181

Анонимен

преди 2 месеца

До Кравар Евроатлантик - Значи според теб всеки палестинец пуснал някакъв пост в социалните мрежи, който е меко казано неприятен за евреите, заслужава да умре, така ли? Поне така излиза от коментара ти. Ако да, ти и всички, които мислят като теб е време да посетите психиатър. Не може да желаеш смъртта на някой само заради пост в социалните мрежи. Ако наистина е извършил престъпление, тогава да, трябва да бъде съден, а не директно убит, но само заради пост. Така правят цивилизованите... :)

180

Анонимен

преди 3 месеца

Сащ и Англия ще се задоволят само с въздушни удари които няма да доведат до нищо.Войниците им са *** и всичките са с лакирани нокти и на токчета.

179

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Не питайте жената за възрастта й, мъжа за заплатата му, и палестинците какви постове пуснаха в социалните мрежи на 7ми октомври.

178

Анонимен

преди 3 месеца

189. Лицемерието е и от страна на САЩ и ЕС , обвиняват руснаците , правят санкции, подпомагат украинците пък самите те правят същото. Ито с почти същите доводи.

177

Анонимен

преди 3 месеца

Е нормално е копейките както подкрепят официално обявена терористична държава, така също да подкрепят и терористични групировки финансирани от терористичната държава на путинака

176

Батальона се строява

преди 3 месеца

Ние копейките от Атака и Възраждане твърдо подкрепяме хусите.

175

Малко е за терористи

преди 3 месеца

Крайно време беше тези ислямски терористи съучастници на палестинските джихадисти от Хамас да бъдат обезвредени дори заслужават да бъдат осъдени от международен съд заедно с другите ислямски терористични банди и техните терористични агресорски режими нарушаващи международното право правата у свободите на много други народи и държави и най-малко на затвор а похитителите отвличащи хора кораби изнасилвачите и умишлените убийци на невинни дори заслужават смъртни наказания според Божия морален закон

174

Некъф

преди 3 месеца

"Русия осъди ударите по хутите"! Няма такива лицемери.

173

Сата НАТО

преди 3 месеца

До Да бе..... не може една държава да хвърля ракети и бомби където си ще по света и да говори че това е свобода и демокрация ----////----- Те не хвърлят където си щат, а където трябва. Кма си международни закони, които им дават право.

172

канадец

преди 3 месеца

Важно е цената на петрола да расте.

171

Анонимен

преди 3 месеца

До неразбрал - За ФАЩ няма ли закони ,съдилища и международни правила?До кога краварите ще се подиграват с целия останал Свят?" - Ще ти помгна, за да разбереш - До тогава, докато някой друг не ги измести :)

170

Анонимен

преди 3 месеца

До Щерю - Щерка, батка - айде да не ми приказваш, как "юдеи-ционисти" били и масони.

169

Анонимен

преди 3 месеца

"За гражданите на Йемен, САЩ са освободители. - Странно, как никой нищо не каза за Йемен по-време на войната в Украйна :)

168

Анонимен

преди 3 месеца

"Не че оправдавам стрелбата по кораби в международни води но не може една държава да хвърля ракети и бомби" - Още 1801-а година са почнали, като са ударили Триполи, защото са им вимали хората, като роби. Иначе, ако проследиш световната история, всяка велика сила в един момент е ставала "властелин" на моретата, дори ида е било само на местно ниво. От Египет насам. А като е падала няко сила, на мода е бил пиратлъка. Сега виждаме същото. След 100 години, ще се стрелят между Венера и Марс ...

167

Анонимен

преди 3 месеца

"Сътношението на силите в света се променя. Съотношението на властта се пренарежда. И ние - Западът, САЩ, Европа - не сме от страната на печелившите", казва Иван Кръстев в интервю за германски вестник.

166

Анонимен

преди 3 месеца

Истинските агресори.

165

Анонимен

преди 3 месеца

удри по тия диваци дето са си повярвали много

164

Анонимен

преди 3 месеца

Бая комунисти има още по форумите, трябва още да изпукат. Когато им се затрие семката, тогава ще се оправи България.

163

Алекс

преди 3 месеца

Хутите са леко твърдоглави,но "Томахоук" ще им поразмекне кратуните.

162

ъ

преди 3 месеца

На САЩ им предстои поредното орезиляване. Изглежда, че вече не им е по силите да воюват и на крайбрежен пустинен терен. Ще погърмят с "коалицията" от кораби и самолети, но едва ли ще стъпят на брега. Не мога да разбера защо от Пентагона си причиняват това, предполагам заради парите на нюйоркските гърбоноси.