84

Анонимен

преди 5 месеца

До 87Ами оказа се, че дядо и е австриец (Фердинанд), баба и (Мария Луиза 1) е италианка. И пак не ми стана ясно на кое княжество е княгиня.)))Пак не си познал!Фердинанд е също и французин, а и немец, и англичанин. Баба й е и черногорка..!Въобще посочи ми поне 1 владетел който не е ме лез.

83

Анонимен

преди 5 месеца

Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!

82

Емануел Макрон

преди 5 месеца

Мммммммммммммм красавица!!!!!!

81

Х

преди 5 месеца

Отворих Уикипедия да видя на кое княжество е княгиня тази лейди, че нещо не ми се връзваше. Ами оказа се, че дядо и е австриец (Фердинанд), баба и (Мария Луиза 1) е италианка. И пак не ми стана ясно на кое княжество е княгиня? На италианското ли, на австрийското ли?

80

Продължение - 2

преди 5 месеца

Останалите съсобственици внесоха по 420 лв заради дядката. Всичко мина благополучно и най-накрая скъпият имот беше продаден. Всеки взе полагаемата му се част от парите. Дядката получи над 150 000 евро. Но не се издължи на останалите, които бяха поели неговите разноски по съдебното дело, макар че дългът му към тях беше общо към 1 700 лв, т.е. по-малко от 1000 евро. Не пиша името на този само защото неотдавна почина и не е редно синът му да се срамува заради него. Та така, за акъла на старците.

79

Йо

преди 5 месеца

Жива и здрава да е госпожата! На кое княжество е княгиня само не разбрах?

78

До 80

преди 5 месеца

До АнонименПо- голяма простотя не бях чел!А , кога си изгуби девствеността?Да й я върнем за рожденият й ден!

77

Продължението - 1

преди 5 месеца

Само намесата на сина му спаси положението. Дядката много хитро беше измислил как да изиграе останалите. синът обаче има чувство за морал и достойнство и предотврати безобразието. Наскоро след това се наложи да се заведе дело, за да бъде спасен имотът от други мошеници, възползвали се от несъвършенство в закона. Дядката заяви, че няма пари за съдебно дело, другите да платят неговите разноски, той после щял да се издължи. Синът му беше в чужбина и останалите внесоха по още 420 лв. Продълж.

76

80

преди 5 месеца

До АнонименЖалко, че нищо от това не се е случило!Ти бе, . Уклук що ревеш на чужди гробища? Какво ни пука за тоя вам.. ир? Ти с какво помогна на бедстващите българи?

75

За 90-годишните

преди 5 месеца

Зависи, едни не помнят кои са, на други им сече пипето като на обиграни комарджии. Няма да напиша името на един преподавател в наше висше учебно заведение, свързано с изкуствата. Същият е преподавал известно време и във висше училище в Италия. На 90 г. беше строен и напет, макар че леко се подпираше на бастунче като някакъв франт. Славеше се и като изтънчен кавалер. Същият този, на 90 г. се опита да прецака останалите няколко съсобственици на имот, който струва повече от 1 милион евро. Продълж.

74

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 70 - Преживяла е достатъчно стрес, докато е била тийнейджърка. Загубила е баща си. После за малко не са загинали при една от бомбардировките. След това известно време не се е знаело дали няма да ги сполети участта на руското императорско семейство. Накрая са им дали срок да напуснат България. Това никак не е малко за едно подрастващо момиче.

73

Анонимен

преди 5 месеца

До извън темата /60/ WC-то му на двора ли е в това "имение" или е вътре в къщата? Сетих се за две недоразумения, които известно време ни бяха президенти, затова питам.

72

Време е

преди 5 месеца

Сатаната да и пусне призовката за Преизподнята. Много се забави, а и Комарджията би трябвало да готви багажа си за там.

71

До 76

преди 5 месеца

Людмила Живкова на Бузлуджа

70

Анонимен

преди 5 месеца

Княгиня без царство. Кой и е дал титлата княгиня?

69

Анонимен

преди 5 месеца

Единствената българска династия е Тошо фон Правец с корени от Хабсбургите и Хохенцолерните!

68

До Аз

преди 5 месеца

Не пиши щуротии. Потомци са и на цар Самуил, по линия на детето, родено от унгарската принцеса (царица Йоана е потомка 31-а генерация, а цар Борис - потомък на същата принцеса, но по друга линия, 30-а генерация), и на цар Иван Асен Втори чрез едната от дъщерите му (по линия на княгиня Клементина), и на княз Фружин,по-младия син на цар Иван Шишман (по линия на царица Йоана).Фердинанд Сакскобургготски не е избран случайно за български княз, нито Джована Савойска е избрана случайно за наша царица

67

Анонимен

преди 5 месеца

Княгиня била на кое царство ??? - Това е гражданката Мара Сакскобурготска :)))

66

До 69

преди 5 месеца

Да, има такива, но това са единици хора! Пак добре че не боледуват, не се мъчат, иначе като дойде рухват и заминават за един ден! Най-добре де!

65

Анонимен

преди 5 месеца

Ако гледаме по закон Борис не е цар или е нелигитимен цар.ЗАЩОТО по законите на Търновската конституция САМО Велико Народно Събрание назначава владетеля.Така е било с Фердинанд, Батенберг,Валдемар Датски който 10 тина дена ПО ЗАКОН е и БГ КНЯЗ. След като той отказва ВНС го сваля от власт.След ПСВФердинад абдикира, и Борис става цар без решение на ВНС, дори и на НС.