12

обезщетение

преди 3 месеца

ако имате проблеми с Министерството на икономиката, МВР, Агенция "Митници", Министерството на външните работи - пишете в редaкцията или на шум шум бг. това, че някои от тях във времето са ви санкционирали за нарушения, не значи че в страната няма да си понесат отговорността за вбъдеще. както и дсички мутри направили си банка телевизия или хотел. става въпросс за десетки милиони. вземайте ги и си търсете правата

11

Анонимен

преди 3 месеца

по-скоро ще имат да вземат, държавата има навика да протака докато тези които имат да вземат не се споминат. така че просто ще живеят до края на живота си с разкарване по съдилища и адвокати и с мисълта че са победили по някакъв начин и накрая няма да има никой който да си мисли разни неща.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Браво, няма да я върнат жената, но поне материално ще се овъзмездят от държавата. Навсякъде в Европа е така, само българите не смеят да си изискат обезщетението.

9

Работил съм там

преди 3 месеца

До Безотговорничката: Горе всичко е подчинено на бързата печалба за сметка на сигурноста! Канцеларията на тая по Безопасноста е на 2 километра от цеха, отделно взрива стана по нощите! Там са едни големи пари, бивш президент ит.н.!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Браво, съдете държава и общини до дупка, мамка им. Чудни пари се правят

7

Анонимен

преди 3 месеца

А защо не плаща ДЗИ застраховката :)))

6

Анонимен

преди 3 месеца

Ама иначе имаме съдебна система, с огромни заплати на нищоправците, нали.

5

Безотговорничката по

преди 3 месеца

безопасност на труда и собственика на завода са оправдани - държавата плаща. Ей тва е вика демокрация!

4

силно загрижЕна

преди 3 месеца

Държавата ли е запалила фитила?!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Това е случай от 10 години "съда" пак не е бързал.

2

АнонимеН

преди 3 месеца

ПО 60 ХИЛЯДИ НА УМРЕЛ ! В СТОЛИЧНА ОБЩИНА ДАВАТ АКО ТЕ ПРЕМАЖЕ ДЪРВО И УМРЕШ 100 БОНА!

1

Анонимен

преди 3 месеца

И кво и пука на държавата и на ЧИНОВНИЦИТЕ като те пари от техните джобове няма да плащат. Ние ще ги плащаме, както и техните заплати и осигуровки. То и за съдията по лесно така. Вси4ко то4но