72

Баба ти

преди 3 месеца

"чудесна " новина...сега крадците просто ще ти извадят окото или ще ти отржат главата за да ти откраднат колата....никакви скъпи техники...браво на либерално-педалните ***

71

Гз

преди 3 месеца

Моят телефон има гъзово разпознаване. Сефалката на колата също.

70

Анонимен

преди 3 месеца

точно така крадците ще ги отключват с поглед

69

Философия на XXI век

преди 3 месеца

Гледаш лошо, защото не ти е запалила колата, или не ти е запалила колата, защото гледаш лошо? Това е въпросът.

68

Курвоар Мераклийски

преди 3 месеца

Ами кривогледите девойки как ще си отварят вратите на колата за 300 бона ? Впрочем моите коли са от 2004-та и се отварят със мерак.

67

Коментар

преди 3 месеца

Даже и дарения за всички зелени и какви ли не каузи ще бъдат теглени директно само като те види камерата и с едно намигване ще разбере че ти и скаш да участваш. Какво да говорим за хазарта. Още с първото залагане и ще си на нулата, защото камерата така го е разпознала. Даже не се налага да вадиш пачката, направо ще ти изтеглят импулсите от картата. Така и кредит ще вземеш, защото AI ще разбере че много го искаш.

66

Анонимен

преди 3 месеца

Без уи в бъдеще, жената ще се ... с поглед. То най-популярните коментиращи тук го практикуват цял живот, ама те са си в бъдещето.

65

До: 61

преди 3 месеца

Ти хубаво се възмущаваш кой е неграмотен, но твоя коментар е пълен с правописни и пунктуационни грешки.

64

Анонимен

преди 3 месеца

"...технология за отключване и стартиране на автомобила". Брех, тази технология няма да изключва и заключва автомобила. Лошоооооооо! Значи като видя написани статии с изрази като: "така че; въпреки че и макар че", да ги разделят със запетая... Срамота! : /

63

Анонимен

преди 3 месеца

У Перник и у Люлин сме у бъдещето от 50 години.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Крадците да почерпят

61

Анонимен

преди 3 месеца

изтрябвали са ни ключове, те и без това крадците ги отключват както си искат По-лесно е да отключиш един мерцедес или бмв от 2023 година от такава от 1970 година. Клчюовете не са спряли никой крадец до сега да задигне кола. Коли най-лесно се крадат.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Преди автокрадците крадяха ключове после режеха пръсти се ще режат глави.

59

Анонимен

преди 3 месеца

До Носталгия 49 - Едно време, повечто коли бяха така. Голфу първа генерация не беше особено по-напред. После просот лада спря :)

58

Анонимен

преди 3 месеца

До Т.е още - Ммм .. не точно. Изисква голям набор от информация и проблемът е, че на някой места ударихме лимита. Дадохме му цялата ни налична информация и продължава да дъни глупост, след глупост. Какъе е смисълът от технологяи, която от 1000 опита, позна 500 перфектно, 250 са "бива", 150 са "разбирам, че е ИИ и прави грешки, но ми е полезно", а останалтие 100 вариат от "олеле", през "Терминатор е истина", до "Портокалът е цевете писано от Тошиба".

57

Анонимен

преди 3 месеца

а кой казва че ще има коли аз виждам в близкото бъдеще работна робска колония от неграмотни радикализирани сирийци които ще обслужват купчина роботи които вършат работата а богатите на остров с вип достъп:)))

56

Анонимен

преди 3 месеца

Технологиите за лицево и ирисово разпознаване са отдавна хакнати. Тогава ще стане още по-лесно да се сдобиеш с кола, за която не си платил...

55

Анонимен

преди 3 месеца

Смотаните шваби май не знаят че тая технология отваряне на колата с поглед отдавна е измислена в България. Егати изостаналите амеби.

54

MNENIE

преди 3 месеца

Тази новина е ВИЦ ?Шегуваме се - телефоните имат такава функция - разпознаване на лице .Скука .Днес е Новина - как да запалим дизелов Мерцедес ?

53

Сандо

преди 3 месеца

в България отключването с поглед е стара практиа, не е нещо ново