- няма вече мъже! Напълни се с подобия на мамини синчета с поведение на леки жени...

25

43657

преди 3 месеца

Е, България ще разчита на брадати мъже с глатко бръснати крака