57

Анонимен

преди 4 месеца

Продуктите менте, но пък цените като за 1во качество! И сега като се разбра и за сиренето, някакви крути мерки ще се вземат ли? Или ще се пише колко са зле стоките, пък радикални мерки няма да има?Отново!

56

Ангелина

преди 4 месеца

На "пазара" ,освен "менте "сирене и кашкавал ,няма друго.

55

баба мара

преди 4 месеца

ядем сирене с повишено водно съдържание около 8 лв за кг това ядем другото ена невероятни цени стига с това исп св месо на 6,7 и 8 лв на колко години ебелите яица 10 бр за 3.99 лв украински ли са

54

СМЕХ...

преди 4 месеца

КОНТРОЛАНА ХРАНИТЕ У БЪЛГАРИЯ ---НЕ Е ЛАБОРАТОРЕН ----а само , органолептичен , обсебичен и торбалански.......ЗА ЗАДОВОЛЯВАНЕ НУЖДИТЕ НА КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ!

53

БЪЛГАРСКО НЕ КУПУВАМ

преди 4 месеца

САМО БЪЛГАРСКИ МЕНТЕТА ТУКА НА ПАЗАРА!...ИЗОБЩО НЕ МИ Е ЯСНО КАКВО РАБОТЯТ ТАЯ АРМИЯ ОТ "КОНТРОЛНИ РЕКЕТЬОРИ И ТОРБАЛАНИ"------ЕТО ТАМ Е "КОРУПЦИЯТА" В НАЙ-ЧИСТ ВИД , ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ...ХА,ХА,ХАААААААА

52

баба мара

преди 4 месеца

това е резултата от евросубсидиите

51

СМЕХ...

преди 4 месеца

Събрали се отбор тлъстогъзци у тоя КЗП, за угояване без да вършат работа , после се оплаквате , че ви лъжат ---ВИЕ САМИ СТЕ СИ ГИ ИЗБИРАЛИ И НАЗНАЧАВАЛИ , КВО СЕ ЖАЛИТЕ ....???!!!!

50

СМЕХ...

преди 4 месеца

Нищо ви нема ,бе.....ще свикнете и на ла""на да ядете , ако са по-мазнички , щото целата селия се набута у градо за да се води на заплата и да не работи!.АКО ИСКАТЕ СВЯСТНА ХРАНА---КУПЕТЕ СИ ОТ ЗАПАДЕН ВНОС!..У ПОСТ-СОЦ-БЪЛГАРИЯ , ВСИЧКО Е МЕНТЕТА !

49

ДЪРЖАВАТА

преди 4 месеца

Е Т,ПА

48

къде

преди 4 месеца

са проверяващите-ПИШЕТЕ И НА ТЯХ ГЛОБИ ЗА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА/ДАЖЕ СЕ ХВАЛИТЕ С ТЕЗИ ИЗВРАЩЕНИЯ-БЕЗСРАМНА ДЪРЖАВА-НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ***

47

Анонимен

преди 4 месеца

Вярно, че народчето просто. И много плюскате, бе, баси яденето, майна и, затова, дебели и елементарни.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Бяло, само "бело", но в България и то, най често, е менте. Всичко в тая дупка е менте, като се почне от хората.

45

Freedom fight

преди 4 месеца

То да бяха само сирената.. Ами колбасите, особено меките?? Всичко е cвинcки и пилeшки кожи в добавка с кокоши крака и кapaнтия, които по принцип са oтпaдък. Фино смлени. Непpиятната миризма я прикриват с химикали и разните му там ароматизатори. Не всеки път успешно разбира се. Скоро ядох лyканка на именита марка със 7 букви започваща с O и завършваща на E - абсолютно бе3вкуceн *** и много жили.. И това yдоволcтвие за над 30 лв. на кг!

44

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 35 Това е смазан механизъм едните плащат подкуп за да мълчат другите и така хем агнето цяло, хем вълка сит. Тези на държавната хранилка имитират, че ни защитават, но предпазват фалшификаторите на храните като им крият имената, а онези продължават да ни тровят. Единствените огласени имена на фалшификаторите на храните са огласени от несистемни борци с отровните и вредни храни. Излиза, че трябва да закрият БАБХ щом така и така полза от тях няма никаква.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Извод - БАБХ и цялата държавна машина не спят и не спират да борят вредните и опасни храни, само дето някак не могат да ги намерят къде са и да ги забранят. А причината може да е в слепотата, която им причиняват зелените банкноти, които производителите на фалшиви и отровни храни използват за прикритие?

42

Анонимен

преди 4 месеца

Единственото здравословно и лечително мляко е магарешкото и конското мляко. Магаретата и Конете нямат рога. Спомням си като малък... няколко месеца доктори ме лекуваха от бронхо плевмония и не ме излекуваха... Мама ме взе на село при дядо и той ме излекува с магарешко и конско мляко за една седмица. .... така че направете магарешка и конска лечителна ферма и научете лекарите да лекуват децата от пневмония и белодробни болести, чрез пиене на магарешко и конско мляко!

41

Анонимен

преди 4 месеца

Кардиолозите препоръчват при редовно ядене на флшиво сирене, кашкавал, мляко, кренвирши, салами, кайма, майонеза, хляб, да взимате по 10-15 хапчета за кръвно, атеросклероза, захгарна, подагра, запек, черен дроб и бъбреци.

40

До 34

преди 4 месеца

Изключително прав си, но за съжаление нали се сещаш, че за това дередже е виновен само и единствено суверенът, че гласува за тези измамници защото както казват те самите "гласувайте колкото е възможно повече за да не дойдат тези които не трябва" ? Е гласувахте за "правилните", демек за ментетата ! Халал да ви е изборът от гласуването ! За институциите, че не работят това е в продължение вече на 78 години !

39

Анонимен

преди 4 месеца

сирене от едър рогат ***, не благодаря, всички знаят че дяволът е рогат :)

38

Име

преди 4 месеца

Не знам, но се продава това, което .... се купува от клиентите. Клиентите защо не внимават какво купуват?