48

Я па я..!

преди 5 месеца

Каквато и да е причината за пожара , звучи приятно.

47

Бах мама му.

преди 5 месеца

Тук вече Зеленски не е замесен. Вътрешен враг.

46

Айде бе

преди 5 месеца

Защо не си направите труда , да видите снимката на тази Татяна Бакалчук , .... чиста китайка , ... няма лошо , Русия е демократична държава , там живеят много народности , но явно тука става въпрос за пари не за политика ! То днес горя и завода за *** в София , и там ли ще кажем че Русия е виновна !

45

Анонимен

преди 5 месеца

До Обективен Покрай бикините изгореха и военните униформи!

44

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Като не са искали да им гърмят складовете да не са правили специална операция.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Украински партизанино, родината тЪ зове не в партизанска война, а в редовната армия. Беж натам, не тЪ искаме тукЪ. Успех със защитата на фашизираната си родина.

42

Обективен

преди 5 месеца

Kомпанията за търговия Wildberries е собсъвеносъ на най-богатата рускиня Татяна Бакалчук. Пожара е изпепелил 70 хил.кв./м площ и е предизвикан от неизправност на ел-системата.Системата за пожарно известяване е била изключена поради многократно лъжливо сработване . Склада е бил пълен със стоки -дрехи,обувки и всичко,което се продава онлайн ,въпреки,че не е имал разрешение за експлоатация,а само за строеж. / по данни от руски медии/.

41

Слава Україні БРАТЯ

преди 5 месеца

Как я мислите бре, п**** непоръбени, нападайки 45 милионна държава, дала 8 милиона жертви в битката с хитлеро-фашизма и оцеляла, дали ще можете да я поставите на колене?40 МИЛИОНА ПАРТИЗАНИ!

40

Рендету

преди 5 месеца

Академик Борис Черток, съратник на Сергей Коральов, който беше основоположника на съветската ракетно-космическа програма, в интервю каза: "Докато Русия се управлява от Олигарси, нищо в държавата няма да се промени". Мистър Пипупкин е, "майката и таткото" на съвремения управляващ руски Олигархат, кво очаквате!?

39

Рендету

преди 5 месеца

Ами нормално, кът не биеш ти, шъ бият тебе! Мистър Пипупкин строго е забранил грубото отношение на ФСБ спрямо укро РДГ тата в РФ щото са "братя"!

38

ЯМБОЛИЯ

преди 5 месеца

Прекрасна новина в слънчевата събота. Да се множат подобни новини.

37

Подаръчно пликче

преди 5 месеца

Той и крайцерът изгоря и потъна от неизгасен фас. Много пушат тези ***.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя пожар на видеото не е предизвикан от "стоки на дребно". Така горят взривни и запалителни вещества. Много добре! И то в ленинград!

35

Анонимен

преди 5 месеца

Добрата новина за деня. Освен другата, че йеменските терористи са яли дървото.

34

Магелан

преди 5 месеца

Шок и ужас.Честито на Ленинградския ДА на Ленинградския а не Петербуския Путинохитлер.Дългата партизанска ръка на Украинските Бандеровци достигна до родния град на Путин.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Айде, Рубли Копейкини тук се мъчат да ни убедят, че в склада е имало стоки за търговия на дребно. Знаем ние руските складове, в подземните халета 100% имаше военна продукция - я патроче, я гранатка, я калашник.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Санкциите за Русия не работят, сега се мъчат с терористични актове да и противодействат. Няма да стане. Във всяка друга държава може и да проработи, но това е Русия.

31

Анонимен

преди 5 месеца

То имаше един пожар в Оклахома, дето горя 2 месеца, ама за него само споменаха и се умълчаха.

30

ВЪПРОС

преди 5 месеца

А яйцата и пилешкото да не изгоряха и те ? Ми като пушат толкова много така ще е !

29

Анонимен

преди 5 месеца

Склад за стоки на дребно.