15

Анонимен

преди 5 месеца

Не само витуса,но и самата ваксина дават усложнения.Често удря в мозъка.Много хора се оплакват със загуба на паметта.За да се възтановите трябва да четете повече без значение какво...само да ви е интересно.Четете и спете повече като избягвайте алкохола(за наркотици да не говорим).

14

malgiorno a tutti

преди 5 месеца

Ама то не е късно, също и не е задължително да е SARS вирус. Може едно кротко инфлуенца A вирусче а ла испанското, на ваксинираните им се разминава, а неваксинираните - намаляват рязко, без да намаляват наличните дози ваксини :). А, да, щях да забравя, увеличаване в пъти на натовареността на багеристите и на работещите в крематориумите :).

13

malgiorno a tutti

преди 5 месеца

А колко прекрасно щеше да е вирусчето да беше мутирало хаотично в България до едно по-кротко такова, дето да предизвиква цитокинова буря в рамките на 24 часа от първия имунен отговор на инфекцията... Много бързо щеше да се редуцира броя на всеверующи в конспирации антиваксери, 5G, 6G, 7G, ..., хомеопати, врачки, баячки, знахари, народни церове, пиене на белина etc. :). В един по-добър свят такива щяха да бъдат оставени на естествения подбор, със забрана за достъп до медицнската наука :).

12

Анонимен

преди 5 месеца

Готвят ни нова пландемия. 2025-2028.

11

Анонимен

преди 5 месеца

"Хората не се тестват и лекуват правилно, заяви тя"............Това изобще не е вярно. И при Делта и при Омикрон се тествах за да мога да си почина седмица-две вкъщи с платен отпуск по болест. Също така изобщо не съм се лекувал.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Ковид, до преди него животът беше нормален, монотонен, нямаше климатични затопляния, промени, нямаше кризи, имаше евтин газ и ток и всичко.:)) дойде ковид и какво стана, ваксини, скъпа газ, ток от борсите всичко, хвръкна нагоре и криза след криза, финансова, глобално затопляне, климатични промени, зелени промени, разнообразие голямо дойде и то само от един ковид грип, ама много мощен, всичко промени.:))

9

Анонимен

преди 5 месеца

Евробойко и Европеевски изкараха 3 пъти ковида и са с нарушена микроциркулация на малкия мозък. затова само мучене и цвичене издават. Казват нещо, мъчат се, не се разбира нищо.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Проф. Христова е много хубава жена. Да е жива и здрава и да радва с хубостта си мъжкото око.

7

Анонимен

преди 5 месеца

До тик-так Eeee, поне нещо да "функционира" на този ЕС /Ковид-а/, за разлика от Шенген-а. Ако не беше Ковид-а нямаше да разберем що за *** ни управляват и оттук и оттам.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Никога няма да забравим, никога няма да простим! Карантини, КПП-та, маски, къртене на пейки, фашистки сертификати....Възмездиееееее!!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Тия дали усещат каква жега идва от запад за марионетките на СЗО? Скоро ще им изгори чергата.

4

тик-так

преди 5 месеца

Гарантирано ще даде усложнения за всички участници в постановката. Знаеш ли какво е наказанието за геноцид, лелче?

3

Анонимен

преди 5 месеца

Личи си, че ти е усложнил мозъка.

2

Анонимен

преди 5 месеца

А на тая нищо не и дава :)))

1

Анонимен

преди 5 месеца

Mутира в главата на Румен Радев.