72

ОтКадЯнаКадЯ!

преди 4 месеца

Защо на снимката е показано Магарето, а в статията се говори за сирашки домове?

71

Люлю

преди 4 месеца

***, тия тримата да ходят в приемни семейства и Донурство и селият парламент, измести, всичко мара врасала, СРАМОТА ПУ.........

70

Люлю

преди 4 месеца

ГЛУПОСТИ, домовете трябва да останат, Шалапатова ли ще гледа децата, тя нормална ли е.

69

???

преди 4 месеца

Кви приемни семейства бе , домовете трябва да останат , това което трябва да се смени са условията и работещите в тях !!! Целата мара втасала , реъгнсхте да затваряте домовете !

68

Анонимен

преди 4 месеца

много и здраве на бг

67

Анонимен

преди 4 месеца

брава децата на улицата бравос

66

HeinrichHimmler

преди 4 месеца

А какво ще стане с българските деца от тези домове и с бъдещи такива, които са оставени пт родителите си? Всичко оправихте в държавата, че се заехте да рушите вече изградени неща и практики! Всичката политическа хунта на въжето!

65

Анонимен

преди 4 месеца

"Хубавите и здрави ще ги продават на който даде повече, а болните ще ги продават за органи. " - Ем поне някакв аполза от вторите, вместо да стават чалгари ..

64

Анонимен

преди 4 месеца

Смяяяятай ... Сег щемстане катонпрез 90-те. Ще има умрели от глад дечица по улиците .. И .. Ох, просълзих се .. И ... Няма да може ги спасиме уаах ..въъй не не мога ...

63

Анонимен

преди 4 месеца

От цял дом успели да изведат 3-4 деца към приемни семейства или родители. А другите? А дали тези деца ще бъдат адекватно обгрижвани в тези семейства, никой не се интересува. Важно е "несоциалният" министър да се хвали по медиите.

62

Анонимен

преди 4 месеца

В Защитените жилища пак държавата и общините поемат разходите по издръжка. Какъв е смисълът да се извеждат деца/ лица от една сграда и да се настаняват в друга сграда?! Друг е въпросът какви далавери се правят в тия Защитени жилища, обаче никой не може и дума да каже, разни фондации и асоциации скачат на момента. Всички директори са назначени по "втория" начин.

61

И.Б.

преди 4 месеца

Държаваата се освобождава от задълженията си.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Във тези домове поне може да се упражнява контрол - в т.нар. приемни семейства не може. Нали хванаха едни приемни родители които предлагат децата си на педофили в Хасково или Кърджали беше преди години и знаете ли какво са направили? Взели им децата и толкоз нито затвор нито присъда.

59

Обективен

преди 4 месеца

А-а , не знаех,че тия тримата са израсли в дом за сираци .

58

Тези домове

преди 4 месеца

винаги са били ужасни, но каква е алтернативата?! Българите осиновяват рядко и ако го направят, те искат здраво, бяло бебе, а не пораснали деца, евентуално с физически и психически проблеми и/или от малцинството. Ако наистина се отпускат сериозни суми, възможно е да има "доброволци" сред малцинството за приемни "родители". Това ли ще правят? Ако и това не стане? На улицата ли ще изхвърлят тези нещастни деца, каквито и да са те, или и тук ще откриват пазар за органи, като в любимата си Ус*райна?

57

Епохална глупост.

преди 4 месеца

Но друго не се и очаква от това правителство.

56

57

преди 4 месеца

До ФашагатаПрав си!То тая гад всичко подари на наркото, сега посегна и на децата ни!

55

Фашагата

преди 4 месеца

Тагар какво прави на срещата?Сираците ще ги праща в Украйна!Това ли обеща при привикването си в САЩ!

54

Тихомир

преди 4 месеца

Ахам и за това във ФАЩ всеки втори пребивавал в няколко приемни семейства е звееерски матретиран.

53

По поръчка

преди 4 месеца

на брюксел или пак сме по-католици от папата?! За единнпрЕател питам!