44

Анонимен

преди 4 месеца

Абе защо лъжете хората? От няколко седмици е супер студено и края не му се вижда. В Америка, в Русия - супер студено време.Миналият юни беше толкова студен, че не ставаше за море, както и Септември - също студен и не ставаше за море.Къде е това затопляне? Чакам го с нетърпение, но не идва.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Сега да ви обясня - В момента вадим 1.4 гигавата ток от соларки. Сегае най-топлатампастмот деня. След 3 часа, ше вади 0.5, а след това .. Нищо. Интересното е, че АЕЦ е на макс (даже е на 107%, което е лошо за реакторите, но нали ше ги *** и тях скоро), а ТЕЦ-овете не нърдат. И се пита - откъде идват 1.4 гигавата + още толкова, дето ни трябват през нощта? Ами как - от комшиите! Вкарваме по-скъп ток от там. А от ТЕЦ-а е 7 ст. ... Ама предателите плащат емисии.

42

Анонимен

преди 4 месеца

"Преди 30 г като се загледаш навсякъде се виждаха с просто око." - Нормални. Стабал си на 45 години. Повечето хора изпитват проблеми със здрението.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Ако вярваме на всички тези "измервания" и прогнози, температурата навън вече трябва да е минала 100 градуса. Чупим рекорди с 0,01 градус!

40

Анонимен

преди 4 месеца

Бай *** пак много разбира нещата. Зелени сделки,измислици...Я питайте някой на поне 40 г като е бил дете дали по това време на годината(всяка зима) не е валяло почти всеки ден сняг. Я погледнете през прозореца в ясно време и вижте колко звезди ще видите на небето. Ще ги преброите на едната ръка. Преди 30 г като се загледаш навсякъде се виждаха с просто око. Ама иначе викате,че сегашното е нормално. Нямало промени.

39

Анонимен

преди 4 месеца

До 52 - Ти си като някоя шилла, дето "предава" от IP адрес от САЩ, лъжейки, че OnlyFans-а и не е от БГ, за да избегне пролуратурата, а после се оплаква, че никой не я уважал, *** сме били задръстени традиционалисти, че жените които не я подкрепят били жертвина "патриаршията" ... Същите като чалгарлите са. Правят мизерии, не ги харесва никой и вместо да се засрамят, изкарват другите "грешни". Че и ти така. Чиновнинака е имал една работа и не я е свършил, ама дай да се пишем "прогресивни" аргументо

38

Анонимен

преди 4 месеца

До 59 - Демек не ни засяга, но трябва д аолашаме емиси? Китай и Индия какви емисии плащат? Турция? И с парите какво се прави? 1000 на 1000 метра филтри, да обират "емисиите"?

37

Анонимен

преди 4 месеца

До Градски транспорт- Глобално затопляне не значи температурата пред блока ти. Ние сме прашинка от земята. На топли места годишно температурата може да е дори по-студена от нормалната. А на студените места да е по-горещо от нормалното. И се смята като цяло какво е повишението.

36

Градски транспорт

преди 4 месеца

Сутринта едвам запали автобуса.Къде е това затопляне.А може да ми стане по горещо като дойде сметката за ток......

35

Анонимен

преди 4 месеца

Фейковете почнаха и то за бъдеще време.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Накой пак нещо е намислил. Ама голям смях, три дневна прогноза не могат да направят, за цяла година говорят. Е къде е затоплянето, 24 г. е, цял свят е в ледена епоха, фреоните на фризера замразяват, лед и студ. Вече кой вярва, никой. А лятото е лято, за да е топло, да не се пипа.:))

33

49

преди 4 месеца

Оо, някое веганче ми наби слжи минус. Изненада.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Китай произвежда над половината стоки по света па емисии не плаща. Турция не плаща. Плащаме само ние. И сега ще затваряме ТЕЦ-овете си. 7 стотинки е себестойността на киловатчас от там, а при голямо производство ... Цената пада. Но не - нека плащаме на някого емисии. И знаете ли, каква е мизерията. За да няма пари в ТЕЦ-овете, вкарваме по-скъп ток от Румъния и показвам епо телевизията, как на обяд, ФЕЦ произвеждал колкото ТЕЦ-а ... Ама не и ако има облаци.

31

Вярвам ви

преди 4 месеца

И ковид е естествен , не е от хамерикански лабораторий. Украйна ще превземе Москва. Като се бутнат още два паметника България ще стане велика. Киро не е ..... Лена. Киро е Умен. Киро, Бойко,Асан и Пеевски не са заедно

30

Митака

преди 4 месеца

Глупости. Все топло им в главата - а реалността е друга.Ами от 3 седмици си е студено тука и то бая.Ами миналата година май и юни бяха супер студени. Юни даже не ставаше за море.Реално в БГ останаха само 2 месеца, в които е топло - Юли и Август.Останалите 10 месеца е хладно или студено. Ако наистина се вдига температурата, какво лошо?Нека се махнат тия студове.Ама като гледам зимите са по-меки от преди, но пак си има зими.Мене, ако питате - да се маха напълно зимата и да става по-топло

29

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксини , извънземни, затопляне и всякакви конспирации.

28

Анонимен

преди 4 месеца

В Украйна се сипят бомби,Йемен, Палестина и нито дума за замърсяване на въздуха, унищожаване на почва и водата ! Но бедния човечец трябва да е под страх и тормоз,той бил консуматор и замърсявал със голфа ! И децата вече знаят ,че всичко може да се контролира! Винаги човечеството е било подлагано на всякакви извършения от дадени хора и така и не си научихме урока !

27

МВР Е РУХНАЛО

преди 4 месеца

МВР се е превърнало в сбирщина от вещици - агресивни жени с техника влизат в Човешки мозък и вилнеят зверски! Същите са засечени в ОДМВР Перник и РПУ Бобов дол, в Дупница са като надрусани с наркотици!Кой и защо предоставя техника на луди жени, след като се знае, че са второ качество хора и нямат нормална психика!?

26

Това прилича

преди 4 месеца

На картата на България заради комунистите и Българските татари

25

Ганчо Клецаков

преди 4 месеца

Айде всички с пропагандата на Ню Нормала да си бръкнат у .... и да се удушат! Вече все по-малко хора ви се хващат на глупостите!