20

Анонимен

преди 4 месеца

Добре че са ви превъзмогнали ревете и си купете носни кърпи!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Една моя колежка коментира това с подаръците обратно така: "Ако след време ще си иска дрънкулките, по-добре нищо да не ми подарява, защото е тъпо и унизително. Бижута мога и сама да си купя. Ако реве да ги даде на следващата, е още по-тъпо, значи не съвсем не е заслужавал да си губя времето с него."

18

Епопеи от панелките

преди 4 месеца

Въпросът е как свеки приема новата снаха и дали е превъзмогнала навика си във всеки един момент да я сравнява с бившата, мърморейки "Горкият ми син, от трън та на глог!"

17

Трифон

преди 4 месеца

Ако си разведен но лягаш и ставаш с дъсчицата бивша ли ти се води? Ами аз на нея? май това е знак че не съм продължил напред, каквото и да значи това.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Подарете му близалка!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Иначе никакъв не се обажда, но пред хората ме нарича жена ми. Значи е пегал. Стискам му палци хубавичко да го опъват

14

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя номер с "пременил се Илия, пак в тия", няма да мине!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Навремето въртяхме с един приятел една ейчарка на голяма телекомуникационна компания в един хотел с джакузи в апартамента. Правихме я "пиле на грил ", раздаваше се напълно навсякъде. След време се омъжи.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Много бързат някои. Казах, че Март-Април(по-скоро Март) ще се оформи правителство и тогава ще се разбере кой и каква коалиция ще управлява, сега ги наблюдавам само какви ги вършат.

11

До 10

преди 4 месеца

Ами тя е доста социална. Все пас професията и е такава, да общува много с хора. ЕйЧар е в софтуерна компания. Много е общителна, но държи много на семейството и е много сериозна. Те бившите и приятели не са програмисти. Единият е фитнес инструктор, другият доколкото си спомням е някакъв масажист в студио, все несериозни и нископлатени професии.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Познавам едно семейство, в което се разиграваха подобни циркове през първите години от брака им. Той много я харесваше, но беше капризен и разглезен от майка си. Всеки път, когато се спречкваше с жена си, той собственоръчно сваляше от шията й златната верижка с кехлибарена висулка, както и другите две златни бижута, които й беше подарил - тънката златна гривна и златен пръстен. После, като му мине яда пак й ги връщаше. Изобщо, цирк. След време спря да прави тези глynocтu.

9

Анонимен

преди 4 месеца

До До 6 - С толкова разклонения, с колкото бивши свои гаджета тя ходи на море. Прекрасни рога, тип еленови.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Мога да разбера жена, която е обидена заради това, че е изоставена и е пожелала да върне подаръците, които е получила от бившия. Но някой да изостави жена и той да поиска от нея да върне подаръците, които й е направил?! Само недостоен човек би постъпил така. Допустимо е да си поиска обратно подаръците, само ако той много я е уважавал и й е дарявал скъпи вещи, но впоследствие тя го пренебрегнала заради друг мъж.

7

До 6

преди 4 месеца

Какви рога? Не разбирам.

6

До 5

преди 4 месеца

Растат ти рога брат! РОГА!

5

До Тео

преди 4 месеца

Не сме от една компания. Ами не знам дали са хомосексуалисти. Единият има семейство, ама са се поделили с жена му. Какво ми е на главата?

4

Тео

преди 4 месеца

Добре ... тук изключвам момента, ако сте от една компания. Хора се срещат и се разделят. Сега ще кажете аман от добродетели, но все пак, освен ако бившите на жена ви не са станали гейове, силно ви препоръчвам да опипате горната част на главата ви, да не би случайно да няма две издатини. Че докато човек се усети, е възможно без да разбере да се удари в трегера на вратата! Непоискан съвет: намерете време с *** да ходите и вие на море.

3

До Тео

преди 4 месеца

Не е точно така. Съпругата ми поддържа приятелски отношения с бившите си приятели. Дори ходят на море заедно, ама чисто приятелски, разбира се, защото аз съм имал години, когато съм бил доста зает заради проекти (софтуерен инженер съм) и не съм можел да ходя с нея на море.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Мише, а 5 знака, че бившият вече прави секс с друга?

1

Тео

преди 4 месеца

Мише, какъв бивш е, ако въобще поддържа връзка с вас? Евентуално само ако имате нещо общо да уреждате - кола, имот, дете - ама иначе, за какъв дявол?!? Край е край. Няма само приятели.