24

пфф

преди 3 месеца

Няма ли кой да натири кухорогите гърбоиди на малко полезен труд в Бахмутското направление

23

до предишния

преди 3 месеца

...Според думите й момчето е удряно в главата многократно.Това прочете ли го?

22

Анонимен

преди 3 месеца

Това води ли се за насилие над момче?

21

не разбирам нещо

преди 3 месеца

Прошляци... ЦСКА - Левски било дерби?!?! Къде се гласите, сополиви хлапета? Реал Мадрид - Барселона, Интер - Милан, Ливърпул - Манчестър, Интер - Ювентус. Гледайте поне някакъв мач. 90 минути гледаш някакви прически, татуси и ти идва да ги замеряраш с патерици, че поне маааалко да се размърдат тия нашите манекенки. "Нашите" пак малко трудно, че коментаторът вече се чуди от кое племе са го внесли поредния в контейнер с банани. А пък да се биеш заради тия нашенски некадърници? Не е ли доста хомо..

20

Комик

преди 3 месеца

Колко ли турица е изял?

19

Рюхо

преди 3 месеца

ЦСК, ЦСК, ******* майката на България, само ЦСК. Е сега ще за ЦСК е******* България, аз живея за ЦСК. Нерон го е казал Кръв и зрелища. Продадоха ни държавата и нищо обаче като спрат мача революция. Иска ми се да се бием така за децата си.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Извинете ама какви нацисти са тези ромски клошари? Това че си слагат татуировки и крещят глупости за Хитлер не означава че са нацисти.Това е тиняята на човечеството -дребни гангстери които ги чака бъдеще обитаващи различни затвори. Когато бях хлапе пак се събираха на групички и биеха някой не заради левски ами защото гледали по релевизията как брус уилис бие.В Англия се събират на групички и се ръгат с нижове щото тва им било територията.А и некак си афрота неонацисти не върви.Шшибани клошари

17

Жоро

преди 3 месеца

Ходят на тумби като черноглаеите! ***

16

Анонимен

преди 3 месеца

Бият ме! Сигурно ме обичат!

15

.

преди 3 месеца

Абсолютни ***!

14

Анонимен

преди 3 месеца

След години тези ще станат малки, гнycни нацистчета, също като оная татуирана амеба, която руснаците пратиха при Бандера. Футболът, ултрасите и всички комерсиални спортове са ми гнусни, но левскарите определено са доста агресивни.

13

Софиянец

преди 3 месеца

Група срещу един! Много срещу един . Винаги така правят . Тези сополи ще се наричат " мъже" един ден . Какви ли родители са ги отгледали ? Или пък не са? Типично действие за един определен етнос ...Срам и позор . Дайте снимки на " героите" с малки п.и.Ш.к.и

12

Иван

преди 3 месеца

Едно време това беше нормално. Биехме се всеки ден. Майките ни не ходиха да се жалват в милицията

11

Анонимен

преди 3 месеца

То па глупаво ли е да е чорбар.

10

съберете пари

преди 3 месеца

и ги изпратете на фронта, там да се бият като са мераклии

9

Анонимен

преди 3 месеца

За примитивите-Миньоро и Уефскиии...няма други категории.

8

Червен Гявол

преди 3 месеца

ГУвЯдата и на баскетболен мач имат един рефрен-"Бий чорбата по главата!!!" Това не е ли език на омраза? От дружество от доказани питекантропи?

7

Един там

преди 3 месеца

Говедата пак са били група срещу едно момче...

6

Руси

преди 3 месеца

Нормално ,винаги сме ги драли и ще ги дерем и за напред ! Предния път като ги бихме им взехме знамената.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Няма ли да отидат да приберат тялото на падналия другар на източния фронт? Да се правят на мъже срещу един човек е повече от жалко.