99

Хаха

преди 4 месеца

Другия път направо една туба бензин.

98

Анонимен

преди 4 месеца

Тука се правят на хрисими, а в израел са устроили апартейд под сурдинка за палестинците, окупирали техните територии и малко по малко ги присъединяват и заселват. Над 20 резолюции на оон за тях нищо не значат, а тука се правят на невинно ощипани девици. Тези театри свършиха -- ще ви разпарчатосаме барабар с вашия покровител -- третата световна е започнала и ще е последна.

97

Конспирация или …

преди 4 месеца

Някой задава ли си въпроса - как разорена и унижена Германия след края на първата световна, под ръководството на националсоциалистите успява да се издигне от пепелището за около десет години и става първа промишлена сила в следвоенна Европа?!? Или винаги задавайте въпроса - кой има интерес? Цялата история на Втората, световна война е обвита в дълбока конспирация за очите на профаните!

96

Анонимен

преди 4 месеца

Нащо българско и руско У Р А А А А ! казва ясно на целия свят кои са истинските арийци, които са създали включително и думата АРМИЯ.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Мара Жирафъ няма да защити някоя българска позиция, но ще прави специални декларации относно *** пубертетски изпълнения. Нищо чудно и самите евреи да са си ги разлепили, стремейки се да привличат съчувствие и съпричастност към техните каузи. Ние българите и руснаците сме истинските арийци. Германци, австрийци, британци са само претенденти без основание.

94

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Христо Луков е герой,тогава и Хитлер е герой. Няма герой мили хора ,а само хора с интереси. Сега света е в пъти по-хуманен от времето на Луков, та представете си какъв е бил народа тогава. Колкото по-назад се върщате в историята ,хората толкова по-свирепи са били. Царете какво са били според Вас? Те са обичали са само злато и имоти. Народа е бил робски. Много сме заблудени заради историята и настоящите медии. А тези гологлави моючета са бъдещи и настоящи нарко дилърчета.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Така наречените Български патриоти са същите като днес. Едните Русофили, а другите Русофоби. Винаги са се борили за чужди интереси.На Нас и децата ни в учебниците ни ги идеализират само. Същото важи и за Българските царе. Та те са същите чорбаджии като днешните. Все на гърба на народа са живяли и живеят. А Вие народе мой само се заблуждавате като ги почитате. Същото важи и за чуждите чорбаджии,същите са. Само пари и власт ги интересуват.Хителер не се различава от Путин и Тръмп или другите нови.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Не си мислете ,че МВР и прокуратурата не знаят кои са и какви са. Просто това са тяхни клиенти. Аз без много познания в тази област, бих Ви дал съвет да се разходите до стадиона на ф.к. Левски и ще видите тези престъпници. МВР и Прокуратурата не функционират в полза на държавата и народа ,а работят по поръчка. Те са защитници на тези престъпници. Същите правят побойща, хвърлят бимбички,пребиват хора, разпространяват наркотици. Има ги много. Съшите се правят на нацисти и почитат Хитлер.

91

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Разликата между некрофилията , която показва " хубавците и хубавиците " и некролози с изображения на Адолф Хитлер е , че не е жив , а те са все още живи .

90

Анонимен

преди 4 месеца

Това са путинистите. Тяхната идеология е много сходна на хитлеристката. Дори са на страната на Хамас във конфликта с Израел.

89

comrade

преди 4 месеца

Христо Луков е такъв патриот, затова продаде нацията ни на немската и българската буржоазия, и нацистите. Всички, които подкрепяте Хитлер, сте заблудени. Този човек никога не се интересувал от България. Всичко е било интереси. Човек, който смята славяните за ***, не може да бъде приятел на България!!! Интересчия, да, но не и ПРИЯТЕЛ!! Замислете се малко!

88

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 месеца

НАЛИ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ И ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА ХАРЕСВА ИЛИ НЕ НЯКОГО.ЗА МЕН ЛИЧНО ХИТЛЕР Е ЕДИН ВЕЛИК ГЕРМАНЕЦ.ТОИ СЪЗДАДЕ ОГРОМНА ИКОНОМИЧЕСКА И ВОЕНА СИЛА КЯТО НИКОИ ДРУГ НЕ Е ПОСТИГНАЛ.ИМА СИ И ЛОШИТЕ СТРАНИ КАКТО ВСЕКИ ДРУГ.ТАКАВА Е ИСТОРИЯТА И НИКОИ НЕ МОЖЕ ДА Я ЗАЛИЧИ.

87

Анонимен

преди 4 месеца

Докато България е била съюзник с Хитлер губи 3х човека за 4 години и притежава Македония и Беломорието.После става съюзник на Сталин и губи 35х за 6 месеца.

86

Шенгенец

преди 4 месеца

България подкрепяше Хитлер, после подкрепяше СССР, подкрепяше войната в Сърбия, подкрепяше войната в Ирак, сега подкрепя Зеленски, подкрепя и Натаняху. А България кой я подкрепя ?

85

Опечалена копейка

преди 4 месеца

А некролози на *** разрешени ли са?

84

след като ги

преди 4 месеца

горят с браун остатъка го дават на свинята да го изгълта и иззсерее . да . имаше 10 филма за черепа му намерили, в аржентина отишъл , измъкнал се бил . Той е бил обграден . Половин ден му е оставал . Да . Знаем как става главнокомандващ и как правят атентат срещу него и го разболяват тежко . 7 деца има - хилда, милда, агата, елза,гьонтер,клаус и хенрихк . отравя ги лично . Страхливец и наркоман .

83

Оленка Зеленска

преди 4 месеца

България не беше ли съюзник на Адолф ? А Руснаците са Окупанти. По тази Логика деятелите трябва да се наградят от ПП -ДБ, ГЕРБ, ДПС като сродни души, защото са се били със СССР.

82

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 55 - Нещо да кажеш за руския "Коловрат", както и за останалите им неонацистки организации? Първо се информирай, после давай направления за Карлуково. Дори и в интернет можеш да намериш информация.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Българите имаме малко черно чувство за хумор...А като ни е забранено да протестираме против геноцида ,които те извършват в момента , хората са намерили начин да го направят леко трагикомично! Какво да правим...

80

Любопитен

преди 4 месеца

Преди няколко години група младежи - деца и внуци на онези, чийто ритуален център е Синагогата, направиха шествие в самия център на София,носейки огромен транспарант, на който пишеше "Бъдете като Виолета". Това се случи в деня, в който страхливата кметица забрани на млади патриоти да почетат чрез шествие паметта на български генерал - национален герой. Виолета е терористка от еврейски произход, застреляла в гръб този генерал. Защо еврейската общност не порица тази нагла възхвала на терористката?