416

Анонимен

преди 4 месеца

като няма капитукалция - ще има капутикация

415

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна няма шанс. Руската армия е най-силната в света. Миналата година даже успя да превземе Бахмут... една частна армия всъщност беше това, но няма значение! Тази година ще превземат я Купянск, я Авдийвка! С това темпо укропитеците да се готвят за края си... към 2762ра година...

414

Анонимен

преди 4 месеца

До toi Плащат им да публикуват западната пропаганда, дават им текста на Английски, а тези го превеждат с Google translator. Пък от посолството гледат да превърнат Българския език в развален английски, вече 25% от думите трябва да са англицизми, за да изглежда статията умна.

413

Анонимен

преди 4 месеца

След като капитулацията не им била опция, сигурно опцията им е ликвидация?

412

жребец

преди 4 месеца

ако трябва да избирам дали да съм "страхливец"пред "герой " от "жив"или "мъртав" щеибера "страхливец",а вие ? Тези укри са баси недоносчетата,ако смятата, че ще победят.

411

toi

преди 4 месеца

опция=вариант, по-добре да избират журналята по-български думи.

410

Бойкот на ОLX

преди 4 месеца

Ако Западът не помага на Украйна - Русия ще победи, ако им помага - Русия пак ще победи, но по-бавно. Знаете кой го каза това...

409

Анонимен

преди 4 месеца

Правилното заглавие е "Капитулацията на украинците е неизбежда без значение дали ще спрат западните помощи или не".

408

Анонимен

преди 4 месеца

Капитулацията за украинците не е опция --- Така е. Просто капитулацията ще е необходимост за украинците.

407

единствената

преди 4 месеца

опция за украинците е да свалят гащите

406

Тон

преди 4 месеца

Зареди една хунта, цял народ си изпати, както и да го украсявате ,Сащ постигнаха целта си но на половина,и кръвта на всички загинали пада върху тях! Защото , ако се спазваха минските споразумения сега хората щяха да живеят!

405

ами права е украинка

преди 4 месеца

Когато не е наказано, злото расте, убедена е Василина. В противен случай то ще е постоянен извор на проблеми за целия свят.та да не се чудят защо путин ги нападна....дорде е мъничка знията да и смачкаме главата.....че иначе една добревъоръжена фашизиране украйна (култ към бандера,азов десен сектор,тормоз на малцинствата) наистина за в бъдеще щеше да доведе до огромни проблеми

404

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците са като руснаците - колкото повече ги биеш - те толкова повече се съпротивляват... За жалост войната ще е до последния украинец.. но това си беше и техния избор (да се обърнат срещу себе си) руснаци създадоха русофобска страна... Така им било писано - да измрат до крак. Предателството е тежък порок който трябва да се изкорени... Само така Русия ще се очисти

403

Анонимен

преди 4 месеца

Капитулацията за украинците - това е спасението!

402

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Русия действаше като Израел досега Украйна да е само димящи отломки. И колективния Запад нямаше да си изпразни складовете и да си похарчи парите за кауза пердута.

401

do 422

преди 4 месеца

Най-лесно е да стреляш и бомбандираш невинни хора,да осакатяваш и убиваш деца и бебета,а оцелелите да са оставени без храна и вода.Най-лесно е да си звяр!

400

Анонимен

преди 4 месеца

До ТЪПИТЕ РАШКИМдаа евреите така унищожават лидерите и военната структура че Газа е почти изравнена със земята. Затова вече има заведено дело в международния съд срещу Израел за геноцид.

399

Анонимен

преди 4 месеца

То и за нас да сме най-бедните и най-болните в Европа не е опция, ама сме такива...

398

Хунка

преди 4 месеца

САЩ спряха военната помощ. Украйна капитулира ли вече?

397

ха-ха

преди 4 месеца

До ТЪПИТЕ РАШКИ-ГоУеми юнаци са тези хамериканци и евреи ,нали?Трепят с ракети и самолети от 1000 километра гладни хуси ,палестници и подобни.Ти да видиш...Що не пробват с Русия или Китай , та дори и С.Корея?Ти май си смел уссраинец-дезертьор , а?Що не отскочиш до Киев да видиш как са роднините?